Смажені пиріжки з сиром
Смажені пиріжки з сиром прекрасно доповнять святковий стіл і урізноманітнюють звичне буденне меню. Ніжна сирна начинка у поєднанні з пишним тестом створюють неперевершене кулінарне сусідство, привертає до себе масу шанувальників.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 800 г;
вода – 500 мл;
масло рослинне – 35 мл;
дріжджі пресовані – 50 г;
цукровий пісок – 50 г;
сіль – 3-5 м;
рослинна олія для смаження;
Для начинки:
сир – 500 г;
цукровий пісок – 150 г;
ванільний цукор – 7-10 р.
Приготування
У миску наливаємо злегка підігріту воду і розчиняємо у ній дріжджі. Додаємо цукровий пісок, сіль і перемішуємо до розчинення. Тепер вливаємо олію, всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Воно виходить м'яке і липке. Накриваємо посуд чистою тканиною або рушником і визначаємо в холодильник.
Таке тісто підходить від одного до трьох годин, а можна завести його ввечері, а готувати пиріжки вранці. Крім того, воно прекрасно зберігається в харчовій плівці в холодильнику кілька днів.
Для начинки сир змішуємо з цукровим піском і ванільним цукром.
З тіста формуємо кульки, які перетворюємо руками в коржик. Ложкою накладаємо в центр начинку і, стуляючи протилежні краї, формуємо пиріжок.
Тут же відправляємо його в розпечене масло, налите в сковороду або сотейник. Витримуємо до рум'яності з двох сторін і виймаємо шумівкою на серветки або паперовий рушник.
В начинку можна за бажанням додати родзинки, а охолоджені вироби присипати цукровою пудрою.
Нижче пропонуємо варіант смажених несолодких пиріжків з сиром. Вони будуть чудовою закускою або прекрасним доповненням до перших страв.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 350 г;
кефір – 250 мл;
твердий сир – 120 г;
сода – 10 г;
цукровий пісок – 10 г;
сіль – 5 р;
рослинна олія для смаження;
Для начинки:
сир середньої вологості – 420 г;
кріп – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
У кефір додаємо цукровий пісок, сіль і соду, додаємо пропущений через тертку сир, борошно і заводимо м'яке тісто. Воно повинно залишитися пишним, але не липнути до рук.
Для начинки дрібно рубаємо вимиту і просушену зелень кропу, додаємо її в сир, додаємо сіль і гарненько перемішуємо.
Від тесту відщипуємо невелика його кількість, формуємо коржик, на яку укладаємо начинку. Запечатуємо пиріжок і поміщаємо на прогріту з олією сковорідку. Даємо пирожочкам підрум'янитися з двох сторін до готовності.
Смажені пиріжки з сиром з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У миску наливаємо злегка підігріту воду і розчиняємо у ній дріжджі. Додаємо цукровий пісок, сіль і перемішуємо до розчинення. Тепер вливаємо олію, всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Воно виходить м'яке і липке. Накриваємо посуд чистою тканиною або рушником і визначаємо в холодильник.
Таке тісто підходить від одного до трьох годин, а можна завести його ввечері, а готувати пиріжки вранці. Крім того, воно прекрасно зберігається в харчовій плівці в холодильнику кілька днів.
Для начинки сир змішуємо з цукровим піском і ванільним цукром.
З тіста формуємо кульки, які перетворюємо руками в коржик. Ложкою накладаємо в центр начинку і, стуляючи протилежні краї, формуємо пиріжок.
Тут же відправляємо його в розпечене масло, налите в сковороду або сотейник. Витримуємо до рум'яності з двох сторін і виймаємо шумівкою на серветки або паперовий рушник.
В начинку можна за бажанням додати родзинки, а охолоджені вироби присипати цукровою пудрою.
Нижче пропонуємо варіант смажених несолодких пиріжків з сиром. Вони будуть чудовою закускою або прекрасним доповненням до перших страв.
Рецепт смажених пиріжків з сиром і зеленню на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У кефір додаємо цукровий пісок, сіль і соду, додаємо пропущений через тертку сир, борошно і заводимо м'яке тісто. Воно повинно залишитися пишним, але не липнути до рук.
Для начинки дрібно рубаємо вимиту і просушену зелень кропу, додаємо її в сир, додаємо сіль і гарненько перемішуємо.
Від тесту відщипуємо невелика його кількість, формуємо коржик, на яку укладаємо начинку. Запечатуємо пиріжок і поміщаємо на прогріту з олією сковорідку. Даємо пирожочкам підрум'янитися з двох сторін до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з полуницею
Домашня випічка варто кожної витраченої секунди на її створення. Цей непередаваний аромат, разносящийся по всьому будинку, не залишить байдужим ні
Смажені пиріжки з вишнею
Смажені пиріжки з вишнею - справжня знахідка для тих хто любить домашню кухню, але не хоче підходити до духовці. Ми зібрали найпоширеніші і вельми
Пиріжки з чорницею на сковороді
Варіантів начинки для пиріжків існує неймовірна кількість. Проте найпопулярнішими вважаються ягідні. Адже їх так люблять діти. А щоб не возитися з
Швидкі пиріжки
Іноді хочеться порадувати сім'ю домашньою випічкою, однак абсолютно немає часу на кулінарні шедеври. Добре, що є рецепти, які дуже прості у
Пиріжки з рисом і яйцем
Напевно, самим традиційним у російській кухні наповненням для пиріжків є рис з яйцем. Ця начинка чудово поєднується з прісним тістом і з пишною
Пиріжки з листкового тіста з малиною
М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок