Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати булочки?

Як приготувати булочки?

3-11-2015, 20:51
547
Як приготувати булочки?
Булочки – улюблений десерт до чаю в будь-яких ситуаціях. Існують різні способи їх приготування, за яким спекти смачні і ароматні ласощі можна за лічені хвилини. Ми розповімо вам, як приготувати булочки в домашніх умовах.

Як приготувати булочки з вершковим кремом?


Інгредієнти:

  • тепле молоко – 200 мл;

  • масло вершкове – 40 г;

  • ванілін – за смаком;

  • цукор – за смаком;

  • яйце – 1 шт.;

  • сухі швидкорозчинні дріжджі – 1 ч. ложка;

  • борошно – 25 ст.


  • Для крему:

  • молоко – 300 мл;

  • яєчний жовток – 2 шт.;

  • крохмаль – 50 г;

  • цукор – 100 г;

  • ванілін.


  • Приготування
    Дріжджі розчиняємо в підігрітому до теплого стану молоці. У мисці змішуємо розтоплене масло, цукор, яйця і ванілін. В молоко додаємо трохи борошна і виливаємо яєчну суміш. Підсипаємо борошно і замішуємо щільне тісто. Перекладаємо його в тарілку і прибираємо на 1 годину, накривши кухонним рушником. Одночасно з цим готуємо крем: молоко кип'ятимо, додаємо ванілін, трохи цукру. Жовтки розтираємо окремо з рештою цукровим піском і крохмалем. Обережно вводимо отриману суміш коли молоко закипить і, помішуючи, варимо крем до загустіння. Обминаємо тісто, ділимо на 10 частин і кожну розкачуємо в коржик. На самий край викладаємо трохи крему, накриваємо верхнім краєм тіста і трохи притискаємо. Нижній край розрізаємо на смужки і обертаємо навколо булочки. Викладаємо заготовки на деко, застелене пергаментом, і випікаємо при температурі 180 градусів до світло-золотистого кольору, а потім посипаємо дрібної цукровою пудрою.

    Як приготувати булочки в духовці?


    Інгредієнти:

  • борошно – 350 г;

  • йогурт – 300 мл;

  • рослинне масло – 1 ст. ложка;

  • цукор дрібний – 2 ч. ложки;

  • розпушувач для тіста – 1 ч. ложка;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Борошно з'єднуємо з сіллю, додаємо розпушувач і цукор. Йогурт змішуємо з олією і частинами додаємо борошняну суху суміш. Замішуємо тісто, викладаємо на стіл і поділяємо його на 10 частин. Ліпимо булочки і укладаємо на деко, застелене тонким пергаментом. Посипаємо булочки цукровим піском і випікаємо в розігрітій духовці 25 хвилин.

    Як приготувати булочки з цукром?


    Інгредієнти:

  • борошно – 6 ст.;

  • яйце – 4 шт.;

  • молоко – 15 склянки;

  • масло вершкове – 1 ст.;

  • цукор – за смаком;

  • розпушувач – 1 пт. ложка.


  • Приготування
    Духовку запалюємо і розігріваємо до 240 градусів. Борошно з'єднуємо з сіллю, розпушувачем і цукровим піском. В центрі робимо отвір і акуратно вливаємо розтоплене масло. Яйця збиваємо з молоком, вливаємо до борошняної маси і перемішуємо. Готове тісто розгортаємо в тоненький пласт, вирізаємо булочки і розкладаємо їх на деку. Яйце збиваємо, обмазуємо їм заготовки, посипаємо зверху цукром і запікаємо.

    Як приготувати булочки з маком?


    Інгредієнти:

  • маса сирна – 150 г;

  • цукор – 120 г;

  • борошно – 250 г;

  • розпушувач – 15 г;

  • яєчний жовток – 1 шт.;

  • ванілін – 10 г;

  • масло рослинне – 6 ст. ложок;

  • яблуко – 3 шт.;

  • молоко коров'яче – 1 ст. ложка;

  • мак – 1 ч. ложка;

  • кориця мелена – на смак.
  • Як приготувати булочки?


    Приготування
    У сир додаємо цукор і гарненько розтираємо. Потім додаємо рослинне масло, ванілін і ретельно перемішуємо. Після цього вводимо борошно, додаємо розпушувач і замішуємо тісто. Залишаємо його на 20 хвилин. Тим часом промиваємо яблука, розрізаємо їх, видаляємо насіння і шаткуємо тонкими пластинами. Тісто розкачуємо, вирізаємо трикутники і робимо кілька розрізів. На широку частину викладаємо скибочки яблук, посипаємо цукром, корицею і загортаємо вузьким кінцем. Викладаємо заготовки на деко, промазуємо сумішшю молока і жовтки, а потім щедро присипаємо маком і запікаємо 25 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Плюшки з корицею
    Плюшки з корицею
    Серед достатку рецептів солодкої випічки, булочки залишаються в пріоритеті. Адже з ними набагато менше клопоту у формуванні самого виробу. Одним з
    Булочки в мультиварці
    Булочки в мультиварці
    В даний час мультиварка є відмінною помічницею у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми розповімо, як спекти в ній булочки з родзинками, маком,
    Булочки без дріжджів
    Булочки без дріжджів
    Якщо вам хочеться чого-небудь солоденького і смачного, пропонуємо спекти булочки без дріжджів. Їх можна зробити на ряжанці, молоці, кефірі, сметані.
    Булочки з начинкою
    Булочки з начинкою
    Всі ми любимо смачні ароматні булочки до чашки чаю або кави. Звичайно ж, їх можна купити в будь-якому продуктовому магазині, але ж домашня випічка
    Brioschi з заварним кремом
    Brioschi з заварним кремом
    Brioschi - це французькі здобні булочки з додаванням вершкового масла. Також в тісто часто додають родзинки, шоколад. І зараз ми розповімо, як їх