Пиріг з яблуками і корицею
Пиріг з яблуками і корицею стане прекрасним доповненням до гарячої чашечці чаю і прикрасить своїм чарівним ароматом і чудовим смаком похмурі осінні дні і довгі зимові вечори.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 280-350 г;
яйце – 1 шт.;
вершкове масло – 75 г;
цукровий пісок – 75 г;
імбир мелений – 15 г;
розпушувач – 15 г;
сіль – щіпка;
Для наповнення:
яблука – 350 г;
кориця мелена – на смак;
цукровий пісок – за смаком;
цукрова пудра.
Приготування
М'яке вершкове масло розтираємо в мисці з цукровим піском. Яйце збиваємо міксером з дрібкою солі в густу піну, вводимо в масляну суміш і розбиваємо до однорідності. Тепер всипаємо просіяне борошно, додаємо розпушувач і мелений імбир і заводимо однорідне м'яке тісто. Загорнути його у харчову плівку і визначаємо в холодильник на сорок хвилин.
Тим часом вимиємо і витремо насухо яблука, позбавимо плоди від серцевини і наріжемо тонкими скибочками. Притрушиваем їх за смаком корицею і перемішуємо.
Дістаємо охладившееся тісто, розподіляємо його в рознімної формі, сформувавши невеликі бортики, і розкладаємо пряні яблучні дольки. Притрушиваем зверху пиріг цукром і визначаємо в заздалегідь прогрітий до 185 градусів духовку на тридцять-сорок хвилин.
Інгредієнти:
готове листкове тісто – половина стандартної упаковки;
яблука – 550 г;
цукор коричневий – 55 г;
мелена кориця – за смаком;
вершкове масло для змащування чаші;
цукрова пудра.
Приготування
Для приготування пирога нам знадобиться половина стандартної упаковки листкового тіста. Це приблизно двісті-двісті п'ятдесят грам. Розморожуємо необхідне його кількість, помістивши в пакет, щоб уникнути підсихання.
Потім зрізаємо куточки тесту, надаючи пласту округлу форму, і розподіляємо, притискаючи пальцями рук, у промасленим ємності мультиварки.
Вимиті яблучка позбавляємо від плодоніжок і серцевини і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо половину підготовлених плодів на тісто, притрушиваем сумішшю коричневого цукру і кориці, закладаємо залишилися часточки і також присмачую пряними солодкими кристалами.
Вибираємо на дисплеї пристрою режим «Випічка» і встановлюємо час п'ятдесят хвилин. Потім випускаємо пар, відкривши кришку, і вмикаємо ту ж програму ще на двадцять хвилин.
Імбирний пиріг з яблуками і корицею - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для наповнення:
Приготування
М'яке вершкове масло розтираємо в мисці з цукровим піском. Яйце збиваємо міксером з дрібкою солі в густу піну, вводимо в масляну суміш і розбиваємо до однорідності. Тепер всипаємо просіяне борошно, додаємо розпушувач і мелений імбир і заводимо однорідне м'яке тісто. Загорнути його у харчову плівку і визначаємо в холодильник на сорок хвилин.
Тим часом вимиємо і витремо насухо яблука, позбавимо плоди від серцевини і наріжемо тонкими скибочками. Притрушиваем їх за смаком корицею і перемішуємо.
Дістаємо охладившееся тісто, розподіляємо його в рознімної формі, сформувавши невеликі бортики, і розкладаємо пряні яблучні дольки. Притрушиваем зверху пиріг цукром і визначаємо в заздалегідь прогрітий до 185 градусів духовку на тридцять-сорок хвилин.
Листковий пиріг з яблуками і корицею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пирога нам знадобиться половина стандартної упаковки листкового тіста. Це приблизно двісті-двісті п'ятдесят грам. Розморожуємо необхідне його кількість, помістивши в пакет, щоб уникнути підсихання.
Потім зрізаємо куточки тесту, надаючи пласту округлу форму, і розподіляємо, притискаючи пальцями рук, у промасленим ємності мультиварки.
Вимиті яблучка позбавляємо від плодоніжок і серцевини і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо половину підготовлених плодів на тісто, притрушиваем сумішшю коричневого цукру і кориці, закладаємо залишилися часточки і також присмачую пряними солодкими кристалами.
Вибираємо на дисплеї пристрою режим «Випічка» і встановлюємо час п'ятдесят хвилин. Потім випускаємо пар, відкривши кришку, і вмикаємо ту ж програму ще на двадцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шарлотка з яблуками і корицею
Шарлотка з яблуками - це класика домашньої випічки. Напевно, кожна господиня одного разу спробувала його приготувати. Пропонуємо трохи
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Щоб побалувати себе і рідню домашньою випічкою не потрібно бути віртуозним кулінаром. В будь-якому магазині представлений великий асортимент різного
Пиріг з абрикосами на швидку руку
Серед неймовірного розмаїття рецептів домашньої випічки, варіанти на швидку руку користуються найбільшою популярністю. Адже на їх створення йдуть
Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими
Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших
Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити