Еклери в домашніх умовах
Тане заварна оболонка для еклерів, в компанії наповнювача з крему або згущеного молока , знайома нам з дитинства. Традиційний французький десерт вмить облетіла всю земну кулю і полюбився їдцям у всіх його куточках. Сьогодні ми спробуємо відродити класичні рецепти і познайомити вас з сучасними варіаціями на тему приготування еклерів в домашніх умовах.
Інгредієнти:
Для тіста:
вершкове масло - 75 г;
вода - 185 мл;
борошно - 110 г;
яйця - 3 шт.
Для заварного крему:
яєчні жовтки - 3 шт.;
борошно - 35 г;
молоко - 255 мл;
вершки для збивання - 165 мл;
стручок ванілі.
Для глазурі:
гіркий шоколад - 135 г;
масло вершкове - 45 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати еклери в домашніх умовах, займіться тестом, для якого воду і масло доводять до кипіння, а після з'єднують з просіяним борошном. Отримане тісто прогрівають при безперервному помішуванні, не більше хвилини, а потім відставляють убік, злегка охолоджують і збивають з яйцями. Останні додаються до завареною борошні порційно, при високій швидкості ходу міксера. Перекладіть тісто в мішок з зубчастої або круглої кондитерської насадкою і відсаджуйте порціями на пергамент. Основи наших еклерів повинні провести в духовці перші 12 хвилин при 225 градусах, а потім ще 20 при 180.
Охолодіть оболонки для еклерів, а самі візьміться за крем. Для останнього яєчні жовтки з'єднують із борошном і цукром-піском, а в готову суміш порціями вливають підігріті вершки з ваніллю, безперервно збиваючи крем міксером, щоб уникнути згортання жовтків. Пропустіть крем через сито, щоб позбутися від самих дрібних грудочок.
Наповніть остившім кремом кондитерський шприц і отсадите наповнювач в порожнину еклерів. Готове ласощі покрийте глазур'ю на основі гіркого шоколаду, розтопленого з вершковим маслом.
Інгредієнти:
Для тіста:
вершкове масло - 115 г;
вода - 240 мл;
борошно - 115 г;
цукровий пісок - 15 г;
яйця - 4 шт.
Для начинки:
вершки для збивання - 960 мл;
заварна згущене молоко - 260 р.
Приготування
Довівши до кипіння масло і воду з цукром, всипте до рідин борошно і збийте до утворення однорідного маслянистого грудки тіста. Потримайте наполовину готове тісто на вогні чекаючи того часу, коли воно почне залишати борошняний наліт на поверхні посуду, після чого ком охолодіть і збийте до нього яйця, інтенсивно опрацьовуючи все міксером. Тісто для еклерів в домашніх умовах готове, залишається лише охолодити його, перекласти в кондитерський мішок і розподілити порціями на пергаменті, після чого можна приступати до випічки спершу при 200 градусах 15 хвилин, а потім ще 20-25 хвилин при 180.
В якості начинки ви можете використовувати просто згущене молоко, але повітряний крем буде делікатніше. Для крему вершки збийте до стійкої піни, порціями додаючи згущене молоко прямо в процесі збивання. Найзручніше наповнювати оболонки кремом за допомогою спеціального шприца.
Інгредієнти:
Для тіста:
вода - 95 мл;
молоко - 25 мл;
вершкове масло - 55 г;
борошно - 75 г;
яйця - 2 шт.
Для начинки:
авокадо - 2 шт.;
вершки - 25 мл;
мелена паприка, сіль - по щіпці;
креветки - 750 р.
Приготування
Воду з маслом і молоком, доведіть до кипіння і змішайте з борошном. Додайте в тісто яйця, безперервно збиваючи його міксером. Готове тісто порціями отсадите на пергамент і випікайте 25 хвилин при 185 градусах.
Приготуйте крем, збивши м'якоть авокадо з вершками і спеціями. Отсадите крем поверх половинки еклер, зверху викладіть хвости відварених креветок і накрийте другою половиною ейлера.
Еклери в домашніх умовах з заварним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для заварного крему:
Для глазурі:
Приготування
Перед тим, як приготувати еклери в домашніх умовах, займіться тестом, для якого воду і масло доводять до кипіння, а після з'єднують з просіяним борошном. Отримане тісто прогрівають при безперервному помішуванні, не більше хвилини, а потім відставляють убік, злегка охолоджують і збивають з яйцями. Останні додаються до завареною борошні порційно, при високій швидкості ходу міксера. Перекладіть тісто в мішок з зубчастої або круглої кондитерської насадкою і відсаджуйте порціями на пергамент. Основи наших еклерів повинні провести в духовці перші 12 хвилин при 225 градусах, а потім ще 20 при 180.
Охолодіть оболонки для еклерів, а самі візьміться за крем. Для останнього яєчні жовтки з'єднують із борошном і цукром-піском, а в готову суміш порціями вливають підігріті вершки з ваніллю, безперервно збиваючи крем міксером, щоб уникнути згортання жовтків. Пропустіть крем через сито, щоб позбутися від самих дрібних грудочок.
Наповніть остившім кремом кондитерський шприц і отсадите наповнювач в порожнину еклерів. Готове ласощі покрийте глазур'ю на основі гіркого шоколаду, розтопленого з вершковим маслом.
Еклери в домашніх умовах зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Довівши до кипіння масло і воду з цукром, всипте до рідин борошно і збийте до утворення однорідного маслянистого грудки тіста. Потримайте наполовину готове тісто на вогні чекаючи того часу, коли воно почне залишати борошняний наліт на поверхні посуду, після чого ком охолодіть і збийте до нього яйця, інтенсивно опрацьовуючи все міксером. Тісто для еклерів в домашніх умовах готове, залишається лише охолодити його, перекласти в кондитерський мішок і розподілити порціями на пергаменті, після чого можна приступати до випічки спершу при 200 градусах 15 хвилин, а потім ще 20-25 хвилин при 180.
В якості начинки ви можете використовувати просто згущене молоко, але повітряний крем буде делікатніше. Для крему вершки збийте до стійкої піни, порціями додаючи згущене молоко прямо в процесі збивання. Найзручніше наповнювати оболонки кремом за допомогою спеціального шприца.
Рецепт солоних еклерів в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Воду з маслом і молоком, доведіть до кипіння і змішайте з борошном. Додайте в тісто яйця, безперервно збиваючи його міксером. Готове тісто порціями отсадите на пергамент і випікайте 25 хвилин при 185 градусах.
Приготуйте крем, збивши м'якоть авокадо з вершками і спеціями. Отсадите крем поверх половинки еклер, зверху викладіть хвости відварених креветок і накрийте другою половиною ейлера.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем для вафельних трубочок
Напевно, всі в дитинстві пекли вафельні трубочки. І сьогодні, це улюблені ласощі всієї дітвори, продається в багатьох магазинах. Однак, домашні
Сирний крем для еклерів
Напевно всі пробували заварне тістечко або еклер. І навіть багато їх готують самостійно. Найбільш поширеним наповненням для цього ласощі є варена
Заварне тісто для еклерів – рецепт
Свою назву тісто для еклерів отримало завдяки особливій технології приготування, так як воно дійсно заварюється на вогні. Технологія ця не так
Еклери - рецепт
Чудова ніжна основа та чудовий танучий крем - цими якостями може володіти тільки заварне тістечко або еклер. Смак цього неперевершеного десерту
Тісто для еклерів
Напевно, кожен пробував заварне тістечко або невеликі еклери з різноманітними начинками і всі знають, що це ласощі так любимо багатьма за його ніжну
Заварні еклери
Еклери - це смачні тістечка начинені кремом. І сьогодні ми детально розповімо, як їх приготувати з заварним кремом. Таке дивовижне ласощі неодмінно