» » Шарлотка з корицею

Шарлотка з корицею

Шарлотка з корицею
Скільки б рецептів шарлотки не було придумано досі, місце для ще одного знайдеться завжди. На цей раз рецепти яблучного пирога доповнить мелена кориця, а в одному з рецептів ми замінимо яблучну основу грушевої.

Шарлотка з яблуками і корицею – рецепт


Інгредієнти:

  • борошно - 115 г;

  • пекарський порошок - 5 г;

  • масло вершкове - 115 г;

  • тростинний цукор - 145 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сік лимона - 35 мл;

  • яблука - 420 г;

  • мелена кориця - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    В основі цієї шарлотки лежить базовий бісквіт, який нам доводилося готувати вже не один раз. Для бісквіта сухі інгредієнти (борошно і порошок для випічки) з'єднують окремо, а масло, яйця і цукор перетворюють в повітряний білий крем. Коли останній буде готовий, до нього всипають борошно і приступають до замісу тіста. Отриману суміш перелити в 20-см форму і покриваємо тонкими скибочками яблук, сбрызнутыми лимонним соком і посипаними корицею. Шарлотка з корицею повинна провести в розігрітій до 165 градусів духовці близько 45 хвилин.

    Шарлотка з медом і корицею


    Інгредієнти:

  • мед - 175 мл;

  • борошно - 175 г;

  • пекарський порошок - 5 г;

  • цукор - 35 г;

  • кориця мелена - 3 г;

  • рослинне масло - 65 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • грецький йогурт - 155 мл;

  • молоко - 15 мл;

  • яблука - 255 р.


  • Приготування
    Видаливши серцевину з яблук, наріжте їх шматочками розкладіть по всьому дну форми. Покладіть інші інгредієнти в глибоку ємність і збийте. Залийте тестом яблучні шматочки і додайте форму для запікання в духовці. Пиріг буде готовий через 45 хвилин при 155 градусах.
    Якщо ж ви вирішите зробити шарлотку з яблуками і корицею в мультиварці, то затока яблука тестом, залиште все готуватися на «Випікання» близько години.

    Шарлотка з грушею і корицею


    Інгредієнти:

  • масло вершкове - 95 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 245 г;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • мелена кориця - 2 ч. ложки;

  • мелений імбир, мускат - по 1/2 ч. ложки;

  • кефір - 235 мл;

  • цукор - 135 г;
  • Шарлотка з корицею

  • груші - 255 р.


  • Приготування
    Приготуйте основу для бісквітного тіста, що складається з збитого до кремоподібної консистенції масла з додаванням яєць і цукрового піску. До пишного збитого масла всипте мелені прянощі і з'єднайте всі з борошном і содою. Продовжуйте працювати віночком, чекаючи, поки всі інгредієнти не зберуться разом, після чого влийте кефір і збийте все ще раз. Перелийте тісто у обрану форму для запікання і викладіть скибочки груші по верх. Нехай пиріг випікається в розігрітій до 175 градусів духовці 45 хвилин.
    Додав: admin | 4-10-2015, 10:22
    Переглядів: 431