Торт «Негр в піні» - рецепт
Торт «Негр в піні» на кефірі - це чудово смачний і ситний десерт, який врятує вас, якщо на порозі з'явилися несподівані гості, а часу спекти щось оригінальне зовсім немає. Пропонуємо вам кілька рецептів торта «Негр в піні», а ви виберіть для себе найбільш доступний.
Інгредієнти:
цукор – 1 ст.;
яйце – 2 шт.;
цукор ванільний – 10 г;
варення – 1 ст.;
кефір – 1 склянка;
борошно – 2 ст.;
сметана – 100 мл;
сода харчова – 2 щіпки.
Для крему:
цукор ванільний – 10 г;
пудра цукрова – 2 ч. ложки;
сметана – 500 мл
Приготування
Отже, яйця спочатку гарненько збиваємо з ванільним і простим цукром. Потім додаємо варення, всипаємо борошно і перемішуємо все, використовуючи віночок. В окремому посуді змішуємо холодний кефір зі сметаною і дрібкою соди. Тепер акуратно перелити вміст у яєчну масу і ретельно збиваємо. Вийшло рідкувате тісто виливаємо у форму, застелену папером і промазану маслом. Ставимо пиріг в розігріту духовку і засікаємо приблизно 40 хвилин, вибравши температуру 180°С. Не втрачаючи часу дарма, готуємо крем: сметану збиваємо з ванільним цукром і поступово вводимо цукрову пудру. Готовий корж розрізаємо навпіл, промазуємо гарненько кремом і накриваємо другим, злегка придавлюючи. Обмазуємо торт «Негр в піні» з боків і зверху, прикрашаючи за бажанням шоколадною стружкою.
Інгредієнти:
Для коржів:
полуничний джем – 200 мл;
цукор – 100 г;
борошно – 2 ст.;
сода – 2 ч. ложки;
сіль – щіпка;
яйце – 2 шт.
Для крему:
пудра цукрова – 05 ст.;
бісквітна крихта – 100 г;
подрібнені горіхи – 100 г;
вершки 33 % – 500 мл;
цукор ванільний – 2 ч. ложки.
Приготування
Духовку запалюємо заздалегідь і залишаємо розігріватися приблизно до 190°С. В мисці збиваємо міксером яйця, кладемо полуничний джем, сметану і всипаємо цукор. Потім вводимо поступово борошно, просіяне з содою і сіллю, і замішуємо однорідне тісто. Після цього перекладаємо його в скляну форму і випікаємо корж близько півгодини. Далі корж повністю остуджуємо і ріжемо на кілька частин. Тепер давайте приготуємо крем для торта. Для цього нам знадобляться: пудра цукрова, холодні вершки, ванільний цукор, горіхи волоські і бісквітна крихта. Якщо крихти у вас немає, можна використати будь-подрібнене печиво. Отже, охолоджені вершки гарненько збиваємо з пудрою і ванільним цукром до отримання пишної піни. Потім промазуємо отриманою масою готові коржі і посипаємо подрібненими ядрами волоських горіхів. Боки пирога «Негр в піні» також змащуємо кремом і посипаємо крихтою або печивом. Прикрашаємо готове ласощі за бажанням, даємо йому постояти кілька годин, просочитися, а потім подаємо до столу!
Інгредієнти:
борошно – 250 г;
кефір – 250 мл;
яйце – 2 шт.;
смородинове варення – 250 мл;
цукор – 250 г;
харчова сода – щіпка.
Для крему:
йогурт – 250 мл;
цукрова пудра – 250 р.
Приготування
Для тіста збиваємо міксером яйце, вливаємо кефір, цукор, кладемо варення і соду. Все ретельно перемішуємо, підсипаємо порціями борошно, замішуємо тісто і залишаємо його приблизно хвилин на 20 постояти. Форму для випічки змащуємо трохи маргарином і посипаємо манкою. Тісто ділимо на 2 частини і випікаємо кожну хвилин 20 при температурі 200°С в розігрітій духовці. Для крему збиваємо йогурт з цукровою пудрою і викладаємо половину маси на перший корж. Потім накриваємо зверху другим бісквітом і промазуємо його зверху залишками крему. Прикрашаємо торт на свій розсуд і залишаємо для просочення на 3 години.
Торт «Негр в піні»
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Отже, яйця спочатку гарненько збиваємо з ванільним і простим цукром. Потім додаємо варення, всипаємо борошно і перемішуємо все, використовуючи віночок. В окремому посуді змішуємо холодний кефір зі сметаною і дрібкою соди. Тепер акуратно перелити вміст у яєчну масу і ретельно збиваємо. Вийшло рідкувате тісто виливаємо у форму, застелену папером і промазану маслом. Ставимо пиріг в розігріту духовку і засікаємо приблизно 40 хвилин, вибравши температуру 180°С. Не втрачаючи часу дарма, готуємо крем: сметану збиваємо з ванільним цукром і поступово вводимо цукрову пудру. Готовий корж розрізаємо навпіл, промазуємо гарненько кремом і накриваємо другим, злегка придавлюючи. Обмазуємо торт «Негр в піні» з боків і зверху, прикрашаючи за бажанням шоколадною стружкою.
Рецепт пирога «Негр в піні»
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Духовку запалюємо заздалегідь і залишаємо розігріватися приблизно до 190°С. В мисці збиваємо міксером яйця, кладемо полуничний джем, сметану і всипаємо цукор. Потім вводимо поступово борошно, просіяне з содою і сіллю, і замішуємо однорідне тісто. Після цього перекладаємо його в скляну форму і випікаємо корж близько півгодини. Далі корж повністю остуджуємо і ріжемо на кілька частин. Тепер давайте приготуємо крем для торта. Для цього нам знадобляться: пудра цукрова, холодні вершки, ванільний цукор, горіхи волоські і бісквітна крихта. Якщо крихти у вас немає, можна використати будь-подрібнене печиво. Отже, охолоджені вершки гарненько збиваємо з пудрою і ванільним цукром до отримання пишної піни. Потім промазуємо отриманою масою готові коржі і посипаємо подрібненими ядрами волоських горіхів. Боки пирога «Негр в піні» також змащуємо кремом і посипаємо крихтою або печивом. Прикрашаємо готове ласощі за бажанням, даємо йому постояти кілька годин, просочитися, а потім подаємо до столу!
Рецепт торта «Негр в піні»
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Для тіста збиваємо міксером яйце, вливаємо кефір, цукор, кладемо варення і соду. Все ретельно перемішуємо, підсипаємо порціями борошно, замішуємо тісто і залишаємо його приблизно хвилин на 20 постояти. Форму для випічки змащуємо трохи маргарином і посипаємо манкою. Тісто ділимо на 2 частини і випікаємо кожну хвилин 20 при температурі 200°С в розігрітій духовці. Для крему збиваємо йогурт з цукровою пудрою і викладаємо половину маси на перший корж. Потім накриваємо зверху другим бісквітом і промазуємо його зверху залишками крему. Прикрашаємо торт на свій розсуд і залишаємо для просочення на 3 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Бджілка»
Торт з назвою «Бджілка», безсумнівно, сподобається не тільки дітям, але і дорослим своїм простим, але дуже приємним смаком. Звичайно ж, в склад
Шоколадний торт на кефірі
Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів
Шоколадний сметанник - рецепт
Сметанник - незамінний торт, який готується на швидку руку і володіє ніжним, приємним смаком. Для сметанника потрібні найпростіші інгредієнти, тому
Ленінградський торт - рецепт
Любите смачні тортики, які швидко готуються? Значить вам точно сподобається рецепт десерту "Ленінградського". Як його приготувати, який знадобиться
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
Торт з чорносливом
Страви з наявністю чорносливу завжди виходять дивовижно смачними та оригінальними. І торти в цьому плані не виключення. Давайте знайомиться з