Шарлотка з корицею
Скільки б рецептів шарлотки не було придумано досі, місце для ще одного знайдеться завжди. На цей раз рецепти яблучного пирога доповнить мелена кориця, а в одному з рецептів ми замінимо яблучну основу грушевої.
Інгредієнти:
борошно - 115 г;
пекарський порошок - 5 г;
масло вершкове - 115 г;
тростинний цукор - 145 г;
яйця - 2 шт.;
сік лимона - 35 мл;
яблука - 420 г;
мелена кориця - 1 ч. ложка.
Приготування
В основі цієї шарлотки лежить базовий бісквіт, який нам доводилося готувати вже не один раз. Для бісквіта сухі інгредієнти (борошно і порошок для випічки) з'єднують окремо, а масло, яйця і цукор перетворюють в повітряний білий крем. Коли останній буде готовий, до нього всипають борошно і приступають до замісу тіста. Отриману суміш перелити в 20-см форму і покриваємо тонкими скибочками яблук, сбрызнутыми лимонним соком і посипаними корицею. Шарлотка з корицею повинна провести в розігрітій до 165 градусів духовці близько 45 хвилин.
Інгредієнти:
мед - 175 мл;
борошно - 175 г;
пекарський порошок - 5 г;
цукор - 35 г;
кориця мелена - 3 г;
рослинне масло - 65 мл;
яйця - 2 шт.;
грецький йогурт - 155 мл;
молоко - 15 мл;
яблука - 255 р.
Приготування
Видаливши серцевину з яблук, наріжте їх шматочками розкладіть по всьому дну форми. Покладіть інші інгредієнти в глибоку ємність і збийте. Залийте тестом яблучні шматочки і додайте форму для запікання в духовці. Пиріг буде готовий через 45 хвилин при 155 градусах.
Якщо ж ви вирішите зробити шарлотку з яблуками і корицею в мультиварці, то затока яблука тестом, залиште все готуватися на «Випікання» близько години.
Інгредієнти:
масло вершкове - 95 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 245 г;
сода - 1 ч. ложка;
мелена кориця - 2 ч. ложки;
мелений імбир, мускат - по 1/2 ч. ложки;
кефір - 235 мл;
цукор - 135 г;
груші - 255 р.
Приготування
Приготуйте основу для бісквітного тіста, що складається з збитого до кремоподібної консистенції масла з додаванням яєць і цукрового піску. До пишного збитого масла всипте мелені прянощі і з'єднайте всі з борошном і содою. Продовжуйте працювати віночком, чекаючи, поки всі інгредієнти не зберуться разом, після чого влийте кефір і збийте все ще раз. Перелийте тісто у обрану форму для запікання і викладіть скибочки груші по верх. Нехай пиріг випікається в розігрітій до 175 градусів духовці 45 хвилин.
Шарлотка з яблуками і корицею – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
В основі цієї шарлотки лежить базовий бісквіт, який нам доводилося готувати вже не один раз. Для бісквіта сухі інгредієнти (борошно і порошок для випічки) з'єднують окремо, а масло, яйця і цукор перетворюють в повітряний білий крем. Коли останній буде готовий, до нього всипають борошно і приступають до замісу тіста. Отриману суміш перелити в 20-см форму і покриваємо тонкими скибочками яблук, сбрызнутыми лимонним соком і посипаними корицею. Шарлотка з корицею повинна провести в розігрітій до 165 градусів духовці близько 45 хвилин.
Шарлотка з медом і корицею
Інгредієнти:
Приготування
Видаливши серцевину з яблук, наріжте їх шматочками розкладіть по всьому дну форми. Покладіть інші інгредієнти в глибоку ємність і збийте. Залийте тестом яблучні шматочки і додайте форму для запікання в духовці. Пиріг буде готовий через 45 хвилин при 155 градусах.
Якщо ж ви вирішите зробити шарлотку з яблуками і корицею в мультиварці, то затока яблука тестом, залиште все готуватися на «Випікання» близько години.
Шарлотка з грушею і корицею
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте основу для бісквітного тіста, що складається з збитого до кремоподібної консистенції масла з додаванням яєць і цукрового піску. До пишного збитого масла всипте мелені прянощі і з'єднайте всі з борошном і содою. Продовжуйте працювати віночком, чекаючи, поки всі інгредієнти не зберуться разом, після чого влийте кефір і збийте все ще раз. Перелийте тісто у обрану форму для запікання і викладіть скибочки груші по верх. Нехай пиріг випікається в розігрітій до 175 градусів духовці 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шарлотка з яблуками і корицею
Шарлотка з яблуками - це класика домашньої випічки. Напевно, кожна господиня одного разу спробувала його приготувати. Пропонуємо трохи
Шарлотка з чорницею
Шарлотка, приготована за будь-яким рецептом, впізнавана своєю неймовірною хрусткою скоринкою і найніжнішої пишною основою. Домогтися такого
Шарлотка на сковороді
З великої кількості рецептів шарлотки, цей відрізняється вельми незвичайним способом приготування. Випікати пиріг будемо в сковороді. Та й рецепти,
Шарлотка з абрикосами
Шарлотка часто нас виручає, коли треба спекти пиріг на швидку руку з того, що є в холодильнику. Класична шарлотка готується з яблуками. Ми пропонуємо
Шарлотка в аерогрилі
Шарлотка - дуже популярний десерт, а тому і рецептів її приготування існує дуже багато. Сьогодні ми розповімо ще про одне - як зробити шарлотку в
Шарлотка на кефірі - рецепт
Шарлотка - це дивовижний пиріг з начинкою. У традиційному варіанті він робиться з яблуками. Але в даний час її готують з різними фруктами і ягодами.