Плюшки з корицею
Смачні та здобні булочки з корицею неодмінно сподобаються всім гостям і наповнять квартиру неймовірно запашним духмяним ароматом.
Інгредієнти:
Для тіста:
сухі швидкорозчинні дріжджі – 10 г;
яйце – 2 шт.;
масло вершкове – 150 г;
цукор білий – 100 г;
коров'яче молоко – 200 мл;
сіль – щіпка;
борошно пшеничне – 600 р.
Для крему:
масло вершкове – 100 г;
сир вершковий – 80 г;
цукрова дрібна пудра – 100 р.
Для начинки:
кориця мелена – 20 г;
цукор – 200 р.
Приготування
Підігріваємо Молоко, розвести в ньому сухі дріжджі і кладемо шматочок вершкового масла. Потім суміш даємо трохи охолонути і акуратно вводимо яйця, злегка збиваючи все віночком. Борошно змішуємо з сіллю, просіваємо через сито і висипаємо в молочну масу. Замішуємо тісто і розгортаємо в тоненький пласт. Корицю змішуємо з цукром, посипаємо цією сумішшю тісто і скачуємо його в щільний рулет, щоб начинка була всередині. Розрізаємо його на невеликі шматочки і викладаємо булочки на деко. Накриваємо заготовки рушником і залишаємо на 30 хвилин підходити. Після цього відправляємо в розігріту духовку і випікаємо при температурі 180 градусів 30 хвилин. Не гаючи часу, готуємо крем: вершкове масло розтоплюємо, додаємо цукрову пудру і викладаємо вершковий сир. Готові булочки промазуємо кремом і подаємо плюшки з корицею і цукром з гарячим чаєм або молоком.
Інгредієнти:
борошно – 2 ст. ложки;
листкове бездріжджове тісто – 450 г;
яйце – 1 шт.;
масло вершкове – 05 ст. ложки;
кориця – за смаком;
цукор коричневий – за смаком.
Приготування
Пропонуємо вам ще один цікавий і швидкий рецепт булочок з корицею. Готове листкове тісто розкачуємо в тонкий пласт. Яйце збиваємо виделкою і ретельно промазуємо їм тісто. Рясно посипаємо всю поверхню коричневим цукром і меленою корицею. Звертаємо тісто в щільний рулет і розрізаємо його на невеликі шматочки. Деко притрушуємо злегка борошном, викладаємо булочки на невеликій відстані один від одного і промазуємо кожну збитим яйцем. Посипаємо зверху коричневим цукром і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Випікаємо булочки при температурі 180 градусів. Щоб випічка вийшла м'якою, відразу після духовки, промазуємо їх вершковим маслом і накриваємо кухонним рушником. Залишаємо їх «відпочити» на 15 хвилин, а потім подаємо до столу.
Плюшки з корицею з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для начинки:
Приготування
Підігріваємо Молоко, розвести в ньому сухі дріжджі і кладемо шматочок вершкового масла. Потім суміш даємо трохи охолонути і акуратно вводимо яйця, злегка збиваючи все віночком. Борошно змішуємо з сіллю, просіваємо через сито і висипаємо в молочну масу. Замішуємо тісто і розгортаємо в тоненький пласт. Корицю змішуємо з цукром, посипаємо цією сумішшю тісто і скачуємо його в щільний рулет, щоб начинка була всередині. Розрізаємо його на невеликі шматочки і викладаємо булочки на деко. Накриваємо заготовки рушником і залишаємо на 30 хвилин підходити. Після цього відправляємо в розігріту духовку і випікаємо при температурі 180 градусів 30 хвилин. Не гаючи часу, готуємо крем: вершкове масло розтоплюємо, додаємо цукрову пудру і викладаємо вершковий сир. Готові булочки промазуємо кремом і подаємо плюшки з корицею і цукром з гарячим чаєм або молоком.
Плюшки з корицею з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один цікавий і швидкий рецепт булочок з корицею. Готове листкове тісто розкачуємо в тонкий пласт. Яйце збиваємо виделкою і ретельно промазуємо їм тісто. Рясно посипаємо всю поверхню коричневим цукром і меленою корицею. Звертаємо тісто в щільний рулет і розрізаємо його на невеликі шматочки. Деко притрушуємо злегка борошном, викладаємо булочки на невеликій відстані один від одного і промазуємо кожну збитим яйцем. Посипаємо зверху коричневим цукром і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Випікаємо булочки при температурі 180 градусів. Щоб випічка вийшла м'якою, відразу після духовки, промазуємо їх вершковим маслом і накриваємо кухонним рушником. Залишаємо їх «відпочити» на 15 хвилин, а потім подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Плюшки – рецепт
Бажаєте побалуватися пляшками, як персонажі з усім відомої казки? Тоді готуйте свої кулінарні книги для запису наших рецептів, адже у цій статті
Булочки з листкового тіста
Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких
Булочки з корицею - рецепт
Пам'ятайте запах здобних булочок з корицею? Такий яскравий, теплий, солодкий - він навіває святковий настрій. Порадувати сім'ю цією смачною випічкою
Булочки на молоці
Булочки - смачна випічка, яку обожнюють багато. Їх готують з родзинками, корицею, ягодами, шоколадом. А щоб вони вийшли повітряними, давайте сьогодні