Торт «Негр в піні» на кефірі - це чудово смачний і ситний десерт, який врятує вас, якщо на порозі з'явилися несподівані гості, а часу спекти щось оригінальне зовсім немає. Пропонуємо вам кілька рецептів торта «Негр в піні», а ви виберіть для себе найбільш доступний.
Торт «Негр в піні»
Інгредієнти: цукор – 1 ст.; яйце – 2 шт.; цукор ванільний – 10 г; варення – 1 ст.; кефір – 1 склянка; борошно – 2 ст.; сметана – 100 мл; сода харчова – 2 щіпки. Для крему: цукор ванільний – 10 г; пудра цукрова – 2 ч. ложки; сметана – 500 мл Приготування Отже, яйця спочатку гарненько збиваємо з ванільним і простим цукром. Потім додаємо варення, всипаємо борошно і перемішуємо все, використовуючи віночок. В окремому посуді змішуємо холодний кефір зі сметаною і дрібкою соди. Тепер акуратно перелити вміст у яєчну масу і ретельно збиваємо. Вийшло рідкувате тісто виливаємо у форму, застелену папером і промазану маслом. Ставимо пиріг в розігріту духовку і засікаємо приблизно 40 хвилин, вибравши температуру 180°С. Не втрачаючи часу дарма, готуємо крем: сметану збиваємо з ванільним цукром і поступово вводимо цукрову пудру. Готовий корж розрізаємо навпіл, промазуємо гарненько кремом і накриваємо другим, злегка придавлюючи. Обмазуємо торт «Негр в піні» з боків і зверху, прикрашаючи за бажанням шоколадною стружкою.
Рецепт пирога «Негр в піні»
Інгредієнти: Для коржів:
полуничний джем – 200 мл; цукор – 100 г; борошно – 2 ст.; сода – 2 ч. ложки; сіль – щіпка; яйце – 2 шт. Для крему:
пудра цукрова – 05 ст.; бісквітна крихта – 100 г; подрібнені горіхи – 100 г; вершки 33 % – 500 мл; цукор ванільний – 2 ч. ложки. Приготування Духовку запалюємо заздалегідь і залишаємо розігріватися приблизно до 190°С. В мисці збиваємо міксером яйця, кладемо полуничний джем, сметану і всипаємо цукор. Потім вводимо поступово борошно, просіяне з содою і сіллю, і замішуємо однорідне тісто. Після цього перекладаємо його в скляну форму і випікаємо корж близько півгодини. Далі корж повністю остуджуємо і ріжемо на кілька частин. Тепер давайте приготуємо крем для торта. Для цього нам знадобляться: пудра цукрова, холодні вершки, ванільний цукор, горіхи волоські і бісквітна крихта. Якщо крихти у вас немає, можна використати будь-подрібнене печиво. Отже, охолоджені вершки гарненько збиваємо з пудрою і ванільним цукром до отримання пишної піни. Потім промазуємо отриманою масою готові коржі і посипаємо подрібненими ядрами волоських горіхів. Боки пирога «Негр в піні» також змащуємо кремом і посипаємо крихтою або печивом. Прикрашаємо готове ласощі за бажанням, даємо йому постояти кілька годин, просочитися, а потім подаємо до столу!
Рецепт торта «Негр в піні»
Інгредієнти: борошно – 250 г; кефір – 250 мл; яйце – 2 шт.; смородинове варення – 250 мл; цукор – 250 г; харчова сода – щіпка. Для крему:
йогурт – 250 мл; цукрова пудра – 250 р. Приготування Для тіста збиваємо міксером яйце, вливаємо кефір, цукор, кладемо варення і соду. Все ретельно перемішуємо, підсипаємо порціями борошно, замішуємо тісто і залишаємо його приблизно хвилин на 20 постояти. Форму для випічки змащуємо трохи маргарином і посипаємо манкою. Тісто ділимо на 2 частини і випікаємо кожну хвилин 20 при температурі 200°С в розігрітій духовці. Для крему збиваємо йогурт з цукровою пудрою і викладаємо половину маси на перший корж. Потім накриваємо зверху другим бісквітом і промазуємо його зверху залишками крему. Прикрашаємо торт на свій розсуд і залишаємо для просочення на 3 години.