Вернуться назад Распечатать

Сирний крем для торта

Сирний крем для торта
Ми розповімо вам, як приготувати ніжний і тане в роті сирний крем для торта. Існує безліч способів і при цьому кожен новий варіант змінює смак торта і робить його індивідуальним і абсолютно неповторним. Здивуйте своїх гостей і зробіть їх приходу смачний тортик з ніжним сирним кремом.

Рецепт сирного крему для торта


Інгредієнти:

  • сир – 250 г;

  • масло вершкове – 50 г;

  • ванілін – за смаком;

  • дрібна пудра цукрова – 200 р.


  • Приготування
    У миску викладаємо сир, додаємо розм'якшене масло і додаємо ванілін. Тепер беремо міксер, включаємо його на середню швидкість і збиваємо інгредієнти до утворення гладкої маси без грудочок. Потім додаємо просіяне цукрову пудру і розтираємо ложкою все до однорідності і гладкості. Ось і все, сирний крем для торта повністю готовий до використання. Відставляємо його поки в сторону і переходимо до приготування бісквітних коржів.

    Вершково-сирний крем для торта


    Інгредієнти:

  • сир знежирений – 200 г;

  • вершки густі – 200 мл;

  • ванілін – щіпка;

  • цукровий пісок – за смаком.


  • Приготування
    Отже, сир гарненько збиваємо блендером до однорідності. Потім змішуємо окремо вершки з цукром і кидаємо трохи ваніліну для аромату. З'єднуємо сирну суміш з цією піною і прибираємо готовий ніжний крем на 15 хвилин у холодильник.

    Сирно-сметанний крем для торта


    Інгредієнти:

  • сир – 400 г;

  • сметана нежирна – 3 ст. ложки;

  • ванілін – за смаком;

  • цукор – за смаком.


  • Приготування
    Сир розтираємо з ваніліном до отримання однорідної консистенції. Потім поступово вливаємо сметану і збиваємо все міксером протягом декількох хвилин, щоб не утворилися грудочки. Після цього сметанно-сирний крем готовий до подальшого застосування.

    Сирно-йогуртовий крем для торта


    Інгредієнти:

  • вершки густі – 400 г;

  • жирний сир – 250 г;

  • йогурт питний без добавок – 200 мл;

  • ванілін – за смаком;

  • цукор – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Сир розтираємо гарненько блендером і вливаємо поступово питний йогурт без добавок. Окремо збиваємо міксером вершки з цукром і перекладаємо отриману масу в сирну суміш. Ретельно все перемішуємо і знімаємо готовий крем на 10 хвилин у холодильник.

    Крем з кисломолочного сиру для торта


    Інгредієнти:

  • сир сирний – 350 г;

  • масло вершкове – 120 г;

  • цукрова дрібна пудра – 100 г;

  • ягідне пюре – за бажанням;

  • ванілін – за смаком.


  • Приготування
    Сирний сир викладаємо в миску, додаємо розм'якшене вершкове масло і збиваємо міксером до однорідності. Потім, не зупиняючись, всипаємо дрібну цукрову пудру і кидаємо для аромату ванілін. За бажанням додаємо в масу будь-ягідне пюре і ретельно все перемішуємо. Готовий крем відставляємо в сторону і переходимо до приготування коржів для нашого торта.

    Рецепт сирного крему для бісквітного торта


    Інгредієнти:

  • сирний сир – 300 г;

  • вершки 35% – 200 г;

  • загущувач для вершків – 1 шт.;

  • цукрова дрібна пудра – 100 г;
    ванілін – за смаком.
    Сирний крем для торта


    Приготування
    Вершки спочатку охолоджуємо, а потім виливаємо в миску, вводимо загусник і починаємо збивати все міксером на маленькій швидкості. Поступово збільшуємо її і чекаємо, поки вершки не перетворяться в пишну піну. В іншу ємність викладаємо сирний вершковий сир, додаємо цукровий пісок і кидаємо щіпку ваніліну для аромату. Розтираємо все блендером, а потім акуратно з'єднуємо обидві маси. Перемішуємо силіконової лопаткою і прибираємо готовий крем в холодильник. Саме він найкраще підходить для просочення бісквітних коржів.