Ванільний бісквіт на окропі
Бісквіт – прекрасна основа для торта. А щоб він вийшов ще більш повітряним і високим, рекомендуємо зробити бісквіт на окропі. Кращі рецепти його приготування чекають вас нижче.
Інгредієнти:
борошно – 1 склянка;
яйця – 4 шт.;
рафінована олія рослинна – 55 мл;
цукор – 1 склянка;
вода кипячена – 55 мл;
розпушувач для тіста – 10 г;
ванілін.
Приготування
Розбиваємо яйця, починаємо їх збивати і потихеньку підсипаємо цукор. Нам потрібно, щоб маса збільшилася хоча б в 2 рази. На це може знадобитися близько 10 хвилин. Окремо з'єднуємо розпушувач з просіяним борошном (просіяти обов'язково, це додасть тесту потрібну легкість), акуратно вмішуємо яєчну суміш і вливаємо окріп. Потім додаємо рослинне масло, ванілін і ще розмішуємо. Покласти тісто у форму, промазану маслом і відправляємо в духовку. При 180 градусах бісквіт слід випікати 40-50 хвилин. Готовність перевіряємо, проткнувши бісквіт дерев'яною паличкою. Торт готовий, якщо вона буде абсолютно суха.
Інгредієнти:
борошно – 300 г;
яйця – 4 шт.;
масло рослинне – 100 мл;
цукор – 1 склянка;
розпушувач – 2 ч. ложки;
лимонний сік – 2 ст. ложки;
цукор ванільний – 10 г;
окріп – 100 мл;
сіль – щіпка.
Приготування
Борошно просіваємо, додаємо сіль і розпушувач. В отриману суміш додаємо яєчні жовтки. Вливаємо олію, додаємо ванільний цукор і добре перемішуємо. Збиваємо білки з цукром і лимонним соком до щільної білої маси. Вводимо її в тісто і акуратно перемішуємо. І, нарешті, вливаємо окріп. Перемішуємо в останній раз і викладаємо тісто у змащену маслом форму. При 180 градусах бісквіт буде готовий вже через 45 хвилин.
Інгредієнти:
борошно – 2 склянки;
цукор – 2 склянки;
яйця – 2 шт.;
розпушувач – 15 ч. ложки;
какао – 6 ст. ложок;
ванілін – 1 пакетик;
сода харчова – 1 ч. ложка;
молоко – 100 мл;
рафінована рослинна олія – 65 мл;
окріп – 1/2 склянки.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром мінімум 7 хвилин, щоб вийшла пишна біла маса. Окремо змішуємо сухі інгредієнти – борошно з какао, розпушувачем, содою і ваніліном. Вливаємо молоко, рослинне масло, розмішуємо. Потім потроху додаємо в суху суміш яєчну масу і акуратно перемішуємо. В кінці вливаємо окріп і знову перемішуємо. У змащену маслом мультиварочную чашу виливаємо отримане тісто, вибираємо режим «Випічка» і готуємо 60 хвилин. Після сигналу шоколадно-ванільний бісквіт на окропі в мультиварці не поспішаємо виймати, нехай він ще 20 хвилин постоїть в режимі «Підігрів». Тільки після цього кришку мультиварки відкриваємо і витягаємо бісквіт. Зручніше за все це зробити за допомогою кошика-пароварки.
Крем для ванільного бісквіта підійде практично будь-який. Можна зробити сметанний крем , розмішати сметану з цукром, а можна в згущене молоко додати вершкове масло і даними кремом промазати коржі. Також буде дуже смачно. Приємного чаювання!
Ванільний бісквіт на окропі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розбиваємо яйця, починаємо їх збивати і потихеньку підсипаємо цукор. Нам потрібно, щоб маса збільшилася хоча б в 2 рази. На це може знадобитися близько 10 хвилин. Окремо з'єднуємо розпушувач з просіяним борошном (просіяти обов'язково, це додасть тесту потрібну легкість), акуратно вмішуємо яєчну суміш і вливаємо окріп. Потім додаємо рослинне масло, ванілін і ще розмішуємо. Покласти тісто у форму, промазану маслом і відправляємо в духовку. При 180 градусах бісквіт слід випікати 40-50 хвилин. Готовність перевіряємо, проткнувши бісквіт дерев'яною паличкою. Торт готовий, якщо вона буде абсолютно суха.
Ванільно-лимонний бісквіт на окропі
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо, додаємо сіль і розпушувач. В отриману суміш додаємо яєчні жовтки. Вливаємо олію, додаємо ванільний цукор і добре перемішуємо. Збиваємо білки з цукром і лимонним соком до щільної білої маси. Вводимо її в тісто і акуратно перемішуємо. І, нарешті, вливаємо окріп. Перемішуємо в останній раз і викладаємо тісто у змащену маслом форму. При 180 градусах бісквіт буде готовий вже через 45 хвилин.
Шоколадно-ванільний бісквіт на окропі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром мінімум 7 хвилин, щоб вийшла пишна біла маса. Окремо змішуємо сухі інгредієнти – борошно з какао, розпушувачем, содою і ваніліном. Вливаємо молоко, рослинне масло, розмішуємо. Потім потроху додаємо в суху суміш яєчну масу і акуратно перемішуємо. В кінці вливаємо окріп і знову перемішуємо. У змащену маслом мультиварочную чашу виливаємо отримане тісто, вибираємо режим «Випічка» і готуємо 60 хвилин. Після сигналу шоколадно-ванільний бісквіт на окропі в мультиварці не поспішаємо виймати, нехай він ще 20 хвилин постоїть в режимі «Підігрів». Тільки після цього кришку мультиварки відкриваємо і витягаємо бісквіт. Зручніше за все це зробити за допомогою кошика-пароварки.
Крем для ванільного бісквіта підійде практично будь-який. Можна зробити сметанний крем , розмішати сметану з цукром, а можна в згущене молоко додати вершкове масло і даними кремом промазати коржі. Також буде дуже смачно. Приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт бісквітного торта в домашніх умовах
Для того щоб спекти гарний торт, потрібно зовсім трохи терпіння і фантазії для його оригінального оформлення. Сьогодні дуже актуальні десерти на
Шоколадний торт на окропі
Шоколадний торт на окропі підкорить кожного любителя шоколаду. Він воістину шоколадний, бісквіт виходить дуже пишним м'яким і повітряним. Крім
Шоколадний бісквіт на окропі
Шоколадний бісквіт на окропі - це чудова основа для багатьох десертів. З нього можна приготувати смачний торт, ніжні тістечка та багато інших
Бісквіт в мультиварці
Мультиварка - це дивовижна диво-техніка є практично у кожної господині. Вона незамінна помічниця, коли не вистачає часу на створення улюблених страв.
Торт «Шоколад на окропі
Коли потрібно приготувати незвичайний, смачний і швидкий десерт, зверніть увагу на торт «Шоколад на окропі. Спекти його досить просто, оскільки торти
Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,