Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Білково-масляний крем

Білково-масляний крем

25-12-2015, 16:01
1 368
Білково-масляний крем
Сьогодні ми розповімо вам, як зробити білково-масляний крем. Його щільна структура чудово впорається з утриманням форми при прикрасі тортів, а ніжний смак доречно доповнить еклери або тістечка.

Заварний білково-масляний крем для прикраси торта - рецепт


Інгредієнти:

  • масло вершкове – 420 г;

  • яєчні білки – 5 шт;

  • цукровий пісок – 150-200 г;

  • ваніль – за смаком;

  • вода фільтрована – 45 мл;

  • лимонна кислота – 1/3 щіпки.


  • Приготування
    Яєчні білки з'єднуємо з цукровим піском і лимонною кислотою і, помішуючи, нагріваємо до температури 71 градус, контролюючи її за допомогою термометра. Потім збиваємо суміш за допомогою міксера до твердих піків, даємо охолонути, вводимо потроху м'яке вершкове масло і збиваємо до отримання однорідного пишного крему.
    Заварний білково-масляний крем можна отримати також іншим способом.
    Для цього ідеально чисту і суху ємність поміщаємо білки і третина щіпки лимонної кислоти і збиваємо до отримання повітряної і щільної маси. Потім малими порціями всипаємо тридцять грам цукрового піску і продовжуємо збивати до його повного розчинення і отримання густої піни.
    Одночасно готуємо сироп. Воду змішуємо з цукровим піском і прогріваємо на сильному вогні до температури 120 градусів. Якщо у вас немає термометра, готовність сиропу у цьому випадку можна перевірити наступним чином. У холодну воду поміщаємо краплю сиропу та якщо з нього можна скачати пластичний кульку, то можна знімати посуд з вогню.
    Продовжуючи процедуру збивання білків, вливаємо тонкою цівкою гарячий сироп і збиваємо ще кілька хвилин.
    Даємо масі охолонути, додаємо малими порціями м'яке вершкове масло і знову збиваємо до того моменту, коли маса стане повністю однорідним і гладкою. В кінці процесу додаємо ваніль або інший ароматизатор на свій вибір.
    Такий білково-масляний крем чудово підійде не тільки для прикраси тортів, але і для еклерів, тістечок та інших десертів.

    Білково-масляний крем - простий і швидкий рецепт


    Інгредієнти:

  • білок яєчний – 6 шт.;

  • вершкове масло – 300 г;

  • пудра цукрова – 300 г;
  • Білково-масляний крем

  • ваніль – за смаком.


  • Приготування
    Вершкове масло ріжемо на кубики розміром до одного сантиметра і даємо розм'якнути при кімнатній температурі. Поміщаємо білки в ідеально чисту і суху посуд і збиваємо міксером до отримання щільної і густої піни. Не припиняючи процедуру збивання, всипаємо малими порціями додаємо цукрову пудру і ваніль. Далі закладаємо по одному кубику м'якого масла, і кожен раз збиваємо до однорідності. Коли все масло буде додано, а консистенція крему стане гладкою і однорідною, значить він готовий до подальшого застосування.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Глазур з какао
    Глазур з какао
    Самий вдалий і неймовірно простий спосіб приховати похибки домашнього кондитерського виробу або оригінально прикрасити готовий торт - це покрити його
    Масляний крем для прикраси торта
    Масляний крем для прикраси торта
    Структура масляного крему чудово тримає форму, завдяки чому він чудово підійде для оригінального оформлення тортів. Він легко відсаджують
    Масляний крем із згущеним молоком
    Масляний крем із згущеним молоком
    Ідеальним наповненням для тортів можна назвати масляний крем із згущеним молоком. Такий варіант підходить до будь ласощам, приготованим на бісквітній
    Крем для заварних тістечок
    Крем для заварних тістечок
    Улюблені ласощі більшості ласунів - заварне тістечко - зовсім не складно зробити самостійно, так і вийде десерт набагато смачніше покупного.
    Масляний крем
    Масляний крем
    Масляний крем - універсальне додаток до будь-якого десерту, приготувати яку не складе особливої праці. Якщо ви вирішили побалувати себе калорійними
    Білковий заварний крем
    Білковий заварний крем
    Заварний крем використовують в якості начинки для тортів, пирогів, тістечок, еклерів. І сьогодні ми детально розберемося, як приготувати білковий