Швидкі пиріжки
Швидкі рецепти приготування страв завжди затребувані, так як дозволяють смачно нагодувати сім'ю, і економлять господиням час для інших домашніх справ і дозвілля.
Наші рецепти приготування швидких пиріжків дозволять різноманітити ваш стіл смачною домашньою випічкою, не забираючи багато часу. Наповненням для виробів по кожному з варіантів може послужити будь-яка інша начинка на ваш смак.
Для тіста:
борошно пшеничне – 520-600 г;
кефір – 220 мл;
рослинна рафінована олія в тісто – 35 мл;
сіль – 05 ч. ложки;
цукровий пісок – 25 г;
сода, погашена оцтом – 05 ч. ложки;
яйце куряче – 1 шт.;
рослинна рафінована олія.
Для начинки:
картопляне пюре ;
цибуля ріпчаста;
свіжа зелень;
сіль;
мелений чорний перець.
Приготування
Яйце збиваємо гарненько з цукровим піском і сіллю. Потім додаємо кефір, олію рафіновану олію, соду, погашену оцтом, і перемішуємо. Пшеничне борошно просіваємо через дрібне сито, невеликими порціями підсипаємо в миску з кефірної сумішшю і заводимо м'яке, але не липнущее тісто. Залишаємо його на двадцять хвилин, а ми тим часом підготуємо начинку для швидких пиріжків. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо її на рослинній олії до рум'яної рум'яного кольору і закладаємо в попередньо зварене картопляне пюре. Додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець і за бажанням дрібно нарубану зелень.
З тіста скачуємо ковбаски діаметром приблизно чотири сантиметри, які розрізаємо на брусочки і формуємо з них коржики. У центр кожної накладаємо чайною ложкою начинку і защипуємо протилежні краї. Поміщаємо пиріжки в прогріту з рафінованим рослинним маслом сковорідку швом донизу і підрум'янюємо з двох сторін. Виймаємо готові пиріжки на паперовий рушник і, коли вбереться зайвий жир перекладаємо на блюдо.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 650 г;
молоко – 500 мл;
олія рослинна рафінована – 35 мл;
сіль – 5 р;
цукровий пісок – 50 г;
дріжджі сухі швидкодіючі – 10-15 г;
Для начинки:
сир – 600 г;
ваніль – за смаком;
цукровий пісок – за смаком.
Приготування
У теплому молоці розчиняємо цукровий пісок і сіль, вливаємо рослинна рафінована олія і всипаємо просіяне пшеничне борошно, змішану з сухими дріжджами. Замішуємо тісто, перекладаємо його в пакет і визначаємо в холодильник на дві години.
Після закінчення часу приступаємо до формування пиріжків. Сир при необхідності пропускаємо через дрібне сито і змішати за смаком з цукровим піском і ваніллю. Руки опускаємо в борошні, відщипуємо від тесту невелика його кількість і формуємо коржик. Чайною ложкою накладаємо на неї начинку і запечатуємо пиріжок. Поміщаємо вироби на промаслений лист і даємо підійти протягом тридцяти хвилин. Потім промазуємо верх пиріжків збитим яйцем або вершками і відправляємо деко в попередньо прогрітий до 185 градусів духовку приблизно на п'ятнадцять хвилин або до рум'яності.
Готові гарячі пиріжки прикриваємо на деякий час махровим рушником, так вони стануть м'якше.
Аналогічним чином можна приготувати пісне швидке тісто для пиріжків, замінивши молоко водою. Наповненням для таких виробів може бути будь-яка пісна начинка, наприклад, картопля, тушкована капуста, яблука, повидло і т. д.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 325-400 г;
сметана – 250 мл;
молоко – 100 мл;
яйце куряче – 1 шт.;
вершковий маргарин – 50 г;
сіль – 10 г;
цукровий пісок – 75 г;
сода – 15 г;
рослинна олія;
Для начинки:
варені яйця;
сіль;
зелена цибуля;
свіжа зелень.
Приготування
У теплому молоці розчиняємо цукровий пісок і сіль. Додаємо збиті яйця, сметану, розтоплений маргарин, соду і перемішуємо. Потім всипаємо просіяне борошно і заводимо м'яке і пластичне тісто. Формуємо з нього коржі, на кожну з яких накладаємо начинку. Для її приготування змішуємо подрібнені очищені яйця, зелений лук, зелень і трохи солі. Защипуємо протилежні краї і надаємо пиріжкам округлу форму.
Обсмажуємо пиріжки на прогрітій сковороді з рослинним маслом, виймаємо на паперовий рушник для поглинання надлишків жиру.
Наші рецепти приготування швидких пиріжків дозволять різноманітити ваш стіл смачною домашньою випічкою, не забираючи багато часу. Наповненням для виробів по кожному з варіантів може послужити будь-яка інша начинка на ваш смак.
Швидкі пиріжки з картоплею на кефірі на сковороді
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйце збиваємо гарненько з цукровим піском і сіллю. Потім додаємо кефір, олію рафіновану олію, соду, погашену оцтом, і перемішуємо. Пшеничне борошно просіваємо через дрібне сито, невеликими порціями підсипаємо в миску з кефірної сумішшю і заводимо м'яке, але не липнущее тісто. Залишаємо його на двадцять хвилин, а ми тим часом підготуємо начинку для швидких пиріжків. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо її на рослинній олії до рум'яної рум'яного кольору і закладаємо в попередньо зварене картопляне пюре. Додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець і за бажанням дрібно нарубану зелень.
З тіста скачуємо ковбаски діаметром приблизно чотири сантиметри, які розрізаємо на брусочки і формуємо з них коржики. У центр кожної накладаємо чайною ложкою начинку і защипуємо протилежні краї. Поміщаємо пиріжки в прогріту з рафінованим рослинним маслом сковорідку швом донизу і підрум'янюємо з двох сторін. Виймаємо готові пиріжки на паперовий рушник і, коли вбереться зайвий жир перекладаємо на блюдо.
Швидкі пиріжки з сиром в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У теплому молоці розчиняємо цукровий пісок і сіль, вливаємо рослинна рафінована олія і всипаємо просіяне пшеничне борошно, змішану з сухими дріжджами. Замішуємо тісто, перекладаємо його в пакет і визначаємо в холодильник на дві години.
Після закінчення часу приступаємо до формування пиріжків. Сир при необхідності пропускаємо через дрібне сито і змішати за смаком з цукровим піском і ваніллю. Руки опускаємо в борошні, відщипуємо від тесту невелика його кількість і формуємо коржик. Чайною ложкою накладаємо на неї начинку і запечатуємо пиріжок. Поміщаємо вироби на промаслений лист і даємо підійти протягом тридцяти хвилин. Потім промазуємо верх пиріжків збитим яйцем або вершками і відправляємо деко в попередньо прогрітий до 185 градусів духовку приблизно на п'ятнадцять хвилин або до рум'яності.
Готові гарячі пиріжки прикриваємо на деякий час махровим рушником, так вони стануть м'якше.
Аналогічним чином можна приготувати пісне швидке тісто для пиріжків, замінивши молоко водою. Наповненням для таких виробів може бути будь-яка пісна начинка, наприклад, картопля, тушкована капуста, яблука, повидло і т. д.
Пиріжки швидкого приготування на сметані
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У теплому молоці розчиняємо цукровий пісок і сіль. Додаємо збиті яйця, сметану, розтоплений маргарин, соду і перемішуємо. Потім всипаємо просіяне борошно і заводимо м'яке і пластичне тісто. Формуємо з нього коржі, на кожну з яких накладаємо начинку. Для її приготування змішуємо подрібнені очищені яйця, зелений лук, зелень і трохи солі. Защипуємо протилежні краї і надаємо пиріжкам округлу форму.
Обсмажуємо пиріжки на прогрітій сковороді з рослинним маслом, виймаємо на паперовий рушник для поглинання надлишків жиру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з полуницею
Домашня випічка варто кожної витраченої секунди на її створення. Цей непередаваний аромат, разносящийся по всьому будинку, не залишить байдужим ні
Смажені пиріжки з сиром
Якщо у вас домашня випічка в пошані, але до духовці не хочеться підходити, то ця стаття точно вам доведеться по душі. Пропонуємо два чудових варіанти
Ледачі пиріжки
У цій статті подаємо рецепти тим, у кого немає часу займатися тестом або просто немає бажання це робити, а домашніх пиріжків вже дуже хочеться.
Тісто на сметані для пиріжків
Приготування пиріжків - справа досить клопітка. Однак, знаючи деякі хитрощі, процес може займати менше часу. Одним з найбільш вдалих рецептів, є
Пиріжки з рисом і яйцем
Напевно, самим традиційним у російській кухні наповненням для пиріжків є рис з яйцем. Ця начинка чудово поєднується з прісним тістом і з пишною
Пиріжки з листкового тіста з малиною
М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок