Ми розповімо вам, як приготувати ніжний і тане в роті сирний крем для торта. Існує безліч способів і при цьому кожен новий варіант змінює смак торта і робить його індивідуальним і абсолютно неповторним. Здивуйте своїх гостей і зробіть їх приходу смачний тортик з ніжним сирним кремом.
Рецепт сирного крему для торта
Інгредієнти: сир – 250 г; масло вершкове – 50 г; ванілін – за смаком; дрібна пудра цукрова – 200 р. Приготування У миску викладаємо сир, додаємо розм'якшене масло і додаємо ванілін. Тепер беремо міксер, включаємо його на середню швидкість і збиваємо інгредієнти до утворення гладкої маси без грудочок. Потім додаємо просіяне цукрову пудру і розтираємо ложкою все до однорідності і гладкості. Ось і все, сирний крем для торта повністю готовий до використання. Відставляємо його поки в сторону і переходимо до приготування бісквітних коржів.
Вершково-сирний крем для торта
Інгредієнти: сир знежирений – 200 г; вершки густі – 200 мл; ванілін – щіпка; цукровий пісок – за смаком. Приготування Отже, сир гарненько збиваємо блендером до однорідності. Потім змішуємо окремо вершки з цукром і кидаємо трохи ваніліну для аромату. З'єднуємо сирну суміш з цією піною і прибираємо готовий ніжний крем на 15 хвилин у холодильник.
Сирно-сметанний крем для торта
Інгредієнти: сир – 400 г; сметана нежирна – 3 ст. ложки; ванілін – за смаком; цукор – за смаком. Приготування Сир розтираємо з ваніліном до отримання однорідної консистенції. Потім поступово вливаємо сметану і збиваємо все міксером протягом декількох хвилин, щоб не утворилися грудочки. Після цього сметанно-сирний крем готовий до подальшого застосування.
Сирно-йогуртовий крем для торта
Інгредієнти: вершки густі – 400 г; жирний сир – 250 г; йогурт питний без добавок – 200 мл; ванілін – за смаком; цукор – 3 ст. ложки. Приготування Сир розтираємо гарненько блендером і вливаємо поступово питний йогурт без добавок. Окремо збиваємо міксером вершки з цукром і перекладаємо отриману масу в сирну суміш. Ретельно все перемішуємо і знімаємо готовий крем на 10 хвилин у холодильник.
Крем з кисломолочного сиру для торта
Інгредієнти: сир сирний – 350 г; масло вершкове – 120 г; цукрова дрібна пудра – 100 г; ягідне пюре – за бажанням; ванілін – за смаком. Приготування Сирний сир викладаємо в миску, додаємо розм'якшене вершкове масло і збиваємо міксером до однорідності. Потім, не зупиняючись, всипаємо дрібну цукрову пудру і кидаємо для аромату ванілін. За бажанням додаємо в масу будь-ягідне пюре і ретельно все перемішуємо. Готовий крем відставляємо в сторону і переходимо до приготування коржів для нашого торта.
Рецепт сирного крему для бісквітного торта
Інгредієнти: сирний сир – 300 г; вершки 35% – 200 г; загущувач для вершків – 1 шт.; цукрова дрібна пудра – 100 г;
ванілін – за смаком.
Приготування Вершки спочатку охолоджуємо, а потім виливаємо в миску, вводимо загусник і починаємо збивати все міксером на маленькій швидкості. Поступово збільшуємо її і чекаємо, поки вершки не перетворяться в пишну піну. В іншу ємність викладаємо сирний вершковий сир, додаємо цукровий пісок і кидаємо щіпку ваніліну для аромату. Розтираємо все блендером, а потім акуратно з'єднуємо обидві маси. Перемішуємо силіконової лопаткою і прибираємо готовий крем в холодильник. Саме він найкраще підходить для просочення бісквітних коржів.