Банановий бісквіт
Для любителів бананів - сьогодні рецепти приготування бананового бісквіта в різних варіаціях. Повітряні коржі для торта з неймовірним ароматом тропічного фрукта поєднуються практично з будь-яким кремом, створюючи оригінальні і дуже смачні десертні композиції.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 120 г;
свіжі курячі яйця – 2 шт.;
цукровий пісок – 100 г;
розпушувач – 15 г;
банан – 1 шт.
Приготування
Свіжі курячі яйця розбиваємо в глибоку суху миску і збиваємо міксером протягом десяти хвилин. Після цього закладаємо розім'яту виделкою попередньо очищений банан і збиваємо ще протягом п'яти хвилин. Тепер просіваємо в суміш борошно і акуратно вмішуємо до повного розчинення грудочок.
Викладаємо отримане тісто в заздалегідь промаслений форму для випічки і розміщуємо на середньому рівні заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовки. Через двадцять хвилин перевіряємо готовність бісквіта дерев'яною шпажкою і при необхідності продовжуємо випікання ще на десять хвилин.
Для приготування бананового бісквіта в мультиварці тісто викладаємо в мультикастрюлю і готуємо в режимі «Випічка» до завершення програми. По готовності даємо бісквіту спочатку повністю охолонути, а потім витягуємо з чаші.
Інгредієнти:
переспілі банани – 5 шт.;
борошно пшеничне – 310 г;
масло рослинне – 145 мл;
цукровий пісок – 90 г;
сода, гашене оцтом – 10 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Для приготування пісного бананового бісквіта змішуємо просіяне борошно з цукровим піском, сіллю і гашеного содою, вливаємо рафіноване масло і гарненько перемішуємо. Тепер закладаємо попередньо очищені і розім'яті переспілі банани і розмішуємо до максимальної однорідності.
Викладаємо отриману масу в промаслений форму і ставимо її на середній рівень прогрітій до 165 градусів духовки. Через сорок-п'ятдесят хвилин пісний бісквіт буде готовий.
Інгредієнти:
банан – 05 шт.;
борошно пшеничне – 160 г;
яйця – 4 шт.;
масло рослинне – 130 мл;
цукровий пісок – 130 г;
розпушувач – 20 г;
кислота лимонна – щіпка;
вода холодна – 50 мл;
ваніль – за смаком;
сіль – щіпка.
Приготування
У мисці змішати просіяне борошно, розпушувач, цукровий пісок і сіль, вливаємо воду, рослинне масло, додаємо жовтки і збиваємо все за допомогою міксера. Тепер вводимо розім'яту банан і знову пробиваємо все міксером. Тепер в окремій ємності збиваємо білки з дрібкою лимонної кислоти до твердих піків і вводимо білкову піну в тісто, акуратно розмішуючи.
Дно форми промазуємо рослинним маслом (боки не змащуємо) і виливаємо в неї тісто. Розміщуємо її в заздалегідь прогрітій до 170 градусів духовці і випікаємо шифоновий бісквіт сорок-п'ятдесят хвилин.
Банановий бісквіт - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі курячі яйця розбиваємо в глибоку суху миску і збиваємо міксером протягом десяти хвилин. Після цього закладаємо розім'яту виделкою попередньо очищений банан і збиваємо ще протягом п'яти хвилин. Тепер просіваємо в суміш борошно і акуратно вмішуємо до повного розчинення грудочок.
Викладаємо отримане тісто в заздалегідь промаслений форму для випічки і розміщуємо на середньому рівні заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовки. Через двадцять хвилин перевіряємо готовність бісквіта дерев'яною шпажкою і при необхідності продовжуємо випікання ще на десять хвилин.
Для приготування бананового бісквіта в мультиварці тісто викладаємо в мультикастрюлю і готуємо в режимі «Випічка» до завершення програми. По готовності даємо бісквіту спочатку повністю охолонути, а потім витягуємо з чаші.
Пісний банановий бісквіт без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пісного бананового бісквіта змішуємо просіяне борошно з цукровим піском, сіллю і гашеного содою, вливаємо рафіноване масло і гарненько перемішуємо. Тепер закладаємо попередньо очищені і розім'яті переспілі банани і розмішуємо до максимальної однорідності.
Викладаємо отриману масу в промаслений форму і ставимо її на середній рівень прогрітій до 165 градусів духовки. Через сорок-п'ятдесят хвилин пісний бісквіт буде готовий.
Шифоновий банановий бісквіт
Інгредієнти:
Приготування
У мисці змішати просіяне борошно, розпушувач, цукровий пісок і сіль, вливаємо воду, рослинне масло, додаємо жовтки і збиваємо все за допомогою міксера. Тепер вводимо розім'яту банан і знову пробиваємо все міксером. Тепер в окремій ємності збиваємо білки з дрібкою лимонної кислоти до твердих піків і вводимо білкову піну в тісто, акуратно розмішуючи.
Дно форми промазуємо рослинним маслом (боки не змащуємо) і виливаємо в неї тісто. Розміщуємо її в заздалегідь прогрітій до 170 градусів духовці і випікаємо шифоновий бісквіт сорок-п'ятдесят хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бананові капкейки
Самий простий спосіб порадувати рідних смачною домашньою випічкою - це спекти чарівні маленькі капкейки з бананом, за запропонованими рецептами.
Сирно-банановий десерт
Для любителів незвичайних десертів пропонуємо приготувати чудово смачне ласощі на основі сиру і бананів. Далі докладно розповімо, як зробити подібне
Банановий кекс в мультиварці
Безпрограшним варіантом порадувати сім'ю або вразити гостей ароматною домашньою випічкою є приготування кексу, в складі якого присутні банани. Такий
Бісквітне тісто для торта
Напевно всі знають, наскільки бісквітне тісто примхлива. Щоб його приготувати, потрібно володіти спеціальними навичками і знати кілька абсолютно не
Шифоновий бісквіт - рецепт
Всім любителям солодкого ми пропонуємо зробити оригінальний десерт - шифоновий бісквіт. Він виходить розсипчастим і ніжним і має невагому структуру.
Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.