» » Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт

Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт

Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт
Подарунком для справжніх шанувальників солодощів стане рецепт щербету з арахісом, приготованого в домашніх умовах: дуже солодкого, насиченого і текстурного ласощі. Нижче ми розглянемо кілька різних технологій приготування, кожна з яких напевно знайде свого адепта.

Щербет з арахісом – рецепт


З чого зазвичай роблять щербет з арахісом? Як правило в хід йде стандартний набір складових: цукор, вершкове масло і молоко. Ми ж трохи модифікуємо рецептуру, додавши в неї яєчні білки і кукурудзяний сироп. За рахунок таких добавок ласощі вийде менш розсипчастим, а пнеться на манер нуги.
Інгредієнти:

  • білки двох яєць;

  • мед - 115 мл;

  • цукровий пісок - 320 г;

  • кукурудзяний сироп - 60 мл;

  • вершкове масло - 45 г;

  • арахіс - 2 ст.


  • Приготування
    Підігрійте мед в окремому посуді. З цукрового піску і кукурудзяного сиропу зваріть карамель, стежачи за тим, щоб її температура дорівнювала приблизно 150 градусів. Збийте яєчні білки до стійкої піни, збавте швидкість ходу блендера і почніть поступово вливати гарячий мед. За ним – цукровий сироп і лише після розтоплене масло. Готову суміш з'єднайте з арахісом і розподіліть по формі. Залиште застигнути.

    Як зробити щербет з арахісом?


    Якщо в минулому рецепті ми використовували технологію приготування потребує деякої вправності, то приготувати щербет за цим рецептом до смішного просто: жодних термометрів і блендров не потрібно.
    Інгредієнти:

  • зефір маршмеллоу - 60 г;

  • арахісове масло - 10 ст. ложок;

  • цукровий пісок - 355 г;

  • арахіс - 210 р.


  • Приготування
    Помістіть цукровий пісок, маршмеллоу і арахісове масло в сотейник. Дочекайтеся, коли суміш стане як можна більш однорідною, час від часу перемішуючи її силіконової лопаткою. Змішайте готовий щербет з цільним арахісом, поки суміш не встигла застигнути. Після застигання наріжте її на кубики.

    Як приготувати щербет з арахісом з згущеного молока?

    Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт

    Інгредієнти:

  • згущене молоко - 395 м;

  • цукровий пісок - 210 г;

  • вершкове масло - 125 г;

  • цукровий сироп - 125 мл;

  • арахіс - 1 ст.


  • Приготування
    Змішайте першу четвірку інгредієнтів разом і поставте на середній вогонь. Після закипання проваріть суміш 12-14 хвилин, поки вона не придбає карамельний відтінок. Гарячу нугу змішайте з арахісом і розподіліть у формі. Після застигання наріжте на шматочки потрібного розміру.
    Додав: admin | 30-01-2016, 15:56
    Переглядів: 403