Є маса варіантів приготування різних кремів. Зараз ви дізнаєтеся, як зробити банановий крем.
Банановий крем для капкейків
Інгредієнти: вершкове масло 73% жирності – 50 г; бананове пюре – 05 склянки; лимонний сік – 2 мл; пудра цукрова – 120 г; ваніль – щіпка. Приготування У бананове пюре додаємо сік лимона, ваніль і перемішуємо. Масло збиваємо міксером близько 5 хвилин. Коли олійна маса стане пишною, починаємо частинами додавати цукрову пудру не припиняючи процесу збивання. Також додаємо бананове пюре і продовжуємо збивати. Ставимо крем в холодильник і залишаємо там до його застигання. А далі за допомогою кондитерського мішка наносимо його на остиглі капкейки .
Банановий крем – рецепт
Інгредієнти: банани – 2 шт.; сметана 21% жирності – 195 г; пудра цукрова – 2 ст. ложки; ванільний цукор – 5 р. Приготування У сметану додаємо цукрову пудру і збиваємо міксером до загустіння. Банани очищаємо і нарізаємо шматочками. Перетворюємо їх в пюре і змішати з раніше збитою сметаною.
Сирно-банановий крем
Інгредієнти: кефір 25% жирності – 115 мл; сир 5% жирності – 195 г; банани – 2 шт.; цукор; ванілін. Приготування Сир розтираємо блендером до однорідності. Додаємо банани, нарізані шматочками, кефір, ванілін і цукор за смаком і знову добре збиваємо.
Пісний банановий крем
Інгредієнти: банани – 2 шт.; апельсиновий сік – 50 мл; шоколад – 100 г; цукор – 75 р. Приготування Банани чистимо від шкірки, нарізаємо шматочками і подрібнюємо в блендері. Додаємо апельсиновий сік, цукор і проварюємо масу на середньому вогні, помішуючи. Додаємо в каструльку поламаний на шматочки шоколад, вимикаємо вогонь. У гарячому банановому пюре шоколад розтане. Розмішуємо до однорідної маси, розкладаємо крем по стаканчиках і прибираємо в холодильник години на 2. За цей час він добре загусне.
Банановий крем заварний
Інгредієнти: банан – 70 г; цукор – 25 г; борошно високої якості – 3 ст. ложки; масло вершкове 73% жирності – 15 г; яйця – 1 шт.; молоко – 3/4 склянки. Приготування Спочатку розтираємо яйце з цукром і вершковим маслом. Додаємо в отриману масу борошно і добре розмішуємо. Молоко трохи нагріваємо і приблизно 40 мл вливаємо в яєчну суміш і добре перемішуємо. Залишилося молоко нагріваємо сильніше і постійно помішуючи, вливаємо в нього яєчну суміш. Маса повинна почати загусати. Тут же знімаємо її з вогню і добре перемішуємо. Банан тремо на крупній тертці, додаємо його в крем, перемішуємо і знову нагріваємо, не забуваючи при цьому помішувати. Такий крем краще всього наносити на коржі відразу ж в теплому вигляді.
Як зробити банановий крем з вершками?
Інгредієнти: жовтки яєчні – 6 шт.; ванільний цукор – 1 пакетик; молоко – 25 склянки; банани – 3 шт.; крохмаль кукурудзяний – 6 ст. ложок; вершки 20% жирності – 200 мл; цукрова пудра – 3 склянки; солодкий крекер – 150 р. Приготування Яєчні жовтки збиваємо до тих пір, поки вони не побіліють, з ванільним цукром. Додаємо кукурудзяний крохмаль. Молоко нагріваємо і поступово вливаємо його в отриману суміш, постійно помішуючи. Виливаємо отриману масу в каструлю, ставимо на середній вогонь і варимо до загустіння, помішуючи. Накриваємо каструлю кришкою. 1 банан дрібненько ріжемо, а решту 2 банана за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Солодкий крекер перетворюємо в крихту за допомогою блендера. Вершки змішуємо цукровою пудрою. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти і викладаємо отриманий крем в порційні креманки.
Банановий крем із згущеним молоком
Інгредієнти: банани – 200 г; згущене молоко – 200 г; масло вершкове 73% жирності – 200 р. Приготування Банани чистимо і нарізаємо шматочками. Кладемо вершкове масло (воно має бути злегка розм'якшеним) в блендер і починаємо збивати, поступово додаючи згущене молоко. Збиваємо до тих пір, поки маса не стане однорідною. Додаємо бананове пюре і знову збиваємо до пухкої маси.
Приємного апетиту!