Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сирний крем для бісквітного торта

Сирний крем для бісквітного торта

3-11-2015, 20:58
2 036
Сирний крем для бісквітного торта
Сирний крем є, мабуть, самим популярним і затребуваним на сьогоднішній день наповненням для приготування бісквітних тортів. У ньому чудово поєднуються, здавалося б, не поєднувані речі. Він є одночасно повітряної, легкої і разом з тим насиченою і живильною основою. Крім того, він відмінно переносить сусідство з фруктами, ягодами та іншими додатковими інгредієнтами, які дозволяють урізноманітнити смак десерту і зробити його абсолютно унікальним і неповторним.
Нижче ми пропонуємо рецепти приготування сирного крему, який стане, безсумнівно, самим смачним основним доповненням до вашого бисквитному торту.

Сметанно-сирний крем з желатином для бісквітного торта


Інгредієнти:

  • сир – 500 г;

  • густа сметана жирністю не менше 25 % – 500 г;

  • цукровий пісок – 250 г або по смаку;

  • желатин – 35 г або 7 пластин;

  • ванільний цукор (за бажанням) – за смаком.


  • Приготування
    Першим ділом замочимо желатин в невеликій кількості холодної водички на кілька хвилин. Тим часом збиваємо охолоджену сметану за допомогою міксера або блендера до повітряної густої маси. Сир перетираємо через дрібне ситечко, змішуємо з цукровим піском, додаємо за бажанням ванільний цукор, викладаємо до збитою сметаною і знову дуже ретельно збиваємо.
    Желатин з водою розміщуємо на вогні і прогріваємо, помішуючи, до його повного розчинення. Даємо йому трохи охолонути, малими порціями вводимо в збиту сметанно-сирну масу і перемішуємо. Сметанно-сирний крем для бісквітного торта з желатином повністю готовий до подальшого застосування. Цієї кількості вистачає на оформлення великої бісквітного торта. При необхідності порцію можна зменшити в півтора-два рази.

    Рецепт смачного сирного крему для бісквітного торта


    Інгредієнти:

  • м'який сир або сирний сир – 320 г;

  • вершки високого відсотка жирності – 260 г;

  • цукрова пудра – 150 г або по смаку;

  • желатин – 20 г;

  • вода – 145 мл


  • Приготування
    Замочуємо желатин в холодній воді на сім-десять хвилин. Сир протираємо через ситечко або розбиваємо до гладкості за допомогою блендера. Якщо ви використовуєте сирний сир, то цей етап можна пропустити. Додаємо в сирний продукт цукрову пудру і вершки і розбиваємо масу добренько за допомогою блендера або міксера.
    Желатин прогріваємо, помішуючи, до розчинення, даємо трохи охолонути, вливаємо в сирно-вершкову суміш і перемішуємо. На цьому етапі в крем можна додати бажане наповнення, яким можуть бути шматочки свіжих або консервованих фруктів, ягоди, сухофрукти, горіхи. Крем готовий. Як тільки він почне трохи застигати, викладаємо його товстим шаром на бісквітний корж і формуємо торт.

    Сирно-банановий крем для бісквітного торта


    Інгредієнти:

  • банани великі – 2 шт.;

  • сік лимонний – 35 мл;

  • цукровий пісок – 75 г;

  • сметана з високим відсотком жирності – 110 мл;

  • сир – 220 г;

  • желатин швидкорозчинний – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Замочуємо желатин у гарячій воді приблизно на десять-п'ятнадцять хвилин. Тим часом займемося бананами. Позбавляємо їх від шкурок, розламуємо або розрізаємо на брусочки і перетворюємо їх в пюре за допомогою
    Сирний крем для бісквітного торта
    блендера, попередньо полив скибочки лимонним соком. Далі додаємо цукровий пісок, додаємо сметану, сир і розбиваємо масу блендером до гладкості, однорідності і легкості. Кількість цукрового піску можна варіювати в залежності від смакових пристрастей і солодощі бананових плодів.
    Розчинений у воді желатин вливаємо малими порціями в бананово-сирну суміш і перемішуємо до однорідності. Сирно-банановий крем для оформлення бісквітного торта готовий. Його можна також використовувати в якості самостійного десерту, поклавши на деякий час в холодильник для застигання. При подачі можна полити розтопленим шоколадом і подрібненими горішками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирний крем для торта
    Сирний крем для торта
    Багато хто погодиться, що успішний результат домашнього торта залежить від правильно приготовленого і ідеально сполучається з основою крему.
    Крем із згущеним молоком для торта
    Крем із згущеним молоком для торта
    Запорукою успішного результату у створенні домашнього десерту є правильно підібраний крем. І, звичайно для кожної основи існує свій перевірений
    Бісквітний торт - рецепт
    Бісквітний торт - рецепт
    Приготувати шикарний бісквітний торт не так складно, як здається. Слідуючи чітким інструкціям у вас вийде пишний корж, але якщо ви не можете
    Фруктовий крем
    Фруктовий крем
    Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих