Морквяне печиво - рецепт
Печиво з моркви, рецепти якого будуть запропоновані нижче, є одним з найбільш корисних пісних страв, здатних принести радість під час дієти.
Інгредієнти:
морква - 2 шт.;
ванілін - 5 г;
цукор - 1 ст.;
сіль - 5 р;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
картопляний крохмаль - 1/2 ст.;
борошно - 2 ст.
розпушувач - 5 р.
Приготування
Цей рецепт допоможе відповісти на питання, як приготувати морквяне печиво в домашніх умовах.
Для початку необхідно натерти моркву на дрібній тертці, після чого додати до неї сіль, цукор, ванілін і масло. Масу слід ретельно перемішати і поступово вводити в неї борошно, розпушувач і крохмаль. Тісто вийде злегка липким, тому його необхідно вмочити в борошні.
З отриманого морквяного тесту слід скачати невеликі кульки і викласти їх на деко. Випікати морквяне печиво потрібно в заздалегідь розігрітій духовці 20-25 хвилин. За схожою технологією можна приготувати печиво з морквяного макухи, замінивши цілу моркву у вихідному наборі інгредієнтів.
Інгредієнти:
сир - 150 г;
морква - 3 шт.;
яйце - 2 шт.;
цукор - 1 ст.;
борошно - 1 ст.;
масло вершкове - 120 г;
сіль - 5 р;
розпушувач - 5 р.
Приготування
Насамперед необхідно очистити моркву і натерти її на терці. В отриману морквяну масу потрібно додати сир і ретельно все перемішати.
В окремому посуді необхідно збити цукор з яйцями і сіллю, до розчинення цукру.
Перед додаванням олії в морквяну масу його необхідно розтопити. Це можна робити в мікрохвильовій печі. Після масла слід додати до моркви яєчну суміш, розпушувач і ретельно все перемішати. Нарешті, можна приступити до борошні, вмішуючи її в суміш невеликими порціями.
Тісто слід ложкою викласти на деко, застелений папером. Випікати таке печиво потрібно при 200 градусах 20-25 хвилин. Перед подачею сирне печиво з морквою можна остудити і посипати цукровою пудрою.
Інгредієнти:
масло - 100 г;
цукор коричневий - 100 г;
морква - 1 шт.;
імбир тертий - 1 ст. ложка;
сік лимона - 1 ст. ложка;
борошно вівсяна - 300 г;
ванілін - 1 ч. ложка;
сіль - 5 р.
Приготування
Для приготування вівсяно-морквяного печива потрібно насамперед збити масло кімнатної температури з цукром. Моркву слід натерти на дрібній тертці або змолоти в блендері. До морквяної маси потрібно додати сік лимона і ретельно перемішати її з маслом.
В окремій ємності необхідно просіяти борошно з ваніліном і розпушувачем, після чого додати її до морквяно-масляної суміші. В останню чергу слід відправити в ємність тертий імбир і замісити тісто для печива.
Тепер можна підготувати деко, застеливши його пекарської папером. Слід нагріти Духовку до 200 градусів, а в цей час зайнятися викладанням печива на деко. Так як тісто виходить рідке, краще за все робити це за допомогою ложки.
Випікати вівсяне печиво з морквою потрібно 15-20 хвилин.
В залежності від ваших смаків та уподобань, представлені вище рецепти можна вводити додаткові інгредієнти, наприклад, курагу, чорнослив, родзинки, горіхи, насіння льону, а також різні спеції і прянощі. Робиться це для того, щоб урізноманітнити морквяне печиво і надати йому незвичайний смак і аромат. До того ж, велика кількість сухофруктів і цукатів містить всі мінерали і вітаміни, необхідні людському організму щодня. Виходить, що морквяне печиво є не просто смачним, але ще і неймовірно корисним десертом, який не страшно пропонувати своїм дітям.
Пісне морквяне печиво - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цей рецепт допоможе відповісти на питання, як приготувати морквяне печиво в домашніх умовах.
Для початку необхідно натерти моркву на дрібній тертці, після чого додати до неї сіль, цукор, ванілін і масло. Масу слід ретельно перемішати і поступово вводити в неї борошно, розпушувач і крохмаль. Тісто вийде злегка липким, тому його необхідно вмочити в борошні.
З отриманого морквяного тесту слід скачати невеликі кульки і викласти їх на деко. Випікати морквяне печиво потрібно в заздалегідь розігрітій духовці 20-25 хвилин. За схожою технологією можна приготувати печиво з морквяного макухи, замінивши цілу моркву у вихідному наборі інгредієнтів.
Сирно-морквяне печиво
Інгредієнти:
Приготування
Насамперед необхідно очистити моркву і натерти її на терці. В отриману морквяну масу потрібно додати сир і ретельно все перемішати.
В окремому посуді необхідно збити цукор з яйцями і сіллю, до розчинення цукру.
Перед додаванням олії в морквяну масу його необхідно розтопити. Це можна робити в мікрохвильовій печі. Після масла слід додати до моркви яєчну суміш, розпушувач і ретельно все перемішати. Нарешті, можна приступити до борошні, вмішуючи її в суміш невеликими порціями.
Тісто слід ложкою викласти на деко, застелений папером. Випікати таке печиво потрібно при 200 градусах 20-25 хвилин. Перед подачею сирне печиво з морквою можна остудити і посипати цукровою пудрою.
Вівсяно-морквяне печиво
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування вівсяно-морквяного печива потрібно насамперед збити масло кімнатної температури з цукром. Моркву слід натерти на дрібній тертці або змолоти в блендері. До морквяної маси потрібно додати сік лимона і ретельно перемішати її з маслом.
В окремій ємності необхідно просіяти борошно з ваніліном і розпушувачем, після чого додати її до морквяно-масляної суміші. В останню чергу слід відправити в ємність тертий імбир і замісити тісто для печива.
Тепер можна підготувати деко, застеливши його пекарської папером. Слід нагріти Духовку до 200 градусів, а в цей час зайнятися викладанням печива на деко. Так як тісто виходить рідке, краще за все робити це за допомогою ложки.
Випікати вівсяне печиво з морквою потрібно 15-20 хвилин.
В залежності від ваших смаків та уподобань, представлені вище рецепти можна вводити додаткові інгредієнти, наприклад, курагу, чорнослив, родзинки, горіхи, насіння льону, а також різні спеції і прянощі. Робиться це для того, щоб урізноманітнити морквяне печиво і надати йому незвичайний смак і аромат. До того ж, велика кількість сухофруктів і цукатів містить всі мінерали і вітаміни, необхідні людському організму щодня. Виходить, що морквяне печиво є не просто смачним, але ще і неймовірно корисним десертом, який не страшно пропонувати своїм дітям.
Рекомендуємо добрі рецепти
Затяжне печиво
Затяжне печиво отримало свою назву завдяки пружності та щільності тіста, яке при розкочуванні швидко повертає колишню форму. Таким чином, процес
Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій
Печиво без масла
Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
Печиво з сиру «Конвертики»
Сирне печиво «Конвертики» - це дивовижне ласощі з дитинства, яке знайоме багатьом. Давайте розберемо кілька простих варіантів створення цього десерту
Солоне печиво
Солоне печиво - це прекрасна закуска до пива, а також відмінне доповнення до чашки чаю в сімейному колі. Додаткові інгредієнти у вигляді прованських
Кантуччи
Відвідавши будь-яку італійську кав'ярню, вам напевно вдасться поласувати печивом кантуччи - невеликими мигдальними сухариками, які слід вмочати в