Традиційно еклери готують з заварним або білковим кремом . Такі тістечка люблять не тільки діти, але і дорослі. Але сьогодні ми розповімо вам, як зробити неймовірно смачний і повітряний сирний крем для еклерів.
Рецепт сирного крему для еклерів
Інгредієнти: сир нежирний – 150 г; питний йогурт – 100 мл; масло вершкове – 70 г; пудра цукрова – 30 р. Приготування Всі необхідні продукти обов'язково повинні бути кімнатної температури. Сир викладаємо в миску, додаємо цукрову пудру і гарненько збиваємо блендером до однорідного стану. Потім вливаємо питний йогурт і перемішуємо. У самому кінці додаємо розм'якшене вершкове масло і знову збиваємо масу. Готовий крем накриваємо зверху кришкою і прибираємо на кілька годин в холодильник. Після застигання, акуратно перекладаємо сирно-йогуртовий крем кондитерський мішок з насадкою і заповнюємо їм все еклери.
Як зробити сирний крем для еклерів?
Інгредієнти: сир нежирний – 200 г; цукор – 1 ст.; вершки – 200 мл; ванільний цукор – за смаком. Приготування Беремо сир з низьким вмістом жиру, викладаємо в миску і додаємо необхідну кількість цукру. Ретельно все перетираємо виделкою або подрібнюємо блендером до однорідної маси. Потім вливаємо вершки і висипаємо один пакетик ванільного цукру. Все ретельно перемішуємо або краще всього, збиваємо міксером. Тоді готовий крем для еклерів вийде більш ніжним і неймовірно повітряним.
Сирний крем для еклерів з йогуртом
Інгредієнти: сирна маса – 400 г; йогурт з шматочками фруктів – 300 мл Приготування Сир викладаємо в глибоку миску, збиваємо блендером і поступово виливаємо йогурт зі шматочками фруктів. Все, як слід, перемішуємо і наповнюємо отриманим кремом еклери.
Сирний крем для еклерів зі сметаною
Інгредієнти: сир нежирний – 400 г; тепла вода – 100 мл; сметана – 200 мл; желатин швидкорозчинний – 15 ст. ложки; цукор – 3 ст. ложки; ваніль – 0 5 ч. ложки; фрукти свіжі – за смаком. Приготування Желатин заливаємо теплою водою, розмішуємо ложкою і залишаємо до повного розчинення. У посуді міксера збиваємо сир зі сметаною, додаємо цукор і ваніль за смаком. Після цього акуратно з'єднуємо желатинову масу з сирною і гарненько перемішуємо. Готовий сирний крем прибираємо в холодильник і залишаємо застигати приблизно на годину. Можете за бажанням додати в нього подрібнені фрукти.