Печиво з гарбуза
Печиво, виготовлене з гарбуза, виходить дивовижно м'яким, казково ніжним і бісквітним. Така випічка неодмінно сподобається не тільки дітям, але і навіть дорослим.
Інгредієнти:
свіжа очищена гарбуз - 100 г;
вершкове масло - 50 г;
пшеничне борошно - 100 г;
цукровий пісок - 05 ст.;
куряче яйце - 1 шт.;
кокосова стружка - 3 ст. ложки;
пудра цукрова - для прикраси;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати печиво з гарбуза. Отже, гарбуз спочатку необхідно запекти в духовці, або приготувати на максимальній потужності в мікрохвильовці, до м'якості. Потім овоч охолоджуємо і за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Розм'якшене вершкове масло збиваємо пару хвилин з цукровим піском, додаємо яйце і ретельно перемішуємо.
Після цього викладаємо гарбузове пюре і розмішуємо до отримання однорідної маси. Борошно попередньо просіваємо, змішуємо з розпушувачем і висипаємо до яєчно-олійно суміші. Акуратно розмішуємо всі компоненти лопаткою, підсипаючи за бажанням трохи кокосової стружки. Тісто має в результаті бути досить м'яким.
Далі за допомогою двох столових ложок формуємо невеличкі кульки і випікаємо їх в духовій шафі при температурі 200 градусів близько 15 хвилин до рум'яного кольору. Після цього готовий пісочне печиво з гарбузом остуджуємо на решітці і присипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці - 15 ст.;
борошно - 2 ст.;
гарбуз свіжа - 200 г;
маргарин - 200 г;
куряче яйце - 1 шт.;
темний шоколад - 100 г;
сушена вишня - 05 ст.;
розпушувач - 15 ч. ложки;
сіль - щіпка;
ванілін - 1 ч. ложка.
Приготування
Розм'якшене масло збиваємо гарненько до пишноти з цукром, розбиваємо яйце, додаємо натерту на тертці гарбуз, кладемо вівсяні пластівці, сіль, ваніль, вишню і шматочки шоколаду. Далі поступово всипаємо борошно з розпушувачем і перемішуємо. З отриманої маси формуємо руками маленькі кульки, викладаємо їх на застелене папером деко, злегка приплюснувши зверху. Випікаємо печиво з гарбуза для дітей хвилин 25 до легкого підрум'янення. Остиглу випічку посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Інгредієнти:
свіжий гарбуз - 200 г;
куряче яйце - 1 шт.;
вершкове масло - 150 г;
цукор - 50 г;
сметана 30 % - 50 мл;
цукрова пудра - 2 ч. ложки.
Для соусу:
гарбузове пюре - 3 ст. ложки;
цукор - за смаком.
Приготування
Очищену гарбуз кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо на вогонь і варимо овоч до м'якого стану, близько 20 хвилин. Далі збиваємо в мисці куряче яйце, кладемо вершкове масло, висипаємо цукровий пісок. Тепер всі інгредієнти добре перемішуємо і розтираємо виделкою, додаючи сметану.
Зварений гарбуз розтираємо в пюре і з'єднуємо масу з тестом. Після цього, поступово всипаємо борошно і кладемо розпушувач для тіста. Добре перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо на 1 годину в холодильник.
Потім розрізаємо на декілька джгутів і кожен розгортаємо в руках кульки. Застеляємо деко папером, викладаємо все печиво і випікаємо близько 30 хвилин в духовій шафі. Готову випічку обережно перекладаємо в будь-який посуд і залишаємо остигати.
А ми з вами часом готуємо гарбузовий соус. Залишився гарбузове пюре перелити в миску, висипаємо цукор і варимо на слабенькому вогні 15 хвилин, постійно помішуючи ложкою. Переливаємо гарбузовий соус в зручну для вас ємність. Остигле гарбузове печиво поливаємо соусом, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Рецепт печива з гарбуза
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати печиво з гарбуза. Отже, гарбуз спочатку необхідно запекти в духовці, або приготувати на максимальній потужності в мікрохвильовці, до м'якості. Потім овоч охолоджуємо і за допомогою блендера перетворюємо на пюре. Розм'якшене вершкове масло збиваємо пару хвилин з цукровим піском, додаємо яйце і ретельно перемішуємо.
Після цього викладаємо гарбузове пюре і розмішуємо до отримання однорідної маси. Борошно попередньо просіваємо, змішуємо з розпушувачем і висипаємо до яєчно-олійно суміші. Акуратно розмішуємо всі компоненти лопаткою, підсипаючи за бажанням трохи кокосової стружки. Тісто має в результаті бути досить м'яким.
Далі за допомогою двох столових ложок формуємо невеличкі кульки і випікаємо їх в духовій шафі при температурі 200 градусів близько 15 хвилин до рум'яного кольору. Після цього готовий пісочне печиво з гарбузом остуджуємо на решітці і присипаємо цукровою пудрою.
Печиво з гарбуза і вівсянки
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене масло збиваємо гарненько до пишноти з цукром, розбиваємо яйце, додаємо натерту на тертці гарбуз, кладемо вівсяні пластівці, сіль, ваніль, вишню і шматочки шоколаду. Далі поступово всипаємо борошно з розпушувачем і перемішуємо. З отриманої маси формуємо руками маленькі кульки, викладаємо їх на застелене папером деко, злегка приплюснувши зверху. Випікаємо печиво з гарбуза для дітей хвилин 25 до легкого підрум'янення. Остиглу випічку посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Печиво з сиру і гарбуза
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Очищену гарбуз кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо на вогонь і варимо овоч до м'якого стану, близько 20 хвилин. Далі збиваємо в мисці куряче яйце, кладемо вершкове масло, висипаємо цукровий пісок. Тепер всі інгредієнти добре перемішуємо і розтираємо виделкою, додаючи сметану.
Зварений гарбуз розтираємо в пюре і з'єднуємо масу з тестом. Після цього, поступово всипаємо борошно і кладемо розпушувач для тіста. Добре перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо на 1 годину в холодильник.
Потім розрізаємо на декілька джгутів і кожен розгортаємо в руках кульки. Застеляємо деко папером, викладаємо все печиво і випікаємо близько 30 хвилин в духовій шафі. Готову випічку обережно перекладаємо в будь-який посуд і залишаємо остигати.
А ми з вами часом готуємо гарбузовий соус. Залишився гарбузове пюре перелити в миску, висипаємо цукор і варимо на слабенькому вогні 15 хвилин, постійно помішуючи ложкою. Переливаємо гарбузовий соус в зручну для вас ємність. Остигле гарбузове печиво поливаємо соусом, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Мармелад з гарбуза
Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і
Печиво з кокосовою стружкою
Ви без розуму від кокосової стружки? Додаєте її по всі свої десерти? Тоді вам припадуть до вподоби наші рецепти печива з кокосовою стружкою. Воно
Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій
Бананове печиво
Якщо хочете здивувати близьких яким-небудь новеньким чудовим десертом, тоді рекомендуємо спекти бананове печиво. Такі ласощі можна подати не тільки
Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І
Печиво з шоколадного масла
Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів