Вернуться назад Распечатать

Банановий крем для бісквітного торта

Банановий крем для бісквітного торта
Крем на торті є не лише сполучною ланкою, яка сприяє утриманню шарів кексу між собою, але і смаковими акцентом, який можна урізноманітнити на свій розсуд. Ми вирішили приготувати банановий крем для бісквітного торта , який послужить гарну службу усім любителям екзотики.

Шоколадно-банановий крем для торта


Основу цього крему, крім звичного масла, становить ще й ніжний вершковий сир, завдяки якому навіть самий сухий бісквіт буде танути в роті.
Інгредієнти:

  • крем-сир - 480 м;

  • вершкове масло - 65 г;

  • банани - 2 шт.;

  • цукрова пудра - 115 г;

  • шоколадна паста - 210 р.


  • Приготування
    Чекаючи, поки вершкове масло придбає кімнатну температуру, пюрируйте банани і пюре змішайте з крем-сиром. Міксером на максимальній ходу збийте банановий крем з цукровою пудрою, потім почніть порціями додати м'яке масло і шоколадну пасту. Готовий однорідний крем охолодіть перед тим, як відлучати його на бісквіт.

    Густий сирно-банановий крем


    Інгредієнти:

  • сир - 265 г;

  • йогурт - 85 м;

  • мед - 25 мл;

  • банан - 1 шт.;

  • ванілін - 1/4 ч. ложки.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити банановий крем, сир протріть через дрібне сито для того, щоб перетворити його в пастоподібну масу. Збийте сир з йогуртом і пюрированным бананом, додайте ванілін з медом, повторіть збивання, поки не отримаєте однорідну по консистенції масу.

    Сметанно-банановий крем для бісквіта


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 65 г;

  • сметана - 115 г;

  • банан - 1 шт.;

  • цукрова пудра - 355 р.


  • Приготування
    Розм'якшене масло перетворіть в крем з частиною цукрової пудри. Пюрируйте банан і додайте пюре до масляного крему. Влийте сметану, не припиняючи збивання, а потім додайте решту цукрову пудру. Коли крем стане однорідним, охолодіть його і використовуйте за призначенням.
    Банановий крем для бісквітного торта

    Банановий крем для бісквіта


    Ще одна полегшена версія крему на основі збитого вершкового масла і крем-сиру стане кращим топпінгом для кексів і бісквітів.
    Інгредієнти:

  • цукрова пудра - 320 г;

  • вершкове масло - 90 г;

  • крем-сир - 165 г;

  • банан - 1 шт.


  • Приготування
    Доведіть вершкове масло до кімнатної температури, а потім почніть збивати його, порціями підсипаючи пропущену через сито цукрову пудру. Банан збийте в пюре і додайте його до отриманого масляного крему. Не зупиняючи ходу міксера, додавайте порції крем-сиру. Готовий крем, по досягненні однорідності, охолодіть і відсаджуйте на бісквіти.