Глазур з какао
Сьогодні ми розповімо вам найбільш прості і доступні варіанти, як зробити красиву глазур з какао. Вона чудово підходить в якості прикраси для тортів, кексів, пирогів і будь-якої іншої випічки.
Інгредієнти:
какао – 75 г;
вершки 33% – 100 мл;
цукор – 170 г;
желатин – 10 г;
вода фільтрована – 100 мл
Приготування
Для приготування шоколадної глазурі з какао, листя желатину замочуємо на 10 хвилин в кип'яченій воді. У невелику каструльку висипаємо цукор, какао, вводимо вершки і розводимо всі кип'яченою водою. Перемішуємо суміш віночком і нагріваємо на слабенькому вогні. Після закипання засікаємо 1 хвилину і знімаємо посуд з плити. Листовий желатин віджимаємо, додаємо в глазур і розмішуємо. Глазур виливаємо в стакан високий з носиком, затягуємо зверху харчовою плівкою і прибираємо в холодильник. Перед застосуванням, обов'язково розігріваємо її на водяній бані або в мікрохвильовій печі до температури 37 градусів.
Інгредієнти:
цукор білий – 3 ст. ложки;
сухе какао – 3 ст. ложки;
молоко коров'яче – 4 ст. ложки;
масло вершкове – 60 р.
Приготування
У каструлю наливаємо молоко, кидаємо сухе какао і цукор. Перемішуємо інгредієнти і ставимо на слабенький вогонь. Після розчинення всіх кристаликів додаємо масло і проварюємо хвилин 5. Готову кавову глазур відразу ж наносимо на торт, щоб вона не встигла застигнути.
Інгредієнти:
какао-порошок (якісне) – 2 ст. ложки;
фільтрована вода– 3 ст. ложки;
цукор дрібний – 05 ст.
Приготування
Для приготування глазурі, яку можна використовувати для прикраси пончиків або еклерів, какао змішуємо з цукром і розбавляємо кип'яченою водою. Злегка все збиваємо, ставимо на слабенький вогонь і уварюємо, помішуючи, до закипання. Далі, знімаємо посуд з плити і даємо глазурі трохи охолонути і загуснути.
Інгредієнти:
цукор білий – 3 ст. ложки;
сметана нежирна – 100 мл;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
сухе какао – 3 ст. ложки.
Приготування
У сметану додаємо цукор за смаком і додаємо какао. Ретельно все перемішуємо і проварюємо на повільному вогні, перемішуючи. Як тільки наша глазур закипить, кладемо шматочок вершкового масла і нагріваємо до його розчинення. Потім знімаємо з вогню, охолоджуємо і переходимо до процесу глазурування.
Інгредієнти:
крохмаль картопляний – 1 ст. ложка;
сухе какао – 3 ст. ложки;
пудра цукрова – 3 ст. ложки;
очищена вода – 3 ст. ложки.
Приготування
У миску просіваємо спочатку цукрову пудру, потім крохмаль і сухе какао. Додаємо холодну воду і швиденько все перемішуємо, щоб не залишилося грудочок. Готовою глазур'ю покриваємо будь-яку випічку.
Інгредієнти:
масло вершкове натуральне – 1 ст. ложка;
молоко згущене – 1 ст. ложка;
сухе какао (якісне) – 1 ст. ложка.
Приготування
Отже, вершкове масло викладаємо в миску і розтоплюємо в мікрохвильовці. Потім додаємо згущене молоко і додаємо какао. Гарненько все перемішуємо і заливаємо готової шоколадною глазур'ю будь-які кондитерські вироби.
Інгредієнти:
масло вершкове – 2 ст. ложки;
молоко коров'яче – 3 ст. ложки;
сухе какао – 3 ст. ложки;
цукор – 05 склянки;
гіркий шоколад – 50 р.
Приготування
Підігріваємо Молоко і додаємо цукор. Какао змішуємо з розтопленим вершковим маслом і акуратно вводимо суміш в солодке молоко. Потім кидаємо туди ж шоколад, разломленный на шматочки, і відправляємо все в мікрохвильовку. Через 4 хвилини виймаємо посуд, перемішуємо глазур ложкою і використовуємо за призначенням: для прикраси тортів, пирогів, кексів або тістечок.
Рецепт глазурі для торта з какао
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування шоколадної глазурі з какао, листя желатину замочуємо на 10 хвилин в кип'яченій воді. У невелику каструльку висипаємо цукор, какао, вводимо вершки і розводимо всі кип'яченою водою. Перемішуємо суміш віночком і нагріваємо на слабенькому вогні. Після закипання засікаємо 1 хвилину і знімаємо посуд з плити. Листовий желатин віджимаємо, додаємо в глазур і розмішуємо. Глазур виливаємо в стакан високий з носиком, затягуємо зверху харчовою плівкою і прибираємо в холодильник. Перед застосуванням, обов'язково розігріваємо її на водяній бані або в мікрохвильовій печі до температури 37 градусів.
Глазур для торта з какао та молока
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо молоко, кидаємо сухе какао і цукор. Перемішуємо інгредієнти і ставимо на слабенький вогонь. Після розчинення всіх кристаликів додаємо масло і проварюємо хвилин 5. Готову кавову глазур відразу ж наносимо на торт, щоб вона не встигла застигнути.
Проста глазур з какао
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування глазурі, яку можна використовувати для прикраси пончиків або еклерів, какао змішуємо з цукром і розбавляємо кип'яченою водою. Злегка все збиваємо, ставимо на слабенький вогонь і уварюємо, помішуючи, до закипання. Далі, знімаємо посуд з плити і даємо глазурі трохи охолонути і загуснути.
Глазур з какао і сметани
Інгредієнти:
Приготування
У сметану додаємо цукор за смаком і додаємо какао. Ретельно все перемішуємо і проварюємо на повільному вогні, перемішуючи. Як тільки наша глазур закипить, кладемо шматочок вершкового масла і нагріваємо до його розчинення. Потім знімаємо з вогню, охолоджуємо і переходимо до процесу глазурування.
Швидка глазур з какао
Інгредієнти:
Приготування
У миску просіваємо спочатку цукрову пудру, потім крохмаль і сухе какао. Додаємо холодну воду і швиденько все перемішуємо, щоб не залишилося грудочок. Готовою глазур'ю покриваємо будь-яку випічку.
Глазур з какао і згущеного молока
Інгредієнти:
Приготування
Отже, вершкове масло викладаємо в миску і розтоплюємо в мікрохвильовці. Потім додаємо згущене молоко і додаємо какао. Гарненько все перемішуємо і заливаємо готової шоколадною глазур'ю будь-які кондитерські вироби.
Глазур з какао
Інгредієнти:
Приготування
Підігріваємо Молоко і додаємо цукор. Какао змішуємо з розтопленим вершковим маслом і акуратно вводимо суміш в солодке молоко. Потім кидаємо туди ж шоколад, разломленный на шматочки, і відправляємо все в мікрохвильовку. Через 4 хвилини виймаємо посуд, перемішуємо глазур ложкою і використовуємо за призначенням: для прикраси тортів, пирогів, кексів або тістечок.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глазур з какао та молока
Самим простим і абсолютно доступним рішенням прикрасити готовий десерт є глазур. Пропонуємо декілька основних рецептів на основі молока і какао
Глазур для торта з какао та молока
Головною особливістю глазурі для будь-якого десерту є швидке і головне ефектне оформлення готового виробу. Приготувати якісну глазур зовсім не
Як зробити глазур з какао?
Будь-яка глазур здатна ефектно оформити домашній десерт. Але якщо її зробити на основі какао, то вийде ще й смачно і зовсім не дорого. Пропонуємо
Як зробити шоколадну глазур з какао?
Шоколадна глазур з какао виручає, коли потрібно гарно оформити десерт для його подачі до святкового столу. Однак слід зазначити, що сьогодні існує
Молочна глазур - рецепт
Молочна глазур чудово прикрасить вашу домашню випічку і додасть їй незвичайний смак, оригінальність і естетичний зовнішній вигляд. Пропонуємо вашій
Глазур з сметани
Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.