Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт
Подарунком для справжніх шанувальників солодощів стане рецепт щербету з арахісом, приготованого в домашніх умовах: дуже солодкого, насиченого і текстурного ласощі. Нижче ми розглянемо кілька різних технологій приготування, кожна з яких напевно знайде свого адепта.
З чого зазвичай роблять щербет з арахісом? Як правило в хід йде стандартний набір складових: цукор, вершкове масло і молоко. Ми ж трохи модифікуємо рецептуру, додавши в неї яєчні білки і кукурудзяний сироп. За рахунок таких добавок ласощі вийде менш розсипчастим, а пнеться на манер нуги.
Інгредієнти:
білки двох яєць;
мед - 115 мл;
цукровий пісок - 320 г;
кукурудзяний сироп - 60 мл;
вершкове масло - 45 г;
арахіс - 2 ст.
Приготування
Підігрійте мед в окремому посуді. З цукрового піску і кукурудзяного сиропу зваріть карамель, стежачи за тим, щоб її температура дорівнювала приблизно 150 градусів. Збийте яєчні білки до стійкої піни, збавте швидкість ходу блендера і почніть поступово вливати гарячий мед. За ним – цукровий сироп і лише після розтоплене масло. Готову суміш з'єднайте з арахісом і розподіліть по формі. Залиште застигнути.
Якщо в минулому рецепті ми використовували технологію приготування потребує деякої вправності, то приготувати щербет за цим рецептом до смішного просто: жодних термометрів і блендров не потрібно.
Інгредієнти:
зефір маршмеллоу - 60 г;
арахісове масло - 10 ст. ложок;
цукровий пісок - 355 г;
арахіс - 210 р.
Приготування
Помістіть цукровий пісок, маршмеллоу і арахісове масло в сотейник. Дочекайтеся, коли суміш стане як можна більш однорідною, час від часу перемішуючи її силіконової лопаткою. Змішайте готовий щербет з цільним арахісом, поки суміш не встигла застигнути. Після застигання наріжте її на кубики.
Інгредієнти:
згущене молоко - 395 м;
цукровий пісок - 210 г;
вершкове масло - 125 г;
цукровий сироп - 125 мл;
арахіс - 1 ст.
Приготування
Змішайте першу четвірку інгредієнтів разом і поставте на середній вогонь. Після закипання проваріть суміш 12-14 хвилин, поки вона не придбає карамельний відтінок. Гарячу нугу змішайте з арахісом і розподіліть у формі. Після застигання наріжте на шматочки потрібного розміру.
Щербет з арахісом – рецепт
З чого зазвичай роблять щербет з арахісом? Як правило в хід йде стандартний набір складових: цукор, вершкове масло і молоко. Ми ж трохи модифікуємо рецептуру, додавши в неї яєчні білки і кукурудзяний сироп. За рахунок таких добавок ласощі вийде менш розсипчастим, а пнеться на манер нуги.
Інгредієнти:
Приготування
Підігрійте мед в окремому посуді. З цукрового піску і кукурудзяного сиропу зваріть карамель, стежачи за тим, щоб її температура дорівнювала приблизно 150 градусів. Збийте яєчні білки до стійкої піни, збавте швидкість ходу блендера і почніть поступово вливати гарячий мед. За ним – цукровий сироп і лише після розтоплене масло. Готову суміш з'єднайте з арахісом і розподіліть по формі. Залиште застигнути.
Як зробити щербет з арахісом?
Якщо в минулому рецепті ми використовували технологію приготування потребує деякої вправності, то приготувати щербет за цим рецептом до смішного просто: жодних термометрів і блендров не потрібно.
Інгредієнти:
Приготування
Помістіть цукровий пісок, маршмеллоу і арахісове масло в сотейник. Дочекайтеся, коли суміш стане як можна більш однорідною, час від часу перемішуючи її силіконової лопаткою. Змішайте готовий щербет з цільним арахісом, поки суміш не встигла застигнути. Після застигання наріжте її на кубики.
Як приготувати щербет з арахісом з згущеного молока?
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте першу четвірку інгредієнтів разом і поставте на середній вогонь. Після закипання проваріть суміш 12-14 хвилин, поки вона не придбає карамельний відтінок. Гарячу нугу змішайте з арахісом і розподіліть у формі. Після застигання наріжте на шматочки потрібного розміру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Щербет - рецепт
Для завзятих ласунів або просто любителів домашніх десертів пропонуємо зробити дивовижне ласощі з цілком доступних складових. Дотримуючись докладним
Лимонний шербет
Лимонний шербет - це оригінальне висвітлює блюдо, може бути як десертом, так і напоєм. У спекотну літню пору лимонний шербет просто незамінний своїм
Щербет з чорної смородини
Ми звикли називати щербетом східну солодкість - загуслу фруктово-вершкову помадку з додаванням горіхів. Але насправді щербетом називають напій!
Щербет в домашніх умовах
Щербет - це смачна східна солодкість, готувати яку простіше простого. Вона нагадує помадку, тому всі любителі вершкового смаку можуть сміливо
Арахіс - рецепти
Арахіс належить до сімейства бобових і не є горіхом. Але з-за своєї низької ціни він дуже популярний. Давайте розберемо кілька рецептів, що з нього
Щербет з горіхами - рецепт
Щербет - смачна східна солодкість. Вона являє собою вершкову помадку з додаванням родзинок, печива або горіхів. Ось про останньому варіанті