Рецепт бісквітного торта в домашніх умовах

Простий рецепт бісквітного торта в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Розбиваємо яйця так, щоб вийшло акуратно розділити білок від жовтка. Починаємо збивати білки, поступово збільшуючи швидкість збивання. Продовжуємо процес, поки не з'явиться міцна піна. Потім потроху всипаємо цукор. Частинами додаємо жовтки, продовжуючи збивати. Всипаємо просіяне борошно і ванілін і акуратно перемішуємо, намагаючись, щоб тісто зберегло легкість. Форму промазуємо маслом, покласти в неї тісто і ставимо в духовку. Бісквіт буде готовий через 25 хвилин при 200 градусах. Щоб бісквіт не опал, дверцята духової шафи відкривати не можна. Після закінчення зазначеного часу корж виймаємо, перевіряємо його на готовність дерев'яною шпажкою. Якщо вона суха, основа торта готова. Даємо їй охолонути, а потім тільки виймаємо з форми. Бісквіт розрізаємо на 2-3 коржа і починаємо робити крем.
Желатин висипаємо в миску, вливаємо воду і залишаємо для набухання. Коли желатин добре набрякли і обсяг збільшився, відправляємо його в мікрохвильовку секунд на 35.Желатин повинен розчинитися. Охолоджені вершки добре збиваємо до густої піни. Є невеликий секрет – посуд, в якій будемо збивати вершки і сам віночок перед збиванням потрібно 15 хвилин потримати в холодильнику. Коли утворювалася густа піна, додаємо цукрову пудру, не припиняючи збивати, а потім тоненькою цівкою вводимо остуженную желатинову масу. Збиваємо, поки вершковий крем не стане добре тримати форму. Змащуємо їм коржі, верх і боки бісквіта. А тортик прикрашаємо ягодами полуниці.
Рецепт шоколадного бісквітного торта в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Яйця збиваємо цукром до утворення піни. Додаємо молоко і масло. Окремо змішуємо всі сухі інгредієнти. В яєчну масу потроху додаємо суху суміш, продовжуючи збивати. У готове тісто вливаємо крутий окріп і відразу ж перемішуємо. Виливаємо тісто у форму для випічки, змащену маслом. При температурі 180 градусів бісквіт на окропі випікаємо близько 45 хвилин. Готовність традиційно перевіряємо дерев'яною шпажкою.

Тепер готуємо глазур: борошно, цукор і какао змішуємо в каструльці і ставимо на невеликий вогонь. Коли вона закипить, знімаємо масу з вогню і додаємо масло і розмішуємо.
Приступаємо до оформлення торта: остиглий шоколадний бісквіт на окропі ділимо на 3 частини і кожен з них промазуємо кремом. Верхній корж заливаємо глазур'ю і прикрашаємо за бажанням. Приємного чаювання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать

Шоколадний торт на окропі
Шоколадний торт на окропі підкорить кожного любителя шоколаду. Він воістину шоколадний, бісквіт виходить дуже пишним м'яким і повітряним. Крім

Торт «Пломбір»
Торт «Пломбір» - дуже ніжний десерт, який зачарує кожного, хто його спробує. Існує кілька рецептів цього ласощі, і в даній статті ми про них

Торт «Шоколад на окропі
Коли потрібно приготувати незвичайний, смачний і швидкий десерт, зверніть увагу на торт «Шоколад на окропі. Спекти його досить просто, оскільки торти

Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,

Торт з коржів зі згущеним молоком
Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо