» » Дуже смачний і простий бісквітний торт – рецепт

Дуже смачний і простий бісквітний торт – рецепт

Дуже смачний і простий бісквітний торт – рецепт
Ніжні і повітряні бісквітні торти люблять багато хто, однак зробити їх беруться неохоче. І абсолютно марно. В приготуванні такого десерту немає нічого складного. Якщо знати деякі основні секрети його приготування, то цей смачний і красивий десерт безумовно стане коронною стравою будь-якої господині. Причому торт дуже легко змінювати, завжди радуючи рідних новими оригінальними смаками. Досить вкривати коржі різноманітними кремами.
Отже, давайте фантазувати на тему найпростіших бісквітних тортиків.

Найпростіший бісквітний торт - рецепт


Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • кефір не жирний – 180 мл;

  • цукор білий – 160 г;

  • сода харчова - 15 ч. ложки;

  • смородинове варення – 175 мл;

  • яйце відбірне - 2 шт.;

  • борошно пшеничне в/с – 380 р.


  • Для крему:

  • молоко жирне - 6 ст. ложок;

  • цукор дрібний - 6 ст. ложок;

  • масло "Селянське" - 65 г;

  • какао не солодке - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Додаємо В кефір соду. Далі вбиваємо яйця, додаємо цукор. Все гарненько перемішуємо до однорідності і додаємо до цієї суміші смородинове варення і борошно – знову все ретельно змішуємо. Форму застеляємо промасленим пергаментом і виливаємо в туди тісто. Визначаємо в прогріту духовку до 185 градусів на 2527 хвилин. Готового бісквіту даємо повністю охолонути, і тільки після перевертаємо його на блюдо так, щоб дно було зверху.
    Варимо крем для бісквітного торта, рецепт якого теж досить простий. Змішуємо в ковшике всі продукти, які підготували для начинки. Ставимо на слабкий вогонь і доводимо до кипіння. Кип'ятимо хвилинки 3 поки злегка загусне, крем нам потрібен рідкий. Далі поливаємо повільно нашим готовим топпінгом всю поверхню торта. Просочуючи добре всі краї.
    Багато домогосподарки не люблять обременяться приготуванням основи для торта, тому пропонуємо вам рецепти найпростіших і дуже смачних тортів з готових бісквітних коржів, завдяки яким вам не доведеться підходити до духовці.
    Фруктовий торт
    Інгредієнти:
    Для торта:

  • стиглі банани, м'які 1 шт.;

  • ківі невеликі 2 шт.;

  • ананаси – 150 г;

  • коржі покупні - 2 шт.


  • Для крему:

  • шоколад темний, одна плитка без наповнювача – 90-100 г;

  • сметана – 380 г;

  • цукор - 180 г;

  • готовий бісквітний корж – 1 шт.


  • Приготування
    Для початку підготуємо наші фрукти: нарізаємо ківі і банани кільцями, ананаси тонкими скибочками.
    Беремо один бісквітний корж і кришимо його в дрібний порошок, змішуємо зі сметаною і цукром.
    Перший бісквіт просочуємо ананасовим соком. Далі викладаємо порізані раніше фрукти. Зверху викладаємо приготовану масу з бісквіта і сметани.
    Накриваємо все це залишилися коржем, також просоченим ананасовим соком. Тепер гарненько збиваємо цукор і метану. Рівномірно викладаємо крем зверху на торт. Присипаємо готове ласощі натертим шоколадом. Тепер десерт залишаємо на ніч в холодильнику. До ранку він буде готовий до дегустації.
    Торт зі згущеним молоком
    Інгредієнти:

  • бісквітні коржі – 1 упаковка,

  • стиглі банани, м'які – 3 шт.,

  • варена згущене молоко (або згущені вершки) – 1 банка,
  • Дуже смачний і простий бісквітний торт – рецепт

  • волоські горіхи – 120 г;

  • шоколадка без наповнювача – за бажанням.


  • Приготування
    Банани нарізаємо кружечками. Перший корж щедро промазуємо згущеним молоком, викладаємо кружечки банана. Можна злегка вдавлювати банан у просочення. Далі кладемо ще корж і повторюємо вміст начинки, як на першому шарі. Верхній корж покриваємо тільки згущеним молоком. Тепер горіхи подрібнюємо, обсипаємо десерт зверху і з боків. Зверху можна притрусити натертим шоколадом. І все, бісквітний торт готовий за 10 хвилин.
    Додав: admin | 3-11-2015, 20:49
    Переглядів: 794