Як зробити глазур з какао?
Глазур з какао здатна швидко змінити зовнішній вигляд будь-якої випічки. Смак самої глазурі дуже схожий на шоколад, що робить десерт ще більш насиченим.
У цій статті ми детально опишемо кілька способів приготування шоколадної глазурі з какао. Слідуючи запропонованими рецептами, ваша випічка завжди буде ідеальною, до того ж готується вона з доступних компонентів, легко і дуже швидко.
Інгредієнти:
молоко жирне — 165 мл;
цукор білий (дрібний) — 110 г;
какао-порошок (високої якості) — 85 м;
масло «Фермерське» — 115 р.
Приготування
У невелику товстостінну каструлю наливаємо молоко і доводимо до кипіння. Далі швиденько всипаємо цукор і какао. Гарненько все перемішати і знову ставимо на слабкий вогонь. Потім знімаємо посуд з вогню і вводимо масло. Заважаємо все ретельно, поки масло не розчиниться. Дамо глазурі охолонути, поки вона не загусне. Тепер можна використовувати її за призначенням.
Інгредієнти:
какао (високої якості) – 110 г;
цукор ( змелений в пудру ) – 65 г;
масло «Селянське» - 55 г;
сметана (жирність 20%) - 5 ст. ложок.
Приготування
Цукрову пудру змішати зі сметаною, потім ввести какао і тепленьке вершкове масло. Суміш добре збити міксером до однорідного стану. Глазур зі сметаною можна приготувати і як поливання для морозива, желе, подати до сніданку з булочками або круасан ами.
Інгредієнти:
какао-порошок – 43 г;
цукор (білий, дрібний) – 45 г;
вода очищена – 60 г;
вершкове масло "Фермерське" – 45 р.
Приготування
У невелику товстостінну каструлю висипаємо какао-порошок і дрібний цукор, перемішуємо. Заливаємо зверху очищеною водою, ставимо на невеликий вогонь. Інтенсивно помішуючи, доводимо масу до повної однорідності. Готову глазур злегка охолоджуємо, додаємо масло і гарненько перемішаємо.
какао (якісне) – 110 г;
цукор (білий, дрібний) – 115 г;
молоко (жирна)– 65 г;
вершкове масло «Фермерське» – 55 г;
ваніль – 5 р.
У невеликій каструльці змішуємо сухі інгредієнти. Вливаємо гаряче молоко, додаємо масло. Ємність ставимо на слабенький вогонь і варимо, постійно помішуючи. Як тільки масло повністю розтане, додаємо решту гаряче молоко і продовжуємо помішування. Густоту глазурі можна регулювати додаванням молока.
У цій статті ми детально опишемо кілька способів приготування шоколадної глазурі з какао. Слідуючи запропонованими рецептами, ваша випічка завжди буде ідеальною, до того ж готується вона з доступних компонентів, легко і дуже швидко.
Глазур для торта з какао та молока
Інгредієнти:
Приготування
У невелику товстостінну каструлю наливаємо молоко і доводимо до кипіння. Далі швиденько всипаємо цукор і какао. Гарненько все перемішати і знову ставимо на слабкий вогонь. Потім знімаємо посуд з вогню і вводимо масло. Заважаємо все ретельно, поки масло не розчиниться. Дамо глазурі охолонути, поки вона не загусне. Тепер можна використовувати її за призначенням.
Глазур з какао і сметани
Інгредієнти:
Приготування
Цукрову пудру змішати зі сметаною, потім ввести какао і тепленьке вершкове масло. Суміш добре збити міксером до однорідного стану. Глазур зі сметаною можна приготувати і як поливання для морозива, желе, подати до сніданку з булочками або круасан ами.
Рецепт глазурі з какао
Інгредієнти:
Приготування
У невелику товстостінну каструлю висипаємо какао-порошок і дрібний цукор, перемішуємо. Заливаємо зверху очищеною водою, ставимо на невеликий вогонь. Інтенсивно помішуючи, доводимо масу до повної однорідності. Готову глазур злегка охолоджуємо, додаємо масло і гарненько перемішаємо.
Як зварити ванільно-шоколадну глазур з какао?
У невеликій каструльці змішуємо сухі інгредієнти. Вливаємо гаряче молоко, додаємо масло. Ємність ставимо на слабенький вогонь і варимо, постійно помішуючи. Як тільки масло повністю розтане, додаємо решту гаряче молоко і продовжуємо помішування. Густоту глазурі можна регулювати додаванням молока.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глазур з какао та молока
Самим простим і абсолютно доступним рішенням прикрасити готовий десерт є глазур. Пропонуємо декілька основних рецептів на основі молока і какао
Глазур з какао
Самий вдалий і неймовірно простий спосіб приховати похибки домашнього кондитерського виробу або оригінально прикрасити готовий торт - це покрити його
Глазур для торта з какао та молока
Головною особливістю глазурі для будь-якого десерту є швидке і головне ефектне оформлення готового виробу. Приготувати якісну глазур зовсім не
Як зробити шоколадну глазур з какао?
Шоколадна глазур з какао виручає, коли потрібно гарно оформити десерт для його подачі до святкового столу. Однак слід зазначити, що сьогодні існує
Шоколадна глазур з какао та молока - рецепт
Будь-який кондитерський виріб виходить не тільки смачним, але і апетитніше виглядає, якщо покрити його або прикрасити глазур'ю. Шоколадна глазур,
Глазур з сметани
Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.