Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Масляний крем для прикраси торта

Масляний крем для прикраси торта

25-12-2015, 16:01
991
Масляний крем для прикраси торта
Спекти в домашніх умовах смачний торт, звичайно, велика справа. Але важливо також надати йому презентабельний зовнішній вигляд, щоб отримати захоплені відгуки гостей або домочадців. Адже це так надихає. Ідеальним варіантом для прикраси тортів буде використання масляного крему, за допомогою якого можна сформувати різного роду візерунки, скориставшись кондитерським мішком.
В наших рецептах ми розповімо, як правильно приготувати масляний крем для прикраси торта в домашніх умовах, а також запропонуємо кілька варіантів його приготування.

Рецепт білково-масляного крему для прикраси торта - рецепт


Інгредієнти:

  • масло вершкове – 410 г;

  • яєчні білки – 5 шт;

  • цукровий пісок – 160-190 г;

  • ваніль – за смаком;

  • лимонна кислота – 1/3 щіпки.


  • Приготування
    Для приготування крему нам знадобляться дві каструльки різного діаметра. У більшу з них наливаємо трохи водички і визначаємо на вогонь. У меншій з'єднуємо яєчні білки з цукровим піском і третю щіпки лимонної кислоти і ставимо на водяну баню у велику ємність. Стежимо за тим, щоб дно верхній посуду з білками не стосувалося води. Безперервно помішуючи білкову суміш, прогріваємо до температури сімдесят один градус. Тут без кухонного термометра ніяк не обійтися, так як дуже важливо витримати зазначений температурний режим. Знімаємо каструлю з водяної бані і збиваємо вміст за допомогою міксера до отримання щільних гострих піків, потім залишаємо масу до охолодження, вводимо м'яке вершкове масло, ваніль або будь-який інший ароматизатор і знову розбиваємо масу міксером до однорідності і пишності.

    Шоколадно-масляний крем для торта


    Інгредієнти:

  • вершкове масло – 130 г;

  • яйце куряче – 05 шт.;

  • пудра цукрова – 160 г;

  • порошок какао – 15-20 г;

  • вода фільтрована – 15 мл;

  • ванільний екстракт – 5 мл


  • Приготування
    Вершкове масло виймаємо завчасно з холодильника, викладаємо в миску і залишаємо на деякий час при кімнатній температурі. Потім розбиваємо його за допомогою міксера або віночка до отримання повітряної структури, вливаємо половину збитого до однорідності яйця і знову розбиваємо міксером. Тепер просіваємо малими порціями крем цукрову пудру, щоразу збиваючи до однорідності. В окремій ємності змішуємо какао порошок з крижаною водою і ванільним екстрактом і вливаємо отриману суміш до інших компонентів. Збиваємо міксером деякий час всі разом, домагаючись гладкою і однорідної структури.
    Крем готовий, його можна застосувати за призначенням і прикрасити їм торт або тістечка, а також використовувати для просочення рулетів.

    Масляний крем із згущеним молоком для прикраси торта


    Інгредієнти:

  • масло вершкове – 150 г;

  • молоко згущене – 35-45 г;

  • ваніль – за смаком;

  • харчовий барвник (за бажанням).


  • Приготування
    У розмерзається при кімнатній температурі і трохи збите вершкове масло додаємо малими
    Масляний крем для прикраси торта
    порціями згущене молоко і розбиваємо кожен раз до однорідності і пишності. Згущене молоко, як і масло, повинна бути якісною і густий, тільки в цьому випадку крем вийде бажаного вигляду і консистенції. Додаємо її потроху і регулюємо таким чином густоту. Якщо крем потрібен щільніше додамо ще трохи олії, якщо м'якше, то покладемо ложечку згущеного молока і ще раз зіб'ємо. У завершенні процедури збивання додамо за смаком ваніль.
    Такий крем можна підфарбувати харчовим барвником для отримання кольорової основи для прикраси тортів. При необхідності поділяємо його на потрібну кількість частин, змішуємо з барвниками і знову трохи збиваємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
    Білково-масляний крем
    Білково-масляний крем
    Особливу увагу в оформленні домашніх десертів необхідно приділити правильному вибору крему. У поданих далі рецептах докладно описаний спосіб
    Масляний крем із згущеним молоком
    Масляний крем із згущеним молоком
    Ідеальним наповненням для тортів можна назвати масляний крем із згущеним молоком. Такий варіант підходить до будь ласощам, приготованим на бісквітній
    Крем зі згущеного молока і вершкового масла
    Крем зі згущеного молока і вершкового масла
    Приготувати простий крем зі згущеного молока і вершкового масла справа не хитра, з цим впорається і новачок. Пропонуємо урізноманітнити це неабияке
    Крем із згущеним молоком для торта
    Крем із згущеним молоком для торта
    Запорукою успішного результату у створенні домашнього десерту є правильно підібраний крем. І, звичайно для кожної основи існує свій перевірений
    Шоколадно-горіховий крем
    Шоколадно-горіховий крем
    Шоколадно-горіховий крем - завжди виграшний варіант в приготуванні будь-якої випічки. Адже шоколад люблять практично всі, а горіхи надають йому ще