Бананове печиво
Бананове печиво - чудовий десерт, який чудово підійде не тільки до будь-якого простого чаювання, але навіть і до святкового столу. Банани надають випічці оригінальний і вишуканий присмак. Давайте дізнаємося з вами рецепти печива з бананів.
Інгредієнти:
банан - 2 шт.;
сир - 200 г;
маргарин - 250 г;
борошно - 3 ст.;
розпушувач - щіпка;
кориця, цукор - за смаком;
кокосова стружка для прикраси.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати бананове печиво. Маргарин дістаємо з холодильника, натираємо на крупній тертці. Банани чистимо від шкірки і теж подрібнюємо за допомогою терки. З'єднуємо всі з м'яким сиром і перемішуємо. Борошно просіваємо, додаємо соду і з'єднуємо з сирною масою . Замішуємо однорідне тісто, загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 30-40 хвилин у холодильник. Потім розкачуємо тісто в тонкий пласт і вирізаємо формочками маленькі кругляш.
У мисочці змішуємо цукровий пісок з корицею. Кожен гурток потім гарненько однією стороною в цукор, складаємо навпіл, знову занурюємо в цукор, і ще раз складаємо і знову опускаємо в цукор, формуємо кульки і викладаємо їх на деко, попередньо промазанний маслом. Ставимо печиво в нагріту духову шафу і чекаємо приблизно 30 хвилин. Випікаємо ласощі при температурі 200 градусів до легкого підрум'янення. Ще гарячу випічку посипаємо кокосовою стружкою і залишаємо остигати.
Інгредієнти:
банан - 2 шт.;
цукор - 1 ст.;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
ванілін - за смаком;
яйце - 1 шт.;
борошно - 1 ст.;
вівсяні пластівці - 2 ст.;
розпушувач - 1 ст. ложка;
шоколад - 50 г;
сіль.
Приготування
Для приготування бананового печива з вівсянкою, змішуємо в кухонному комбайні м'яті банани, вершкове масло, цукор, ванілін і куряче яйце. В окремій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно, сіль і сода. Потім обережно пересипаємо все це до бананової маси і ретельно перемішуємо. Додаємо дрібно порубаний шоколад. За допомогою ложечки, викладаємо печиво з вівсянки і бананів гіркою на деко, застелене спеціальним папером для випічки. Випікаємо приблизно 15 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
масло вершкове - 120 г;
цукор - 200 г;
яйце - 1 шт.;
банан - 2 шт.;
сода - 1 ч. ложка;
борошно - 300 г;
сіль - щіпка;
мелена кориця - 1 ч. ложка;
мускатний горіх - щіпка;
темний шоколад - 100 р.
Приготування
У заздалегідь розм'якшене вершкове масло додаємо яйце, цукор і збиваємо міксером все в пухнасту легку суміш. В іншу миску кладемо очищені банани і розминаємо їх виделкою в пюре. Додаємо до них соду, розмішуємо і залишаємо на кілька хвилин настоятися, щоб фрукти вступили в реакцію і добре піднялися під час випічки.
Потім з'єднуємо бананову масу з масляною, а зверху просіваємо борошно, додаємо сіль, мускатний горіх і корицю. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, злегка збиваючи до отримання однорідного тіста. Шоколад нарізаємо, або ламаємо дрібними кубиками, додаємо в тісто і обережно перемішуємо.
Деко застеляємо пергаментним папером, і поки духовка прогрівається, за допомогою чайної ложечки викладаємо на невеликій відстані один від одного невеликі грудочки бананового тесту. Відправляємо ласощі в духовку приблизно на 20 хвилин, після чого перекладаємо печиво на кухонну решітку і залишаємо остигати.
Інгредієнти:
банан - 2 шт.;
геркулес - 1 ст.;
родзинки і горіхи - 30 р.
Приготування
Банани чистимо, нарізаємо шматочками, викладаємо в миску, засипаємо геркулесом і добре розминаємо виделкою в пюре. Ретельно все перемішуємо до однорідного стану, після чого додаємо горіхи або родзинки. Деко застеляємо папером для випічки і ложкою викладаємо невеликими купками бананово-геркулесову масу. Випікаємо ласощі в духовці при 200 градусах орієнтовно 15 хвилин.
Сирно-бананове печиво
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати бананове печиво. Маргарин дістаємо з холодильника, натираємо на крупній тертці. Банани чистимо від шкірки і теж подрібнюємо за допомогою терки. З'єднуємо всі з м'яким сиром і перемішуємо. Борошно просіваємо, додаємо соду і з'єднуємо з сирною масою . Замішуємо однорідне тісто, загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 30-40 хвилин у холодильник. Потім розкачуємо тісто в тонкий пласт і вирізаємо формочками маленькі кругляш.
У мисочці змішуємо цукровий пісок з корицею. Кожен гурток потім гарненько однією стороною в цукор, складаємо навпіл, знову занурюємо в цукор, і ще раз складаємо і знову опускаємо в цукор, формуємо кульки і викладаємо їх на деко, попередньо промазанний маслом. Ставимо печиво в нагріту духову шафу і чекаємо приблизно 30 хвилин. Випікаємо ласощі при температурі 200 градусів до легкого підрум'янення. Ще гарячу випічку посипаємо кокосовою стружкою і залишаємо остигати.
Рецепт бананового печива
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування бананового печива з вівсянкою, змішуємо в кухонному комбайні м'яті банани, вершкове масло, цукор, ванілін і куряче яйце. В окремій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно, сіль і сода. Потім обережно пересипаємо все це до бананової маси і ретельно перемішуємо. Додаємо дрібно порубаний шоколад. За допомогою ложечки, викладаємо печиво з вівсянки і бананів гіркою на деко, застелене спеціальним папером для випічки. Випікаємо приблизно 15 хвилин при 180 градусах.
Шоколадно-бананове печиво
Інгредієнти:
Приготування
У заздалегідь розм'якшене вершкове масло додаємо яйце, цукор і збиваємо міксером все в пухнасту легку суміш. В іншу миску кладемо очищені банани і розминаємо їх виделкою в пюре. Додаємо до них соду, розмішуємо і залишаємо на кілька хвилин настоятися, щоб фрукти вступили в реакцію і добре піднялися під час випічки.
Потім з'єднуємо бананову масу з масляною, а зверху просіваємо борошно, додаємо сіль, мускатний горіх і корицю. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, злегка збиваючи до отримання однорідного тіста. Шоколад нарізаємо, або ламаємо дрібними кубиками, додаємо в тісто і обережно перемішуємо.
Деко застеляємо пергаментним папером, і поки духовка прогрівається, за допомогою чайної ложечки викладаємо на невеликій відстані один від одного невеликі грудочки бананового тесту. Відправляємо ласощі в духовку приблизно на 20 хвилин, після чого перекладаємо печиво на кухонну решітку і залишаємо остигати.
Бананове печиво з геркулесом
Інгредієнти:
Приготування
Банани чистимо, нарізаємо шматочками, викладаємо в миску, засипаємо геркулесом і добре розминаємо виделкою в пюре. Ретельно все перемішуємо до однорідного стану, після чого додаємо горіхи або родзинки. Деко застеляємо папером для випічки і ложкою викладаємо невеликими купками бананово-геркулесову масу. Випікаємо ласощі в духовці при 200 градусах орієнтовно 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бананове суфле
Бананове суфле - це ніжне і низькокалорійне блюдо, яке чудово завершить будь-яку трапезу або просто може бути самостійною стравою. Пропонуємо вам
Шоколадне печиво - рецепт
Коли хочеться солоденького - не варто собі відмовляти. Краще спекти хрустке шоколадне печиво, смак якого запам'ятається вам надовго. Рецепти даного
Печиво з кокосовою стружкою
Ви без розуму від кокосової стружки? Додаєте її по всі свої десерти? Тоді вам припадуть до вподоби наші рецепти печива з кокосовою стружкою. Воно
Печиво з корицею
Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І
Печиво з гарбуза
Печиво з гарбуза - це чудовий десерт, який сподобається як дорослим, так і дітям. Приготувати його досить нескладно, ласощі виходить дивно м'яким і
Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І