Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Ванільний бісквіт на окропі

Ванільний бісквіт на окропі

25-12-2015, 13:08
1 046
Ванільний бісквіт на окропі
Бісквіт – прекрасна основа для торта. А щоб він вийшов ще більш повітряним і високим, рекомендуємо зробити бісквіт на окропі. Кращі рецепти його приготування чекають вас нижче.

Ванільний бісквіт на окропі – рецепт


Інгредієнти:

  • борошно – 1 склянка;

  • яйця – 4 шт.;

  • рафінована олія рослинна – 55 мл;

  • цукор – 1 склянка;

  • вода кипячена – 55 мл;

  • розпушувач для тіста – 10 г;

  • ванілін.


  • Приготування
    Розбиваємо яйця, починаємо їх збивати і потихеньку підсипаємо цукор. Нам потрібно, щоб маса збільшилася хоча б в 2 рази. На це може знадобитися близько 10 хвилин. Окремо з'єднуємо розпушувач з просіяним борошном (просіяти обов'язково, це додасть тесту потрібну легкість), акуратно вмішуємо яєчну суміш і вливаємо окріп. Потім додаємо рослинне масло, ванілін і ще розмішуємо. Покласти тісто у форму, промазану маслом і відправляємо в духовку. При 180 градусах бісквіт слід випікати 40-50 хвилин. Готовність перевіряємо, проткнувши бісквіт дерев'яною паличкою. Торт готовий, якщо вона буде абсолютно суха.

    Ванільно-лимонний бісквіт на окропі


    Інгредієнти:

  • борошно – 300 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • цукор – 1 склянка;

  • розпушувач – 2 ч. ложки;

  • лимонний сік – 2 ст. ложки;

  • цукор ванільний – 10 г;

  • окріп – 100 мл;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Борошно просіваємо, додаємо сіль і розпушувач. В отриману суміш додаємо яєчні жовтки. Вливаємо олію, додаємо ванільний цукор і добре перемішуємо. Збиваємо білки з цукром і лимонним соком до щільної білої маси. Вводимо її в тісто і акуратно перемішуємо. І, нарешті, вливаємо окріп. Перемішуємо в останній раз і викладаємо тісто у змащену маслом форму. При 180 градусах бісквіт буде готовий вже через 45 хвилин.

    Шоколадно-ванільний бісквіт на окропі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • борошно – 2 склянки;

  • цукор – 2 склянки;

  • яйця – 2 шт.;

  • розпушувач – 15 ч. ложки;

  • какао – 6 ст. ложок;

  • ванілін – 1 пакетик;

  • сода харчова – 1 ч. ложка;

  • молоко – 100 мл;

  • рафінована рослинна олія – 65 мл;

  • окріп – 1/2 склянки.


  • Приготування
    Яйця збиваємо з цукром мінімум 7 хвилин, щоб вийшла пишна біла маса. Окремо змішуємо сухі інгредієнти – борошно з какао, розпушувачем, содою і ваніліном. Вливаємо молоко, рослинне масло, розмішуємо. Потім потроху додаємо в суху суміш яєчну масу і акуратно перемішуємо. В кінці вливаємо окріп і
    Ванільний бісквіт на окропі
    знову перемішуємо. У змащену маслом мультиварочную чашу виливаємо отримане тісто, вибираємо режим «Випічка» і готуємо 60 хвилин. Після сигналу шоколадно-ванільний бісквіт на окропі в мультиварці не поспішаємо виймати, нехай він ще 20 хвилин постоїть в режимі «Підігрів». Тільки після цього кришку мультиварки відкриваємо і витягаємо бісквіт. Зручніше за все це зробити за допомогою кошика-пароварки.
    Крем для ванільного бісквіта підійде практично будь-який. Можна зробити сметанний крем , розмішати сметану з цукром, а можна в згущене молоко додати вершкове масло і даними кремом промазати коржі. Також буде дуже смачно. Приємного чаювання!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт бісквітного торта в домашніх умовах
    Рецепт бісквітного торта в домашніх умовах
    Для того щоб спекти гарний торт, потрібно зовсім трохи терпіння і фантазії для його оригінального оформлення. Сьогодні дуже актуальні десерти на
    Шоколадний торт на окропі
    Шоколадний торт на окропі
    Шоколадний торт на окропі підкорить кожного любителя шоколаду. Він воістину шоколадний, бісквіт виходить дуже пишним м'яким і повітряним. Крім
    Шоколадний бісквіт на окропі
    Шоколадний бісквіт на окропі
    Шоколадний бісквіт на окропі - це чудова основа для багатьох десертів. З нього можна приготувати смачний торт, ніжні тістечка та багато інших
    Бісквіт в мультиварці
    Бісквіт в мультиварці
    Мультиварка - це дивовижна диво-техніка є практично у кожної господині. Вона незамінна помічниця, коли не вистачає часу на створення улюблених страв.
    Торт «Шоколад на окропі
    Торт «Шоколад на окропі
    Коли потрібно приготувати незвичайний, смачний і швидкий десерт, зверніть увагу на торт «Шоколад на окропі. Спекти його досить просто, оскільки торти
    Бісквіт на кефірі - рецепт
    Бісквіт на кефірі - рецепт
    Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,