Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Конвертики з листкового тіста з начинкою

Конвертики з листкового тіста з начинкою

30-01-2016, 15:45
1 818
Конвертики з листкового тіста з начинкою
Домашня випічка з листкового тіста завжди виходить ніжною, м'якою і просто тане в роті. Крім того вона дуже просто і швидко готується, а можливості використання наповнення безмежні. Можна використовувати абсолютно будь-яку начинку на ваш смак.
Пропонуємо кілька варіантів приготування такої випічки і розповімо, як зробити конвертики з листкового тіста.

Слойки-конвертики з листкового тіста з сиром і цедрою лимона


Інгредієнти:

  • тісто готове листкове – 475 г;

  • сир – 540 г;

  • цукровий пісок – 120 г;

  • крохмаль – 30 г;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • родзинки – 55 г;

  • ванільний цукор – 10 г;

  • цедра одного лимона.


  • Приготування
    Щоб приготувати конвертики з сиром, розморожуємо готове листкове тісто, розкладаємо його на рівній, припыленной борошном поверхні, розкачуємо за допомогою качалки і розрізаємо гострим ножем на рівні квадрати.
    Сир перетираємо через сито, додаємо яєчний жовток, ванільний цукор, попередньо запарені родзинки, лимонну цедру, крохмаль і гарненько перемішуємо.
    Накладаємо на кожен квадрат потроху приготовленої начинки, промазуємо краї тіста трохи збитим білком, стуляємо протилежні чотири або два кута, формуючи відповідно конвертики або трикутники, і защипуємо кінці.
    Маємо листкові вироби на промасленому деко і ставимо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на двадцять п'ять хвилин.

    Як зробити конвертики з листкового бездріжджового тіста з сиром - рецепт


    Інгредієнти:

  • тісто листкове бездріжджове – 480 м;

  • твердий сир – 280 м;

  • жовток – 1 шт.;

  • насіння кунжутне – за смаком.


  • Приготування
    Як і в попередньому рецепті розморожуємо, розкачуємо і розрізаємо на квадрати листкове тісто. Твердий сир пропускаємо через тертку і накладаємо його потроху на кожен квадратик. Стуляємо протилежні кути, защипуємо краю, формуючи конвертики, і маємо вироби на змащеному маслом деко.
    Поверхня конвертів змащуємо жовтком, притрушиваем кунжутним насінням і ставимо деко з заготовками в заздалегідь прогріту духовку. Потрібний температурний режим для такої випічки - двісті градусів, а необхідний час випікання - двадцять п'ять хвилин.

    Конвертики з листкового дріжджового тіста з куркою


    Інгредієнти:

  • тісто готове листкове – 2 аркуша;

  • філе куряче – 490 г;

  • цибуля ріпчаста – 250 г;

  • печериці – 200 г;

  • яйце куряче – 3 шт.;

  • твердий сир – 280 м;

  • мелений перець – за смаком;

  • рафінована рослинна олія;

  • спеції ;

  • сіль.


  • Приготування
    Поки розморожується тісто, готуємо начинку. Куряче філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо на шматочки, присмачую їх спеціями, сіллю і меленим перцем і залишаємо на деякий час. Ріпчасту цибулю чистимо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на рафінованій олії до прозорості. Грибочки миємо, подрібнюємо і додаємо до цибулі. Обсмажуємо все разом до випаровування вологи і легкого підрум'янення. Не забуваємо масу посолити і поперчити.
    Витягаємо грибну піджарку в миску, підливаємо в сковорідку трохи олії і обсмажуємо на ньому до готовності промаринованное куряче м'ясо.
    Конвертики з листкового тіста з начинкою

    До остиглої грибний піджарки додаємо жовтки і перетертий через тертку сир.
    Розкачуємо листкове тісто, розрізаємо на квадрати і на кожен з них накладаємо потроху грибної начинки і звірку курячий скибочку. Краї тіста промазуємо трохи яєчним білком, стуляємо протилежні кути і формуємо конвертики.
    Поміщаємо вироби на промаслений лист і ставимо його в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Витримуємо листкові конвертики з начинкою при такому температурному режимі двадцять хвилин або до бажаного ступеня підрум'янення.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
    Пиріжки з листкового тіста з яблуками
    Пиріжки з листкового тіста з яблуками
    Щоб побалувати себе і рідню домашньою випічкою не потрібно бути віртуозним кулінаром. В будь-якому магазині представлений великий асортимент різного
    Пиріжки з листкового тіста з малиною
    Пиріжки з листкового тіста з малиною
    М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок
    Слойки з сиром
    Слойки з сиром
    Слойки з сиром дозволяють нагодувати навіть самого перебірливого їдця, не тільки смачно, але і корисно. Кілька ароматних слойок, і половина добової
    Конвертики з листкового тіста
    Конвертики з листкового тіста
    Конвертики з листкового тіста - смачне і просте у приготуванні блюдо. Начинка тут може сама різна. У нашій статті ми розглянемо варіанти створення
    Печиво з сиру «Конвертики»
    Печиво з сиру «Конвертики»
    Сирне печиво «Конвертики» - це дивовижне ласощі з дитинства, яке знайоме багатьом. Давайте розберемо кілька простих варіантів створення цього десерту