Банановий крем для торта
Безпрограшним доповненням будь-якого торта є банановий крем. Його ніжний смак і тонкий вабливий аромат тропічного фрукта перетворить ваш десерт в справжній кулінарний шедевр і неодмінно зробить його фаворитом святкового столу.
Існує маса варіантів приготування бананового крему для торта, деякі з них ми пропонуємо нижче.
Інгредієнти:
сметана жирністю не менш 25% – 520 г;
цукрова пудра – 220 г або по смаку;
стиглі банани середнього розміру – 2 шт.
Приготування
Для приготування сметанно-бананового крему банани очищаємо і перетворюємо на пюре за допомогою блендера або перетираємо через сито. Потім з'єднуємо отриману бананову масу зі сметаною і розбиваємо до пишноти за допомогою блендера або міксера. В завершення процесу збивання поступово підсипаємо малими порціями цукрову пудру.
Такий крем стане не тільки чудовим доповненням для бісквітного торта. Його можна використовувати як самостійний банановий десерт, попередньо охолодивши в холодильнику протягом кількох годин.
Інгредієнти:
сир середньої жирності – 220 г;
кефір середньої жирності – 85-120 мл;
цукровий пісок – 120 г або по смаку;
ванільний цукор – 20 г;
стиглі банани середнього розміру – 2 шт.
Приготування
Сир розбиваємо до отримання однорідної кремоподібної маси або ж перетираємо через ситечко. Потім додаємо за смаком цукровий пісок, ванільний цукор, попередньо розім'яті і перетворені в пюре будь-яким зручним способом банани і збиваємо до легкості за допомогою міксера або блендера. В кінці процесу збивання додаємо кефір. Його кількість може змінюватись в залежності від початкової вологості сиру або бажаної густоти готового крему.
Як і в попередньому рецепті, такий крем можна використовувати в якості самостійного десерту, попередньо охолодивши.
Інгредієнти:
вершки жирністю не менше 30% – 720 мл;
стиглий великий банан – 1 шт.;
цукровий пісок – 60 г або по смаку;
желатин – 5 г;
вода – 40 мл;
горіхи і натертий шоколад (за бажанням) – 50-60 г;
Приготування
Желатин замочуємо на п'ять хвилин у воді, а потім прогріваємо, помішуючи, до повного розчинення, але не кип'ятимо. Тепер залишаємо його при кімнатній температурі остигати до приємної теплоти.
Вершки збиваємо за допомогою міксера до твердих піків. Банани перетворюємо у пюре, змішуємо його з цукровим піском і збиваємо масу до повного розчинення цукрових кристалів. Тепер у збиті білки вводимо солодку бананову масу, трохи збиваємо, додаємо потім теплий желатин і знову пробиває трохи міксером. В кінці процесу збивання додаємо за бажанням шоколадну стружку і подрібнені горіхи. Крем готовий, можна використовувати його за призначенням, промазуючи бісквітні або будь-які інші коржі. При бажанні можна додати в нього трохи бананових скибочок.
Інгредієнти:
апельсиновий сік – 100 мл;
банани – 4 шт.;
цукровий пісок – 120 г;
шоколад – 200 р.
Приготування
Банани перетворюємо у пюре будь-яким зручним способом і покладемо в каструльку або кухлик. Туди ж додаємо цукровий пісок, вливаємо апельсиновий сік і ставимо на вогонь. Прогріваємо масу, безперервно помішуючи, на помірному вогні до кипіння, даємо прокипіти протягом п'яти хвилин і знімаємо з вогню. Закладаємо попередньо розламаний на шматочки шоколад і розмішуємо до повного розпускання в кремі і отримання однорідної маси. Даємо крему охолонути і можемо застосовувати за призначенням.
Існує маса варіантів приготування бананового крему для торта, деякі з них ми пропонуємо нижче.
Сметанно-банановий крем для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування сметанно-бананового крему банани очищаємо і перетворюємо на пюре за допомогою блендера або перетираємо через сито. Потім з'єднуємо отриману бананову масу зі сметаною і розбиваємо до пишноти за допомогою блендера або міксера. В завершення процесу збивання поступово підсипаємо малими порціями цукрову пудру.
Такий крем стане не тільки чудовим доповненням для бісквітного торта. Його можна використовувати як самостійний банановий десерт, попередньо охолодивши в холодильнику протягом кількох годин.
Рецепт сирно-бананового крему для торта
Інгредієнти:
Приготування
Сир розбиваємо до отримання однорідної кремоподібної маси або ж перетираємо через ситечко. Потім додаємо за смаком цукровий пісок, ванільний цукор, попередньо розім'яті і перетворені в пюре будь-яким зручним способом банани і збиваємо до легкості за допомогою міксера або блендера. В кінці процесу збивання додаємо кефір. Його кількість може змінюватись в залежності від початкової вологості сиру або бажаної густоти готового крему.
Як і в попередньому рецепті, такий крем можна використовувати в якості самостійного десерту, попередньо охолодивши.
Бананово-вершковий крем для торта - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Желатин замочуємо на п'ять хвилин у воді, а потім прогріваємо, помішуючи, до повного розчинення, але не кип'ятимо. Тепер залишаємо його при кімнатній температурі остигати до приємної теплоти.
Вершки збиваємо за допомогою міксера до твердих піків. Банани перетворюємо у пюре, змішуємо його з цукровим піском і збиваємо масу до повного розчинення цукрових кристалів. Тепер у збиті білки вводимо солодку бананову масу, трохи збиваємо, додаємо потім теплий желатин і знову пробиває трохи міксером. В кінці процесу збивання додаємо за бажанням шоколадну стружку і подрібнені горіхи. Крем готовий, можна використовувати його за призначенням, промазуючи бісквітні або будь-які інші коржі. При бажанні можна додати в нього трохи бананових скибочок.
Як приготувати шоколадно-банановий крем для торта?
Інгредієнти:
Приготування
Банани перетворюємо у пюре будь-яким зручним способом і покладемо в каструльку або кухлик. Туди ж додаємо цукровий пісок, вливаємо апельсиновий сік і ставимо на вогонь. Прогріваємо масу, безперервно помішуючи, на помірному вогні до кипіння, даємо прокипіти протягом п'яти хвилин і знімаємо з вогню. Закладаємо попередньо розламаний на шматочки шоколад і розмішуємо до повного розпускання в кремі і отримання однорідної маси. Даємо крему охолонути і можемо застосовувати за призначенням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Банановий крем для бісквітного торта
Ідеальним супроводом бісквітного торта стане чудовий, щільний, з неймовірним ароматом крем з бананів в основі. У запропонованих далі рецептах ми
Банановий крем
Приготувавши банановий крем за нашими рекомендаціями, у вас вийде не тільки відмінне доповнення для торта або капкейків, але і смачний і напрочуд
Сирно-йогуртовий крем для торта
У створенні будь-якого торта важливо правильно підібрати наповнення, адже від цього етапу залежить результат готового десерту. Пропонуємо декілька
Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
Сирний крем для бісквітного торта
Приготування практично будь-якого крему не доставляє великих клопотів, тому купуйте бісквітні коржі і сміливо беріться за створення кондитерського
Шоколадно-банановий крем
Крем з бананів і шоколаду - відмінне доповнення для улюблених десертів, хоча і далеко не дієтичне. Давайте розглянемо декілька варіантів його