Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глазур з какао та молока

Глазур з какао та молока

25-12-2015, 16:05
930
Глазур з какао та молока
Одним з найбільш простих і перевірених способів декору домашніх десертів є прикраса шоколадною глазур'ю. Готувати глазур можна на основі натурального чорного або молочного шоколаду, а можна використовувати просту суміш з какао та молока, яку ми навчимося готувати правильно в рецептах з цього матеріалу.

Глазур для торта з какао та молока


В залежності від того, який результат ви плануєте отримати на виході, глазур з какао можна готувати на самій різній основі, в результаті суміш вийде більш густий або текучого, глянсовою або матовою, насичено чорної або шоколадно-коричневої. У цьому рецепті ми зробимо рідку глазур із суміші какао, шоколаду та молока, яке ідеально підійде для тонкого покриття десертів.
Інгредієнти:

  • чорний шоколад - 65 г;

  • какао-порошок - 25 г;

  • вершкове масло - 45 г;

  • молоко - 60 мл


  • Приготування
    У сотейник покладіть кубики вершкового масла і залийте їх молоком. Підігрійте суміш і покладіть в неї розламаний шоколад. Всипте какао-порошок і починайте інтенсивно перемішувати. Глазур з какао та молока буде готова, як тільки шоколадні шматочки повністю розчиняться. Після продовжувати приготування не слід, інакше продукт може підгоріти.

    Шоколадна глазур з какао та молока


    Глазур для десертів не обов'язково варити, так, наприклад, глазур із цукрової пудри і какао-порошку, ідеально підходить для покриття пончиків та іншої дрібної випічки, може бути приготована за лічені хвилини, завдяки простому з'єднанню всіх інгредієнтів в однорідну суміш.
    Інгредієнти:

  • цукрова пудра - 115 г;

  • какао-порошок - 45 г;

  • молоко - 85 мл;

  • щіпка ванілі.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити глазур з какао та молока, пропустіть цукрову пудру через сито. Почніть зі змішування всіх сухих складових. Суху суміш можна доповнити невеликий дрібкою дрібної солі, яка допоможе підкреслити солодкість. Влийте все молоко відразу і швидко перемішайте компоненти глазурі, щоб отримати однорідну масу. Якщо глазур вийшла дуже густий, додайте ще чайну ложку молока.

    Рецепт корисної глазурі з какао та молока


    Якщо ви захоплюєтеся приготуванням корисної випічки і десертів, то запам'ятайте рецепт цієї універсальної глазурі з какао, для приготування якої знадобляться всі три інгредієнти.
    Інгредієнти:

  • мед - 55 мл;

  • какао-порошок - 45 г;

  • молоко - 25 мл


  • Приготування
    Змішайте всі інгредієнти в сотейнику і поставте посуд на мінімальний вогонь. Повільно помішуючи, дайте компонентів глазурі з'єднається разом і перетворитися в однорідну масу. Не допускайте закипання суміші або її перегрівання, щоб не втратити всю користь меду. Далі розподіліть готовий продукт по обраному виробу і подавайте відразу ж, якщо хочете, щоб глазур залишилася рідкої або поставте в морозильну камеру на пару хвилин.

    Глазур з какао і згущеного молока


    Глазур з какао, згущеного молока і масла готується з додаванням яєчних жовтків для більшої густоти та насиченості. Така глазур не буде застигати, а залишиться м'якою, глянцевою і текучого – ідеально для бісквітів та кексів.
    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 55 г;
  • Глазур з какао та молока

  • згущене молоко - 390 мл;

  • яєчні жовтки - 3 шт.;

  • какао-порошок - 15 р.


  • Приготування
    У сотейнику з'єднайте першу трійку інгредієнтів разом і додайте посуд на середньому вогні. Почніть інтенсивно перемішати всі складові, чекаючи, коли суміш от-от дійде до кипіння. Коли це почне відбуватися, швидко перелийте масу в холодну посуд і всипте какао. Перемішайте, щоб позбутися від грудочок порошку готової глазурі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити глазур для торта?
    Як зробити глазур для торта?
    Більшість господинь, оформляючи свій кондитерський шедевр, використовують перевірений роками рецепт глазурі. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичні
    Глазур з какао
    Глазур з какао
    Самий вдалий і неймовірно простий спосіб приховати похибки домашнього кондитерського виробу або оригінально прикрасити готовий торт - це покрити його
    Глазур для торта з какао та молока
    Глазур для торта з какао та молока
    Головною особливістю глазурі для будь-якого десерту є швидке і головне ефектне оформлення готового виробу. Приготувати якісну глазур зовсім не
    Як зробити глазур з какао?
    Як зробити глазур з какао?
    Будь-яка глазур здатна ефектно оформити домашній десерт. Але якщо її зробити на основі какао, то вийде ще й смачно і зовсім не дорого. Пропонуємо
    Як приготувати шоколадну глазур для торта?
    Як приготувати шоколадну глазур для торта?
    Оформити домашній десерт шоколадною глазур'ю - це ідеальний спосіб продемонструвати свої кулінарні здібності, особливо якщо скористаєтеся докладними
    Як зробити шоколадну глазур з какао?
    Як зробити шоколадну глазур з какао?
    Шоколадна глазур з какао виручає, коли потрібно гарно оформити десерт для його подачі до святкового столу. Однак слід зазначити, що сьогодні існує