Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глазур з какао

Глазур з какао

25-12-2015, 16:01
847
Глазур з какао
Сьогодні ми розповімо вам найбільш прості і доступні варіанти, як зробити красиву глазур з какао. Вона чудово підходить в якості прикраси для тортів, кексів, пирогів і будь-якої іншої випічки.

Рецепт глазурі для торта з какао


Інгредієнти:

  • какао – 75 г;

  • вершки 33% – 100 мл;

  • цукор – 170 г;

  • желатин – 10 г;

  • вода фільтрована – 100 мл


  • Приготування
    Для приготування шоколадної глазурі з какао, листя желатину замочуємо на 10 хвилин в кип'яченій воді. У невелику каструльку висипаємо цукор, какао, вводимо вершки і розводимо всі кип'яченою водою. Перемішуємо суміш віночком і нагріваємо на слабенькому вогні. Після закипання засікаємо 1 хвилину і знімаємо посуд з плити. Листовий желатин віджимаємо, додаємо в глазур і розмішуємо. Глазур виливаємо в стакан високий з носиком, затягуємо зверху харчовою плівкою і прибираємо в холодильник. Перед застосуванням, обов'язково розігріваємо її на водяній бані або в мікрохвильовій печі до температури 37 градусів.

    Глазур для торта з какао та молока


    Інгредієнти:

  • цукор білий – 3 ст. ложки;

  • сухе какао – 3 ст. ложки;

  • молоко коров'яче – 4 ст. ложки;

  • масло вершкове – 60 р.


  • Приготування
    У каструлю наливаємо молоко, кидаємо сухе какао і цукор. Перемішуємо інгредієнти і ставимо на слабенький вогонь. Після розчинення всіх кристаликів додаємо масло і проварюємо хвилин 5. Готову кавову глазур відразу ж наносимо на торт, щоб вона не встигла застигнути.

    Проста глазур з какао


    Інгредієнти:

  • какао-порошок (якісне) – 2 ст. ложки;

  • фільтрована вода– 3 ст. ложки;

  • цукор дрібний – 05 ст.


  • Приготування
    Для приготування глазурі, яку можна використовувати для прикраси пончиків або еклерів, какао змішуємо з цукром і розбавляємо кип'яченою водою. Злегка все збиваємо, ставимо на слабенький вогонь і уварюємо, помішуючи, до закипання. Далі, знімаємо посуд з плити і даємо глазурі трохи охолонути і загуснути.

    Глазур з какао і сметани


    Інгредієнти:

  • цукор білий – 3 ст. ложки;

  • сметана нежирна – 100 мл;

  • масло вершкове – 2 ст. ложки;

  • сухе какао – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    У сметану додаємо цукор за смаком і додаємо какао. Ретельно все перемішуємо і проварюємо на повільному вогні, перемішуючи. Як тільки наша глазур закипить, кладемо шматочок вершкового масла і нагріваємо до його розчинення. Потім знімаємо з вогню, охолоджуємо і переходимо до процесу глазурування.

    Швидка глазур з какао


    Інгредієнти:

  • крохмаль картопляний – 1 ст. ложка;

  • сухе какао – 3 ст. ложки;

  • пудра цукрова – 3 ст. ложки;

  • очищена вода – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    У миску просіваємо спочатку цукрову пудру, потім крохмаль і сухе какао. Додаємо холодну воду і швиденько все перемішуємо, щоб не залишилося грудочок. Готовою глазур'ю покриваємо будь-яку випічку.

    Глазур з какао і згущеного молока


    Інгредієнти:

  • масло вершкове натуральне – 1 ст. ложка;

  • молоко згущене – 1 ст. ложка;

  • сухе какао (якісне) – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Отже, вершкове масло викладаємо в миску і розтоплюємо в мікрохвильовці. Потім додаємо згущене молоко і додаємо какао. Гарненько все перемішуємо і заливаємо готової шоколадною глазур'ю будь-які кондитерські вироби.
    Глазур з какао

    Глазур з какао


    Інгредієнти:

  • масло вершкове – 2 ст. ложки;

  • молоко коров'яче – 3 ст. ложки;

  • сухе какао – 3 ст. ложки;

  • цукор – 05 склянки;

  • гіркий шоколад – 50 р.


  • Приготування
    Підігріваємо Молоко і додаємо цукор. Какао змішуємо з розтопленим вершковим маслом і акуратно вводимо суміш в солодке молоко. Потім кидаємо туди ж шоколад, разломленный на шматочки, і відправляємо все в мікрохвильовку. Через 4 хвилини виймаємо посуд, перемішуємо глазур ложкою і використовуємо за призначенням: для прикраси тортів, пирогів, кексів або тістечок.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Глазур з какао та молока
    Глазур з какао та молока
    Самим простим і абсолютно доступним рішенням прикрасити готовий десерт є глазур. Пропонуємо декілька основних рецептів на основі молока і какао
    Глазур для торта з какао та молока
    Глазур для торта з какао та молока
    Головною особливістю глазурі для будь-якого десерту є швидке і головне ефектне оформлення готового виробу. Приготувати якісну глазур зовсім не
    Як зробити глазур з какао?
    Як зробити глазур з какао?
    Будь-яка глазур здатна ефектно оформити домашній десерт. Але якщо її зробити на основі какао, то вийде ще й смачно і зовсім не дорого. Пропонуємо
    Як зробити шоколадну глазур з какао?
    Як зробити шоколадну глазур з какао?
    Шоколадна глазур з какао виручає, коли потрібно гарно оформити десерт для його подачі до святкового столу. Однак слід зазначити, що сьогодні існує
    Молочна глазур - рецепт
    Молочна глазур - рецепт
    Молочна глазур чудово прикрасить вашу домашню випічку і додасть їй незвичайний смак, оригінальність і естетичний зовнішній вигляд. Пропонуємо вашій
    Глазур з сметани
    Глазур з сметани
    Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.