Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт з готових бісквітних коржів

Торт з готових бісквітних коржів

3-11-2015, 20:49
923
Торт з готових бісквітних коржів
Приготування торта в домашніх умовах забирає у господинь левову частку часу. І якщо ви ніяк не встигаєте спекти десерт власноруч, можна скористатися готовими бісквітними коржами , їх просочити кремом на ваш вибір і отримати не менш цікаву і дуже гідну альтернативу повноцінному домашньому торту.
Пропонуємо кілька варіантів оформлення торта з готових бісквітних коржів за простими рецептами. За короткий час ви зможете забезпечити ваше меню смачним та вишуканим десертом.

Як зробити торт з готових бісквітних коржів?


Для оформлення торта по цьому рецепту нам знадобляться готові бісквітні коржі, вершки з високим відсотком жирності, придатні для збивання і будь густий джем або варення на ваш смак. В якості наповнення також ми будемо використовувати зефір . Він повинен бути, неодмінно, натуральним, без добавок і хорошої якості. Ще одним компонентом для торта у нас будуть соковиті і солодкі апельсинові плоди. Кількість інгредієнтів залежить від розміру торта, бажаної кількості крему в основі виробу, а також бажаної солодкості десерту.
Вершки збиваємо за допомогою міксера або блендера до одержання густої і пишної маси.
Зефірки розрізаємо на пластини, кожен раз зволожуючи ніж кип'яченою холодною водою. Апельсинові плоди очищаємо від шкірки і плівочок і нарізаємо скибочками.
Тепер збираємо торт. Поверхня першого коржа промазуємо спочатку джемом або варенням, розподіляємо зверху пластини зефіру, покриваємо шаром збитих вершків і розкладаємо апельсинові скибочки. Знову шар вершків і накриваємо наступним коржем. Повторюємо всі попередні дії ще раз, накриваємо третім коржем, обмазуємо поверхню торта кремом і прикрашаємо зверху скибочками зефіру і апельсина. Зверху можна обсипати боки і верх виробу шоколадною стружкою або будь кондитерської присипкою. Готовий тортик повинен просочитися протягом декількох годин і буде готовий до вживання.
Як ви помітили, ми не додаємо в вершки цукор. Солодкість десерту можна регулювати кількістю зефіру і джему, а апельсини замінити будь-якими іншими м'якими фруктами або ягодами.
Такий торт виходить неймовірно ніжним і смачним. Зефір розчиняється у вершках і утворює чудовий крем, який у поєднанні з шматочками апельсина створює неймовірні смакові відчуття.

Рецепт приготування торта з готових бісквітних коржів зі згущеним молоком


Інгредієнти:

  • готові бісквітні коржі – 190 г;

  • масло вершкове – 190 г;

  • варене згущене молоко – 380 г;

  • звичайне згущене молоко – 110 г;

  • ванільний цукор – 15 г;

  • коньяк (за бажанням) – 50 мл

  • свіжі або консервовані фрукти або горіхи – за смаком.


  • Приготування
    Неодмінною умовою ідеального результату при приготуванні крему для торта, це однакова температура всіх використовуваних компонентів. Тому їх необхідно якийсь час витримати при кімнатній температурі.
    З'єднуємо в глибокій мисці м'яке вершкове масло з вареним згущеним молоком і спочатку розмішуємо масу ложкою, а потім розбиваємо міксером або блендером до пишноти і однорідності. Додаємо звичайну згущене молоко, ванільний цукор і знову збиваємо. При бажанні, якщо торт призначений для дорослої аудиторії, можна додати в крем трохи коньяку, бренді, мадери або рому і знову розбити міксером. Крем для торта з готових бісквітних коржів готовий, можемо приступати до оформлення десерту.
    Торт з готових бісквітних коржів

    При бажанні можна просочити зовсім небагато коржі сиропом від консервованих фруктів або будь-який інший просоченням на свій смак. Але якщо використовуються тонкі коржі, цього краще не робити, щоб не отримати занадто розмоклий десерт.
    На кожен корж наносимо шар приготованого крему і розподіляємо бажаний наповнювач, в якості якого можуть бути будь-які м'які свіжі або консервовані фрукти або ягоди, а також подрібнені горіхи. Збираємо торт, поміщаючи коржі один на одного, і прикрашаємо верх вироби на свій смак.
    Залишаємо готовий торт на кілька годин або на ніч для просочування в прохолодному місці.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крем для бісквітних коржів
    Крем для бісквітних коржів
    Володіючи деякими, зовсім не складними знаннями в кондитерській справі можна з легкістю створювати чудові шедеври, наприклад бісквітні торти. Однією
    Бісквітний торт - рецепт
    Бісквітний торт - рецепт
    Приготувати шикарний бісквітний торт не так складно, як здається. Слідуючи чітким інструкціям у вас вийде пишний корж, але якщо ви не можете
    Дуже смачний і простий бісквітний торт – рецепт
    Дуже смачний і простий бісквітний торт – рецепт
    Не секрет, що створення бісквітного торта - дуже клопітка заняття, адже приготування його основи вимагає до себе особливої уваги. Тому пропонуємо
    Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
    Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
    Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.
    Крем для вафельних коржів
    Крем для вафельних коржів
    Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо