Плюшки – рецепт

Рецепт булочок з цукром
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування цукрових булочок досить простий: дріжджі розводимо в теплій воді, кладемо мед, перемішуємо і залишаємо хвилин на 10. Борошно просіваємо, всипаємо в воду, наливаємо олію і замішуємо однорідне тісто, яке залишаємо хвилин на 30 при кімнатній температурі. Потім готове тісто ділимо на 16 частин, розкачуємо кожну в джгут і зав'язуємо вузликом. Перекладаємо плюшки на папір, накриваємо рушником і залишаємо підходити в теплому місці. Змащуємо плюшки маслом, зверху посипаємо цукром і випікаємо наші булочки з цукром в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Рецепт булочок з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо ще один рецепт приготування смачних булочок: у тепле молоко кладемо дріжджі і ретельно перемішуємо. Окремо збиваємо яйця з цукром, вливаємо молоко, додаємо розтоплений маргарин і борошно. Вимішуємо однорідне, не прилипающее до рук тісто і залишаємо його в теплому місці приблизно на 30 хвилин.
Потім ділимо тісто приблизно на 20 частин, формуємо кульки, розкачуємо їх в кружечки і розкладаємо на змащений маслом деко. У кожній плюшці робимо склянкою невелике поглиблення і залишаємо хвилин на 30 хвилин, щоб тісто трохи піднялося.
Тим часом готуємо начинку: сир збиваємо з цукром, родзинками і яйцем. Включаємо духовку на 180 градусів і даємо їй повністю нагрітися. Викладаємо начинку у заглиблення, змащуємо зверху яйцем і випікаємо протягом 25 хвилин до рум'яного кольору.
Рецепт булочок з корицею
Інгредієнти:
Приготування

Після того, як тісто підійшло, викладаємо його на присипаний борошном стіл, розгортаємо в тонкий пласт, трохи змащуємо рослинним маслом, посипаємо цукром або цукровою пудрою за смаком, а зверху – корицею. .Далі скручуємо тугий рулет і розрізаємо його на невеликі порційні шматки. Змащуємо деко олією, викладаємо на нього булочки з корицею і випікаємо протягом 30 хвилин до рум'яного кольору.
Приємного вам чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти

Булочки з дріжджового тіста
Булочки, яке приготовані не в пекарні, а на своїй кухні і з любов'ю, завжди в рази смачніше покупних. І нехай вас не лякає робота з тестом, адже з

Часникові булочки
Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок

Булочки з кунжутом
Булочки з кунжутом - це дивовижно ніжна випічка, яку можна поставити на святковий стіл, так і в будні вони чудово замінять хліб. Давайте розглянемо

Булочки з маком - рецепт
Думаю, кожен з нас хоч раз у житті пробував смачні, ароматні булочки з маком. Хочете приготувати їх вдома і пригостити своїх улюблених домочадців