Вернуться назад Распечатать

Торт «Негр в піні» - рецепт

Торт «Негр в піні» - рецепт
Торт «Негр в піні» на кефірі - це чудово смачний і ситний десерт, який врятує вас, якщо на порозі з'явилися несподівані гості, а часу спекти щось оригінальне зовсім немає. Пропонуємо вам кілька рецептів торта «Негр в піні», а ви виберіть для себе найбільш доступний.

Торт «Негр в піні»


Інгредієнти:

  • цукор – 1 ст.;

  • яйце – 2 шт.;

  • цукор ванільний – 10 г;

  • варення – 1 ст.;

  • кефір – 1 склянка;

  • борошно – 2 ст.;

  • сметана – 100 мл;

  • сода харчова – 2 щіпки.


  • Для крему:

  • цукор ванільний – 10 г;

  • пудра цукрова – 2 ч. ложки;

  • сметана – 500 мл


  • Приготування
    Отже, яйця спочатку гарненько збиваємо з ванільним і простим цукром. Потім додаємо варення, всипаємо борошно і перемішуємо все, використовуючи віночок. В окремому посуді змішуємо холодний кефір зі сметаною і дрібкою соди. Тепер акуратно перелити вміст у яєчну масу і ретельно збиваємо. Вийшло рідкувате тісто виливаємо у форму, застелену папером і промазану маслом. Ставимо пиріг в розігріту духовку і засікаємо приблизно 40 хвилин, вибравши температуру 180°С. Не втрачаючи часу дарма, готуємо крем: сметану збиваємо з ванільним цукром і поступово вводимо цукрову пудру. Готовий корж розрізаємо навпіл, промазуємо гарненько кремом і накриваємо другим, злегка придавлюючи. Обмазуємо торт «Негр в піні» з боків і зверху, прикрашаючи за бажанням шоколадною стружкою.

    Рецепт пирога «Негр в піні»


    Інгредієнти:
    Для коржів:

  • полуничний джем – 200 мл;

  • цукор – 100 г;

  • борошно – 2 ст.;

  • сода – 2 ч. ложки;

  • сіль – щіпка;

  • яйце – 2 шт.


  • Для крему:

  • пудра цукрова – 05 ст.;

  • бісквітна крихта – 100 г;

  • подрібнені горіхи – 100 г;

  • вершки 33 % – 500 мл;

  • цукор ванільний – 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Духовку запалюємо заздалегідь і залишаємо розігріватися приблизно до 190°С. В мисці збиваємо міксером яйця, кладемо полуничний джем, сметану і всипаємо цукор. Потім вводимо поступово борошно, просіяне з содою і сіллю, і замішуємо однорідне тісто. Після цього перекладаємо його в скляну форму і випікаємо корж близько півгодини. Далі корж повністю остуджуємо і ріжемо на кілька частин. Тепер давайте приготуємо крем для торта. Для цього нам знадобляться: пудра цукрова, холодні вершки, ванільний цукор, горіхи волоські і бісквітна крихта. Якщо крихти у вас немає, можна використати будь-подрібнене печиво. Отже, охолоджені вершки гарненько збиваємо з пудрою і ванільним цукром до отримання пишної піни. Потім промазуємо отриманою масою готові коржі і посипаємо подрібненими ядрами волоських горіхів. Боки пирога «Негр в піні» також змащуємо кремом і посипаємо крихтою або печивом. Прикрашаємо готове ласощі за бажанням, даємо йому постояти кілька годин, просочитися, а потім подаємо до столу!

    Рецепт торта «Негр в піні»


    Інгредієнти:

  • борошно – 250 г;

  • кефір – 250 мл;

  • яйце – 2 шт.;

  • смородинове варення – 250 мл;

  • цукор – 250 г;

  • харчова сода – щіпка.


  • Для крему:

  • йогурт – 250 мл;

  • цукрова пудра – 250 р.


  • Приготування
    Торт «Негр в піні» - рецепт

    Для тіста збиваємо міксером яйце, вливаємо кефір, цукор, кладемо варення і соду. Все ретельно перемішуємо, підсипаємо порціями борошно, замішуємо тісто і залишаємо його приблизно хвилин на 20 постояти. Форму для випічки змащуємо трохи маргарином і посипаємо манкою. Тісто ділимо на 2 частини і випікаємо кожну хвилин 20 при температурі 200°С в розігрітій духовці. Для крему збиваємо йогурт з цукровою пудрою і викладаємо половину маси на перший корж. Потім накриваємо зверху другим бісквітом і промазуємо його зверху залишками крему. Прикрашаємо торт на свій розсуд і залишаємо для просочення на 3 години.