Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Сирний капкейк

4-01-2015, 16:16
1 762
Сирний капкейк
В останні роки особливою популярністю користуються рецепти кексів і не простих кексів, а порційних капкейків , які прийнято химерно прикрашати і підносити як якість простий солодощі на торжестві, так і в якості подарунка. У цій статті ми розповімо про сирних від капкейків.

Сирний капкейк з полуничним кремом


Інгредієнти:
Для капкейків:

  • самоподнимающаяся борошно - 3 ст.;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • вершкове масло - 200 г;

  • цукор - 2 ст.;

  • яйця - 4 шт.;

  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка;

  • сметана - 1/4 ст.;

  • ароматизатор полуничний - 2 краплі.


  • Для начинки:

  • сир - 140 г;

  • цукрова пудра - 3 ст. ложки;

  • молоко - 3 ст. ложки.


  • Для крему:

  • сир - 226 г;

  • вершкове масло - 200 г;

  • полуничне варення - 1/4 ст.;

  • ванільний екстракт;

  • цукрова пудра - 4 ст.;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Для приготування кексів, яйця збиваємо з цукром і розтопленим вершковим маслом. Додаємо в суміш трохи сметани, солі, ванільного екстракту і, за бажанням, полуничного ароматизатора. Окремо просіваємо самоподнимающуюся борошно і порціями додаємо її до решти інгредієнтів, безперервно помішуючи. Готове тісто викладаємо у форми для кексів, заповнюючи їх на 2/3. Випікаємо наші капкейки при 180 градусах 20-25 хвилин.
    Як тільки кекси будуть готові, даємо їм трохи охолонути і з допомогою ножа видаляємо частина серцевини капкейка, звільняючи її для сирної начинки.
    Для начинки протираємо сир через сито і збиваємо за допомогою блендера з цукром і молоком. Готова маса повинна бути ніжною і гладкою. Її слід перемістити в кондитерський шприц і наповнити сирною начинкою порожнини від капкейків.
    Далі залишається лише декорувати страва полуничним кремом. Сирний крем для капкейків готується по простому рецептом: перетертий сир слід збити за допомогою блендера з м'яким вершковим маслом до однорідності, після чого додати цукрову пудру, ваніль, сіль, варення. Декоруємо капкейки кремом за допомогою кондитерського шприца.

    Сирний капкейк з лимоном


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 300 г;

  • сир - 120 г;
    Сирний капкейк

  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка;

  • цукрова пудра - 8 склянок;

  • лимонний сік - 1/2 ст.;

  • терта лимонна цедра - 1 ч. ложка;

  • молоко - 2-3 ст. ложки.


  • Приготування
    У мисці змішуємо м'яке вершкове масло з протертим через сито сиром, збиваємо масу міксером. Не припиняючи збивання, поступово підсипаємо до масляно-сирної суміші цукрову пудру. Слідом, додаємо лимонний сік, трохи молока і цедру. Випікаємо капкейки при 180 градусах 20-25 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
    Кекси з шоколадом
    Кекси з шоколадом
    Рум'яні кекси - чудове доповнення до будь-якого чаювання. Особливо смачні кекси з начинкою, наприклад, із шоколадною. Тому ми й вирішили розповісти
    Шоколадні капкейки
    Шоколадні капкейки
    Шоколадні капкейки - вишукана, ніжна і дуже смачне ласощі, яке хочеться їсти знову і знову. Приготувати капкейки зовсім нескладно, головне - знати
    Глазур для кексів
    Глазур для кексів
    Кекси, без перебільшення, смачні самі по собі, але глазур надає будь випічки новий смак і аромат. У нашій статті ми підібрали для вас кілька
    Капкейки - рецепт
    Капкейки - рецепт
    Капкейки - дуже смачне американське ласощі, схоже на наші кекси і маффіни. Готувати такий десерт дуже просто, та й випікається він швидко. Отже
    Крем для капкейків
    Крем для капкейків
    Капкейк - це дивовижний американський десерт, дуже нагадує наші кекси. І сьогодні піде про крем для цього ласощі. Ми підібрали для вас найбільш