Крем на торті є не лише сполучною ланкою, яка сприяє утриманню шарів кексу між собою, але і смаковими акцентом, який можна урізноманітнити на свій розсуд. Ми вирішили приготувати банановий крем для бісквітного торта , який послужить гарну службу усім любителям екзотики.
Шоколадно-банановий крем для торта
Основу цього крему, крім звичного масла, становить ще й ніжний вершковий сир, завдяки якому навіть самий сухий бісквіт буде танути в роті.
Інгредієнти: крем-сир - 480 м; вершкове масло - 65 г; банани - 2 шт.; цукрова пудра - 115 г; шоколадна паста - 210 р. Приготування Чекаючи, поки вершкове масло придбає кімнатну температуру, пюрируйте банани і пюре змішайте з крем-сиром. Міксером на максимальній ходу збийте банановий крем з цукровою пудрою, потім почніть порціями додати м'яке масло і шоколадну пасту. Готовий однорідний крем охолодіть перед тим, як відлучати його на бісквіт.
Густий сирно-банановий крем
Інгредієнти: сир - 265 г; йогурт - 85 м; мед - 25 мл; банан - 1 шт.; ванілін - 1/4 ч. ложки. Приготування Перед тим, як зробити банановий крем, сир протріть через дрібне сито для того, щоб перетворити його в пастоподібну масу. Збийте сир з йогуртом і пюрированным бананом, додайте ванілін з медом, повторіть збивання, поки не отримаєте однорідну по консистенції масу.
Сметанно-банановий крем для бісквіта
Інгредієнти: вершкове масло - 65 г; сметана - 115 г; банан - 1 шт.; цукрова пудра - 355 р. Приготування Розм'якшене масло перетворіть в крем з частиною цукрової пудри. Пюрируйте банан і додайте пюре до масляного крему. Влийте сметану, не припиняючи збивання, а потім додайте решту цукрову пудру. Коли крем стане однорідним, охолодіть його і використовуйте за призначенням.
Банановий крем для бісквіта
Ще одна полегшена версія крему на основі збитого вершкового масла і крем-сиру стане кращим топпінгом для кексів і бісквітів.
Інгредієнти: цукрова пудра - 320 г; вершкове масло - 90 г; крем-сир - 165 г; банан - 1 шт. Приготування Доведіть вершкове масло до кімнатної температури, а потім почніть збивати його, порціями підсипаючи пропущену через сито цукрову пудру. Банан збийте в пюре і додайте його до отриманого масляного крему. Не зупиняючи ходу міксера, додавайте порції крем-сиру. Готовий крем, по досягненні однорідності, охолодіть і відсаджуйте на бісквіти.