Класичне імбирне печиво – рецепт
Пряні ласощі панують на наших столах в холодну пору року і серед інших, ароматне імбирне печиво стравою є найбільш популярним і затребуваним. Спечіть кілька видів цієї автентичної передноворічної солодощі незалежно від сезону за рецептами, які ми зібрали нижче.
Інгредієнти:
Для печива:
борошно - 360 г;
порошок для випічки - 1 1/2 ч. ложки;
сода - 3/4 ч. ложки;
мелений імбир (сушений) - 1/2 ч. ложки;
масло вершкове - 85 м;
яйце - 1 шт.;
тростинний цукор - 240 г;
свіжий тертий корінь імбиру - 1 ч. ложка;
молоко - 15 мл
Для глазурі:
яєчні білки – 2 яєць;
цукрова пудра - 240 р.
Приготування
Приготування класичного імбирного печива починається з з'єднання всіх сухих складових. Окремо вершкове масло кімнатної температури збивається з цукровим піском і яйцем, туди ж відправляється тертий імбирний корінь, а разом з ним і трохи молока. Поєднавши сухі інгредієнти з кремовою масляною масою, замісіть тісто і дайте йому відпочити пару годин на холоді. Розкачайте основу для печива в рівномірний по товщині пласт і наріжте склянкою або вирубкою. Випікати ласощі слід при 165 градусах 7-10 хвилин.
Тим часом візьміться за глазур для імбирного печива. Збийте білки і змішайте піну з цукровою пудрою. Декоруйте остигле печиво з допомогою кондитерського шприца або конуса з пекарської папери. Як прикрасити імбирне печиво вирішувати лише вам, наприклад, якщо ви розділили тісто вирубкою у формі класичних чоловічків, то намалюйте ним особа, цукрові ялинки і сніжинки можна залити глазур'ю по всій поверхні, а можна зупинитися на деталізованому мереживній орнаменті.
Інгредієнти:
борошно - 240 г;
мелений імбир, кориця - по 1 ч. ложці;
сода - 5 г;
рослинне масло - 210 мл;
цукровий пісок - 140 г;
яйце - 1 шт.;
патока - 55 мл
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 175 градусів, візьміться за тісто для імбирного печива, для приготування якого сухі інгредієнти з'єднуються окремо від рідин, а потім змішується в єдину пластичну масу. Щоб тісто не липло, охолодіть його перед розкачуванням, а після роботи з качалкою наріжте на порції. Випікати печиво слід не більше 10-12 хвилин, після чого його слід повністю остудити.
Імбирне печиво з глазур'ю – рецепт
Інгредієнти:
Для печива:
Для глазурі:
Приготування
Приготування класичного імбирного печива починається з з'єднання всіх сухих складових. Окремо вершкове масло кімнатної температури збивається з цукровим піском і яйцем, туди ж відправляється тертий імбирний корінь, а разом з ним і трохи молока. Поєднавши сухі інгредієнти з кремовою масляною масою, замісіть тісто і дайте йому відпочити пару годин на холоді. Розкачайте основу для печива в рівномірний по товщині пласт і наріжте склянкою або вирубкою. Випікати ласощі слід при 165 градусах 7-10 хвилин.
Тим часом візьміться за глазур для імбирного печива. Збийте білки і змішайте піну з цукровою пудрою. Декоруйте остигле печиво з допомогою кондитерського шприца або конуса з пекарської папери. Як прикрасити імбирне печиво вирішувати лише вам, наприклад, якщо ви розділили тісто вирубкою у формі класичних чоловічків, то намалюйте ним особа, цукрові ялинки і сніжинки можна залити глазур'ю по всій поверхні, а можна зупинитися на деталізованому мереживній орнаменті.
Як приготувати класичний імбирне печиво: рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 175 градусів, візьміться за тісто для імбирного печива, для приготування якого сухі інгредієнти з'єднуються окремо від рідин, а потім змішується в єдину пластичну масу. Щоб тісто не липло, охолодіть його перед розкачуванням, а після роботи з качалкою наріжте на порції. Випікати печиво слід не більше 10-12 хвилин, після чого його слід повністю остудити.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вівсяне печиво з бананом
Вівсяне печиво з бананом приготувати дуже просто, але ще швидше воно з'їдається, особливо якщо ви любите вівсяну випічку. Мабуть, це найбільш швидке
Пісочне печиво на швидку руку
Печиво – улюблене ласощі для ласунів будь-якого віку, особливо, якщо його зробити з любов'ю. Випічка насичує будинок щедрим ароматом, який дарує
Печиво «Марія» – рецепт
Печиво «Марія» дуже популярний і його можна в будь-який час купити в магазині. Але щоб отримати смачну і натуральну випічку, ми пропонуємо зробити
Пісочне печиво – рецепт
Зараз в магазинах настільки величезний асортимент різних солодощів, що особливо заморочуватися для того, щоб потішити малечу, не доводиться. А адже
Імбирне печиво - рецепт
Імбирне печиво - це не тільки класичне ласощі на Різдво, але і чудовий, ароматний перекус до чашки кави в будь-який час року. Рецепти печива з
Печиво з корицею
Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І