Шарлотка з яблуками і корицею
Одним з пирогів, створюють домашній затишок і теплу атмосферу є шарлотка з яблуками. Сьогодні ми запропонуємо варіанти приготування цього чудового десерту з додаванням кориці . Вона надає неймовірний аромат і красивий відтінок готового блюда.
Інгредієнти:
яблука – 550 г;
борошно – 165-175 г;
яйця курячі – 3 шт.;
цукровий пісок – 200 г;
кориця – 5 г або по смаку;
розпушувач – 15 г;
вершкове масло – 20 г;
цукрова пудра.
Приготування
Перетворюємо яйця з цукром в густу піну, всипаємо просіяне борошно, розпушувач і корицю і перемішуємо до однорідності. Вимиті яблука витираємо насухо, при необхідності очищаємо від шкірки і виймаємо серцевину. Нарізаємо плоди часточками і частина з них викладаємо на дно промасленим форми. Заливаємо приготованим тестом і притапливаем інші яблучні дольки. Визначаємо шарлотку в прогріту до 185 градусів духовку на сорок хвилин.
По готовності даємо пирогу охолонути, і притрушиваем зверху цукровою пудрою.
Інгредієнти:
яблука антонівські – 550 г;
борошно – 165 г;
яйця курячі – 3 шт.;
цукровий пісок – 175 г;
мелена кориця – 5 г;
мед – 30 г;
сода – 5 г;
вершкове масло – 20 г;
будь-які заморожені ягоди (за бажанням) – за смаком;
цукрова пудра.
Приготування
Курячі яйця змішуємо з цукровим піском і розбиваємо за допомогою міксера або блендера в густу піну. Додаємо просіяне пшеничне борошно і соду на кінчику ножа і перемішуємо. Тепер кидаємо мелену корицю для аромату і кольору і кладемо мед, який необхідний для нейтралізації содового присмаку в готовому блюді. Потім перемішуємо масу гарненько до однорідності.
Кислі антонівські яблука миємо, витираємо насухо і позбавляє від насіннєвих коробок, попередньо розрізавши плоди навпіл. Потім нарізаємо їх кубиками або часточками і викладаємо в попередньо промаслений форму для випічки, залишивши трохи шматочків для прикраси верху. Тепер заливаємо фрукти приготованим раніше тестом, зверху красиво розкладаємо залишені часточки і при бажанні посипаємо замороженими ягодами. Можна також трохи притрусити подрібненими горіхами.
Визначаємо шарлотку у попередньо прогріту до 185 градусів духовку на тридцять п'ять-сорок хвилин.
Перед подачею можна притрусити верх пирога зовсім трохи цукрової пудрою і прикрасити гілочкою м'яти. Приємного апетиту!
Інгредієнти:
яблука свіжі – 550 г;
борошно – 165 г;
яйця курячі – 3 шт.;
цукровий пісок – 180 г;
кориця – 5 г;
розпушувач – 15 г;
вершкове масло – 20 г;
сіль – 5 р;
цукрова пудра.
Приготування
Яйця розбиваємо гарненько з цукром і дрібкою солі до отримання пишною і повітряної маси. Тепер всипаємо просіяне борошно, розпушувач і мелену корицю і перемішуємо до однорідної консистенції. Тісто має нагадувати густу сметану. Якщо у вас воно трохи рідині, додайте ще трохи борошна.
Яблучка моєму, витираємо насухо, розрізаємо навпіл і виймаємо серцевину. Тепер нарізаємо плоди довільними скибочками або часточками і акуратно вмішуємо в тісто. Одну половинку нарізаємо на тоненькі часточки і вкладаємо їх в ємність мультиварки, попередньо промазав її вершковим маслом і присипавши зовсім небагато цукровим піском. Зверху акуратно розподіляємо тісто з яблуками і розрівнюємо його.
Налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і готуємо шістдесят хвилин. Пристрою у всіх різні, тому перевіряйте готовність дерев'яною лучиною і при необхідності продовжите час приготування.
По готовності даємо шарлотці відпочити п'ять хвилин, відкривши кришку мультиварки, і потім витягуємо пиріг на блюдо.
Верх перед подачею десерту щедро притрушиваем цукровою пудрою.
Шарлотка з яблуками і корицею - простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перетворюємо яйця з цукром в густу піну, всипаємо просіяне борошно, розпушувач і корицю і перемішуємо до однорідності. Вимиті яблука витираємо насухо, при необхідності очищаємо від шкірки і виймаємо серцевину. Нарізаємо плоди часточками і частина з них викладаємо на дно промасленим форми. Заливаємо приготованим тестом і притапливаем інші яблучні дольки. Визначаємо шарлотку в прогріту до 185 градусів духовку на сорок хвилин.
По готовності даємо пирогу охолонути, і притрушиваем зверху цукровою пудрою.
Шарлотка з кислими яблуками, медом і корицею в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі яйця змішуємо з цукровим піском і розбиваємо за допомогою міксера або блендера в густу піну. Додаємо просіяне пшеничне борошно і соду на кінчику ножа і перемішуємо. Тепер кидаємо мелену корицю для аромату і кольору і кладемо мед, який необхідний для нейтралізації содового присмаку в готовому блюді. Потім перемішуємо масу гарненько до однорідності.
Кислі антонівські яблука миємо, витираємо насухо і позбавляє від насіннєвих коробок, попередньо розрізавши плоди навпіл. Потім нарізаємо їх кубиками або часточками і викладаємо в попередньо промаслений форму для випічки, залишивши трохи шматочків для прикраси верху. Тепер заливаємо фрукти приготованим раніше тестом, зверху красиво розкладаємо залишені часточки і при бажанні посипаємо замороженими ягодами. Можна також трохи притрусити подрібненими горіхами.
Визначаємо шарлотку у попередньо прогріту до 185 градусів духовку на тридцять п'ять-сорок хвилин.
Перед подачею можна притрусити верх пирога зовсім трохи цукрової пудрою і прикрасити гілочкою м'яти. Приємного апетиту!
Шарлотка з яблуками і корицею в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо гарненько з цукром і дрібкою солі до отримання пишною і повітряної маси. Тепер всипаємо просіяне борошно, розпушувач і мелену корицю і перемішуємо до однорідної консистенції. Тісто має нагадувати густу сметану. Якщо у вас воно трохи рідині, додайте ще трохи борошна.
Яблучка моєму, витираємо насухо, розрізаємо навпіл і виймаємо серцевину. Тепер нарізаємо плоди довільними скибочками або часточками і акуратно вмішуємо в тісто. Одну половинку нарізаємо на тоненькі часточки і вкладаємо їх в ємність мультиварки, попередньо промазав її вершковим маслом і присипавши зовсім небагато цукровим піском. Зверху акуратно розподіляємо тісто з яблуками і розрівнюємо його.
Налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і готуємо шістдесят хвилин. Пристрою у всіх різні, тому перевіряйте готовність дерев'яною лучиною і при необхідності продовжите час приготування.
По готовності даємо шарлотці відпочити п'ять хвилин, відкривши кришку мультиварки, і потім витягуємо пиріг на блюдо.
Верх перед подачею десерту щедро притрушиваем цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з яблуками і корицею
Пироги з яблуками прекрасні тим, що їх можна пекти в будь-який час року. Це домашній вид випічки, який неодмінно потрібно спробувати зробити.
Суха шарлотка - рецепт
Напевно всі, хоча б раз пробували чудову шарлотку. Багато господинь знають точно, скільки потрібно виконати складних маніпуляцій, щоб вона вийшла
Класична шарлотка
З усіх видів пирогів шарлотку не можна назвати простою у приготуванні випічкою. Звичайно є маса і нескладних рецептів, однак класичний її варіант
Пиріг з абрикосами на швидку руку
Серед неймовірного розмаїття рецептів домашньої випічки, варіанти на швидку руку користуються найбільшою популярністю. Адже на їх створення йдуть
Шарлотка в аерогрилі
Шарлотка - дуже популярний десерт, а тому і рецептів її приготування існує дуже багато. Сьогодні ми розповімо ще про одне - як зробити шарлотку в
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Шарлотка - смачний ароматний пиріг, який традиційно готується з яблуками. Але якщо ви хочете приготувати десерт швидше, рекомендуємо вам скористатися