Як приготувати тірамісу будинку?
Не секрет, що відомий у багатьох країнах десерт тірамісу можна з легкістю приготувати вдома, а от як це зробити, ми вам сьогодні розповімо.
Інгредієнти:
печиво савоярді - 300 г;
сир маскарпоне - 500 г;
яйце – 4 шт.;
кава – 400 мл;
цукор – 100 г;
коньяк – 1 ст. ложка;
сухе какао – 3 ст. ложки.
Приготування
Яйця акуратно розбиваємо в різні миски і розтираємо жовтки з цукром. Додаємо сирний сир і акуратно перемішуємо до однорідності. Білки охолоджуємо, а потім збиваємо міксером в міцну піну. Після цього обережно вводимо масу до жовтків і перемішуємо зверху вниз. Заварюємо кави, остуджуємо, охолоджуємо і вливаємо трохи коньяку. Тепер починаємо формувати десерт: палички занурюємо рівно на секунду в каву і відразу ж викладаємо в скляну форму. Зверху промазуємо половиною крему і покриваємо другим шаром паличок, просочених кави. Промазуємо торт рівномірно залишилися кремом і прибираємо тірамісу в холодильник. Перед подачею посипаємо ласощі какао через сито і розрізаємо на порції.
Інгредієнти:
печиво савоярді - 300 г;
сир сирний - 500 г;
цукор – 200 г;
яйце – 10 шт.;
какао – 2 ст. ложки;
кава – 1 ст.;
вишня без кісточок – за смаком.
Приготування
А ось ще один рецепт як приготувати тірамісу. Яєчні жовтки розтираємо дочиста з невеликою кількістю цукру. Окремо збиваємо з цукровим піском білки. Далі акуратно з'єднуємо обидві маси і викладаємо трохи крему в порційні креманки. Печиво опускаємо в холодну каву і рівномірно розподіляємо в один ряд на крем. Потім знову промазуємо кремом, кидаємо вишню без кісточок і повторюємо всі шари кілька разів. На завершення посипаємо десерт какао і прибираємо в холодильник.
Інгредієнти:
яйце – 4 шт.;
ваніль – за смаком;
цукор – 125 г;
сіль – щіпка;
борошно – 120 р.
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і прогріваємо до 180 градусів. Деко застеляємо пергаментом і готуємо кулінарний мішок з круглою насадкою. Білки відділяємо обережно від жовтків і розтираємо останні, підсипаючи цукор. В іншій мисці збиваємо білки, поступово всипаючи сіль і цукор. З'єднуємо обидві маси і акуратно вводимо просіяне борошно. Кулінарний мішок наповнюємо тестом і відсаджуємо печива на деко розміром 10 см, залишаючи між печивом невеликі проміжки. Повторюємо точно так само з рештою тестом і випікаємо палички в розігрітій духовці 15 хвилин. Потім знімаємо пергамент з печивом і викладаємо остигати на решітку.
Як приготувати десерт тірамісу в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця акуратно розбиваємо в різні миски і розтираємо жовтки з цукром. Додаємо сирний сир і акуратно перемішуємо до однорідності. Білки охолоджуємо, а потім збиваємо міксером в міцну піну. Після цього обережно вводимо масу до жовтків і перемішуємо зверху вниз. Заварюємо кави, остуджуємо, охолоджуємо і вливаємо трохи коньяку. Тепер починаємо формувати десерт: палички занурюємо рівно на секунду в каву і відразу ж викладаємо в скляну форму. Зверху промазуємо половиною крему і покриваємо другим шаром паличок, просочених кави. Промазуємо торт рівномірно залишилися кремом і прибираємо тірамісу в холодильник. Перед подачею посипаємо ласощі какао через сито і розрізаємо на порції.
Як приготувати тістечко тірамісу з вишнею?
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один рецепт як приготувати тірамісу. Яєчні жовтки розтираємо дочиста з невеликою кількістю цукру. Окремо збиваємо з цукровим піском білки. Далі акуратно з'єднуємо обидві маси і викладаємо трохи крему в порційні креманки. Печиво опускаємо в холодну каву і рівномірно розподіляємо в один ряд на крем. Потім знову промазуємо кремом, кидаємо вишню без кісточок і повторюємо всі шари кілька разів. На завершення посипаємо десерт какао і прибираємо в холодильник.
Як приготувати печиво для тірамісу?
Інгредієнти:
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і прогріваємо до 180 градусів. Деко застеляємо пергаментом і готуємо кулінарний мішок з круглою насадкою. Білки відділяємо обережно від жовтків і розтираємо останні, підсипаючи цукор. В іншій мисці збиваємо білки, поступово всипаючи сіль і цукор. З'єднуємо обидві маси і акуратно вводимо просіяне борошно. Кулінарний мішок наповнюємо тестом і відсаджуємо печива на деко розміром 10 см, залишаючи між печивом невеликі проміжки. Повторюємо точно так само з рештою тестом і випікаємо палички в розігрітій духовці 15 хвилин. Потім знімаємо пергамент з печивом і викладаємо остигати на решітку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Десерт тірамісу
Неймовірно ніжний і надзвичайно смачний італійський десерт тірамісу пропонуємо приготувати самостійно. Далі описані рецепти, які допоможуть
Тірамісу без маскарпоне
Тірамісу зазвичай готують на основі сиру маскарпоне. Він просто чудовий і тане в роті. Але якщо у вас під рукою не виявилося такого інгредієнта, не
Торт «Тірамісу в домашніх умовах
Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,
Рецепт тірамісу з маскарпоне
Тірамісу - популярний італійський десерт, основними інгредієнтами якого є печиво савоярді і сир маскарпоне. У нашій статті ми детально розберемо
Тірамісу без яєць
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який люблять у всьому світі. І зараз ми вам розповімо, як його зробити без яєць, якщо ви з якихось причин
Тірамісу з полуницею
Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.