Шоколадний торт - простий рецепт

Отже, спеціально для вас ми сьогодні розповідаємо в наших рецептах, як приготувати простий і шалено смачний шоколадний торт.
Рецепт простого шоколадного торта в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо у великій мисці борошно, соду, сіль, цукровий пісок і какао. Розбиваємо в отриману суху суміш яйця, додаємо м'яке вершкове масло, оливкову олію, ванільний екстракт, молоко і, в останній момент, винний оцет. Збиваємо всі інгредієнти міксером приблизно три-чотири хвилини до отримання гладкої однорідної консистенції. Форму для випічки діаметром 16-20 сантиметрів вистилаємо пергаментним папером, промазуємо маслом і виливаємо в неї тісто. Форма повинна бути достатньо високою, щоб налите в неї тісто заповнювало не більше половини, так як воно досить збільшується в обсязі. Якщо такої немає, можна спекти два або більше коржів. Ставимо форму в нагріту до 175 градусів духовку приблизно на годину. Все залежить від можливостей вашого духової шафи. Через сорок хвилин перевіряйте готовність сірником або зубочисткою і визначте, таким чином, точний час приготування.
Готовий корж спочатку викладаємо на решітку до повного охолодження, а потім загорнути у харчову плівку на дві години.
Тепер розрізаємо коржі уздовж на бажану кількість частин, просочуємо абсолютно будь-яким кремом і прикрашаємо за вашим бажанням, і наявності продуктів в холодильнику. Можна, наприклад, приготувати заварний крем, збити згущене молоко з маслом або вершки з цукром і какао, а зверху залити будь глазур'ю. У будь-якому випадку вийде шалено смачно. І, звичайно ж, не забувайте дати торту просочитися протягом кількох годин.
Простий шоколадний торт на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
В одній посуді збиваємо яйця з цукром і кефіром, а в іншій змішуємо всі сухі інгредієнти. Потім з'єднуємо вміст обох ємностей, розмішуємо до однорідності і виливаємо в промазану маслом форму для випічки і ставимо в духовку, нагріту до 180 градусів на п'ятдесят хвилин.
Готовий корж охолодити і розрізаємо за допомогою гострого ножа або нитки на кілька частин.
Сметану збиваємо з цукром, потім потроху вводимо м'яке масло і доводимо міксером до однорідності і пишності.
Промазуємо коржі отриманим кремом, присипаємо зверху товченими горіхами і даємо просочитися не менше трьох годин.
Простий шоколадний торт без випічки з ожиною
Інгредієнти:

Приготування
Шоколадне печиво подрібнюємо за допомогою блендера або качалки і змішати з розтопленим вершковим маслом. Отриману масу розподіляємо по дну форми вистеленний пергаментом, формуючи бортики. Поміщаємо в холодильник на тридцять хвилин для застигання.
Вершки підігріваємо в маленькій каструльці або ковшике з шоколадом, попередньо подрібненого на шматки, до його розчинення і виливаємо отриману суміш у форму. Ставимо в холодильник ще на три години.
Перед подачею прикрашаємо зверху ягодами ожини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадний торт на окропі
Шоколадний торт на окропі підкорить кожного любителя шоколаду. Він воістину шоколадний, бісквіт виходить дуже пишним м'яким і повітряним. Крім

Шоколадний бісквітний торт
Шоколадний бісквітний торт хороший тим, що він дуже легко і досить швидко готується, при цьому надихаючи своїм ароматом і зовнішнім виглядом. Такий

Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!

Шоколадний торт на кефірі
Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів

Як приготувати шоколадний торт?
Домашній шоколадний десерт повинен бути на кожному святковому столі. У даній статті ми пропонуємо вам два варіанти дуже простих у приготуванні

Шоколадний сметанник - рецепт
Сметанник - незамінний торт, який готується на швидку руку і володіє ніжним, приємним смаком. Для сметанника потрібні найпростіші інгредієнти, тому