Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Бісквітне тісто для торта

Бісквітне тісто для торта

3-11-2015, 20:50
2 269
Бісквітне тісто для торта
Пропонуємо вам кілька варіантів приготування бісквітного тіста, з яких ви напевно виберете найбільш підходящий для приготування смачного торта .

Як приготувати бісквітне тісто для торта - рецепт?


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 150 г;

  • свіжі курячі яйця – 6 шт.;

  • цукровий пісок – 200 г;

  • крохмаль – 30 г;

  • ванілін (за бажанням) – за смаком.


  • Приготування
    Щоб приготувати ідеальне бісквітне тісто для торта дуже важливо правильно збити яйця. Для цього візьмемо зручну глибоку ємність, прокип'ятимо її гарненько, щоб не залишилося ні краплі жиру і высушим. З'єднуємо в ній яйця з цукровим піском і збиваємо їх, поступово збільшуючи швидкості, протягом тридцяти хвилин, не менше, інакше готовий бісквіт не буде тримати пишну форму і осяде.
    Після збивання яєчна маса з цукром повинна збільшитися в об'ємі в два з половиною чи три рази. Потім додаємо в неї просіяне пшеничне борошно, змішане з крохмалем, і за бажанням ванілін і дбайливо, але швидко перемішуємо. Також спішно викладаємо готове бісквітне тісто у форму, яку необхідно попередньо промазати маслом і застелити пергаментом. Відразу ж поміщаємо бісквіт в духовку і витримуємо при температурі 185 градусів приблизно сорок-п'ятдесят хвилин. Якщо поверхня бісквіта почне передчасно підрум'янюватися, прикриємо форму фольгою або пергаментом.
    Готовий бісквіт при натисканні пальцем пружинить, а недопечений залишає відбиток. Можна також перевірити готовність традиційно – дерев'яної лучиною або зубочисткою.

    Смачне бісквітне тісто зі сметаною - рецепт для торта


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 330 г;

  • свіжі курячі яйця – 6 шт.;

  • цукровий пісок – 210 г;

  • сметана – 210 г;

  • ванілін (за бажанням) – за смаком.


  • Приготування
    Дуже акуратно відокремлюємо жовтки від білків, додаємо до них цукровий пісок і збиваємо за допомогою міксера або віночка до посветления і збільшення в об'ємі. Потім додаємо сметану, за бажанням ванілін і перемішуємо. В інший знежиреної окропом і висушеної ємності збиваємо до твердих піків білки, вводимо їх дбайливо в жовткову масу і акуратно перемішуємо. Всипаємо просіяне пшеничне борошно і акуратними рухами знизу вгору доводимо тісто до однорідного стану без борошняних грудочок.
    Перекладаємо готове бісквітне тісто в заздалегідь промаслений і застелену папером для випічки форму і відправляємо в духовку. Випікаємо бісквіт при температурі 190 градусів приблизно сорок хвилин. Залежно від розміру форми і товщини коржа, час приготування може значно варіюватися, тому визначаємо готовність по сухій зубочистці. Але в будь-якому випадку перші двадцять хвилин дверцята духовки бажано не відкривати, щоб уникнути осідання бісквіта і втрати пишності і легкості.

    Бісквітне тісто для торта з розпушувачем


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 160 г;

  • свіжі курячі яйця – 6 шт.;

  • цукровий пісок – 210 г;

  • розпушувач – 15 г;

  • сіль – щіпка;

  • цукор ванільний – 1 пакетик.


  • Приготування
    У чисту, суху, глибоку ємність розбиваємо яйця і збиваємо їх гарненько за допомогою міксера. Не вимикаючи міксер, малими порціями додаємо цукровий пісок, ванільний цукор і сіль. Збиваємо ще пару
    Бісквітне тісто для торта
    хвилин, і поступово всипаємо, попередньо просіяне пшеничне борошно і розпушувач.
    Пишність готового бісквіта безпосередньо залежить від того, наскільки довго ви будете збивати бісквітне тісто на цьому етапі. Можна, звичайно, обмежитися п'ятьма хвилинками і просто добитися однорідності, але для найкращого результату процедуру збивання бажано продовжити до тридцяти хвилин. Тоді ваш бісквіт буде дуже пишним і не осяде після охолодження.
    Випікати його необхідно при температурі 190 градусів, а час підбирати залежно від діаметра використовуваної форми. Чим товще шар бісквіта, тим більше часу знадобиться, щоб довести його до готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Бісквітний пиріг з яблуками
    Бісквітний пиріг з яблуками
    Бісквітна основа для випічки користується особливим успіхом у багатьох господинь. І абсолютно виправдано, адже знаючи кілька секретів вдалого
    Бісквітне тісто
    Бісквітне тісто
    Бісквітне тісто не відрізняється простотою приготування, так і випічка на такій основі потребує особливої уваги. Використовуючи наші докладні
    Бісквітний корж
    Бісквітний корж
    Основою для приготування багатьох видів тортів є бісквітний корж. Саме він просочений різними сиропами додасть вашому торту неповторний смак. Як його
    Бісквіт на кефірі - рецепт
    Бісквіт на кефірі - рецепт
    Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,
    Шифоновий бісквіт - рецепт
    Шифоновий бісквіт - рецепт
    Всім любителям солодкого ми пропонуємо зробити оригінальний десерт - шифоновий бісквіт. Він виходить розсипчастим і ніжним і має невагому структуру.
    Бісквітне печиво
    Бісквітне печиво
    Бісквітне печиво - це ніжне і дуже смачне ласощі, яке можна приготувати за різними рецептами, з різними начинками, глазур'ю, кремами. Хочете