Пісочне печиво – рецепт
Легке і хрустке цукрове печиво починає поступово йти в минуле з появою всіх новомодних рецептів випічки, але ми завжди виступаємо за збереження класичних рецептів, а тому вирішуємо дати простому пісочного печива друге життя в наступних рецептах. Із-за легкості в роботі, тане текстура і простого смаку, пісочна основа чудово сдружится з декількома звичайними, і не дуже, доповненнями.
Інгредієнти:
борошно - 170 г;
цукрова пудра - 80 г;
яєчний жовток (великий) - 1 шт.;
фісташки (без шкаралупи) - 1 1/4 ст.;
масло вершкове - 165 г;
гіркий шоколад - 230 р.
Приготування
Почніть з звичної олійною бази для печива, збивши вершкове масло з цукровою пудрою і яєчними жовтками. Всипте до масляній основі борошно і 2/3 рубаних фісташок. Замісивши пластичне, але липковатое тісто, сформуйте його брусок, оберніть поліетиленом і залиште в морозилці на пару годин.
Поставте духова шафа розігріватися до 160 градусів. Наріжте брусок п'ятаками товщиною в півсантиметра і розкладіть їх на пергаменті. Випікайте печиво 10 хвилин, а після його повного остигання занурте шматочки в розтоплений шоколад.
Інгредієнти:
борошно - 720 г;
цукровий пісок - 160 г;
вершкове масло - 480 м;
цедра лимона - 1 ст. ложка;
яєчні жовтки - 3 шт.;
сир - 130 г;
вершковий сир - 135 г;
цукрова пудра - 75 г;
стручок ванілі.
Приготування
Змішайте вершкове масло кімнатної температури з цукровим піском. Збийте кілька яєчних жовтків з цитрусовою цедрою, і поступово, не зупиняючи хід міксера, почніть вливати жовтки до пишної маси з масла. Всипте борошно до масляної суміші і розкачайте пластичне тісто до товщини трохи менше сантиметра. Вирубкою розріжте тісто на порції, викладіть їх на пергамент і запікайте 16 хвилин при 175 градусах.
Розітріть сир і збийте його з вершковим сиром, цукровою пудрою і вмістом ванільного стручка. Змастіть кремом верхівки одного печива і накрийте другим.
Інгредієнти:
борошно - 380 г;
вершкове масло - 225 г;
цукровий пісок - 140 г;
яєчний жовток - 1 шт.;
варення - 210 мл
Приготування
Збивши розм'якшене масло з цукровим піском, додати в суміш жовток одного яйця і продовжити збивання. До повітряного крему з масла всипте борошно і замісіть всі разом. Отримане тісто розкачати між двома листами промасленого пергаменту до товщини 3-4 мм Склянкою наріжте пласт на порції, краї злегка підніміть, пройшовшись по них подушечками пальців, щоб вийшли тарталетки, а в центр покладіть трохи варення. Випікати печиво слід при 175 градусах 15 хвилин.
Пара магазинних батончиків в молочному шоколаді, назва яких знайоме кожному ласуни, не може похвалитися натуральним складом на відміну від їх аналога в формі печива, рецепт приготування якого описаний нижче.
Інгредієнти:
вершкове масло - 225 г;
цукрова пудра - 65 г;
борошно - 240 г;
карамельні цукерки - 330 г;
молочний шоколад - 330 г;
жирні вершки - 15 мл
Приготування
Перетворивши розм'якшене масло і цукрову пудру в повітряний крем, всипте до нього борошно і продовжуйте замішування, поки тісто не можна буде зібрати в кулю. Скачайте тісто в грудку і залиште в морозильній камері на півгодини. Розкачайте остиглий ком в пласт товщиною 4-5 мм і наріжте. Випікайте пісочну основу 11-13 хвилин.
Розтопіть молочну карамель з додаванням вершків на водяній бані. Покрийте шаром карамелі поверхню печива, зверху налийте розтоплений шоколад і дайте застигнути.
Домашнє пісочне печиво з фісташками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з звичної олійною бази для печива, збивши вершкове масло з цукровою пудрою і яєчними жовтками. Всипте до масляній основі борошно і 2/3 рубаних фісташок. Замісивши пластичне, але липковатое тісто, сформуйте його брусок, оберніть поліетиленом і залиште в морозилці на пару годин.
Поставте духова шафа розігріватися до 160 градусів. Наріжте брусок п'ятаками товщиною в півсантиметра і розкладіть їх на пергаменті. Випікайте печиво 10 хвилин, а після його повного остигання занурте шматочки в розтоплений шоколад.
Ніжне пісочне печиво з сиром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте вершкове масло кімнатної температури з цукровим піском. Збийте кілька яєчних жовтків з цитрусовою цедрою, і поступово, не зупиняючи хід міксера, почніть вливати жовтки до пишної маси з масла. Всипте борошно до масляної суміші і розкачайте пластичне тісто до товщини трохи менше сантиметра. Вирубкою розріжте тісто на порції, викладіть їх на пергамент і запікайте 16 хвилин при 175 градусах.
Розітріть сир і збийте його з вершковим сиром, цукровою пудрою і вмістом ванільного стручка. Змастіть кремом верхівки одного печива і накрийте другим.
Пісочне печиво з варенням - рецепт на швидку руку
Інгредієнти:
Приготування
Збивши розм'якшене масло з цукровим піском, додати в суміш жовток одного яйця і продовжити збивання. До повітряного крему з масла всипте борошно і замісіть всі разом. Отримане тісто розкачати між двома листами промасленого пергаменту до товщини 3-4 мм Склянкою наріжте пласт на порції, краї злегка підніміть, пройшовшись по них подушечками пальців, щоб вийшли тарталетки, а в центр покладіть трохи варення. Випікати печиво слід при 175 градусах 15 хвилин.
Пісочне печиво з карамеллю – рецепт
Пара магазинних батончиків в молочному шоколаді, назва яких знайоме кожному ласуни, не може похвалитися натуральним складом на відміну від їх аналога в формі печива, рецепт приготування якого описаний нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Перетворивши розм'якшене масло і цукрову пудру в повітряний крем, всипте до нього борошно і продовжуйте замішування, поки тісто не можна буде зібрати в кулю. Скачайте тісто в грудку і залиште в морозильній камері на півгодини. Розкачайте остиглий ком в пласт товщиною 4-5 мм і наріжте. Випікайте пісочну основу 11-13 хвилин.
Розтопіть молочну карамель з додаванням вершків на водяній бані. Покрийте шаром карамелі поверхню печива, зверху налийте розтоплений шоколад і дайте застигнути.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в
Пісочне печиво на швидку руку
Печиво – улюблене ласощі для ласунів будь-якого віку, особливо, якщо його зробити з любов'ю. Випічка насичує будинок щедрим ароматом, який дарує
Вівсяне печиво на кефірі
Вівсяне печиво - дуже популярний вид випічки не тільки з-за свого чудового смаку. Це ласощі, також славиться своєю користю, особливо, якщо його
Печиво «Гудзики»
Чудова ідея для дитячого свята або забавний подарунок для дорослого, ці печива у формі гудзиків не дадуть занудьгувати за столом нікому. Розповімо,
Печиво «Поцілунки» з сиром
Печиво «Поцілунки» з сиром - відмінний варіант частування до чаювання. Особливо люблять таке печиво діти, але і дорослі не відстають! Сирне печиво
Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій