Пісочне печиво – рецепт

Домашнє пісочне печиво з фісташками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з звичної олійною бази для печива, збивши вершкове масло з цукровою пудрою і яєчними жовтками. Всипте до масляній основі борошно і 2/3 рубаних фісташок. Замісивши пластичне, але липковатое тісто, сформуйте його брусок, оберніть поліетиленом і залиште в морозилці на пару годин.
Поставте духова шафа розігріватися до 160 градусів. Наріжте брусок п'ятаками товщиною в півсантиметра і розкладіть їх на пергаменті. Випікайте печиво 10 хвилин, а після його повного остигання занурте шматочки в розтоплений шоколад.
Ніжне пісочне печиво з сиром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте вершкове масло кімнатної температури з цукровим піском. Збийте кілька яєчних жовтків з цитрусовою цедрою, і поступово, не зупиняючи хід міксера, почніть вливати жовтки до пишної маси з масла. Всипте борошно до масляної суміші і розкачайте пластичне тісто до товщини трохи менше сантиметра. Вирубкою розріжте тісто на порції, викладіть їх на пергамент і запікайте 16 хвилин при 175 градусах.
Розітріть сир і збийте його з вершковим сиром, цукровою пудрою і вмістом ванільного стручка. Змастіть кремом верхівки одного печива і накрийте другим.
Пісочне печиво з варенням - рецепт на швидку руку
Інгредієнти:
Приготування
Збивши розм'якшене масло з цукровим піском, додати в суміш жовток одного яйця і продовжити збивання. До повітряного крему з масла всипте борошно і замісіть всі разом. Отримане тісто розкачати між двома листами промасленого пергаменту до товщини 3-4 мм Склянкою наріжте пласт на порції, краї злегка підніміть, пройшовшись по них подушечками пальців, щоб вийшли тарталетки, а в центр покладіть трохи варення. Випікати печиво слід при 175 градусах 15 хвилин.
Пісочне печиво з карамеллю – рецепт
Пара магазинних батончиків в молочному шоколаді, назва яких знайоме кожному ласуни, не може похвалитися натуральним складом на відміну від їх аналога в формі печива, рецепт приготування якого описаний нижче.
Інгредієнти:

Приготування
Перетворивши розм'якшене масло і цукрову пудру в повітряний крем, всипте до нього борошно і продовжуйте замішування, поки тісто не можна буде зібрати в кулю. Скачайте тісто в грудку і залиште в морозильній камері на півгодини. Розкачайте остиглий ком в пласт товщиною 4-5 мм і наріжте. Випікайте пісочну основу 11-13 хвилин.
Розтопіть молочну карамель з додаванням вершків на водяній бані. Покрийте шаром карамелі поверхню печива, зверху налийте розтоплений шоколад і дайте застигнути.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в

Пісочне печиво на швидку руку
Печиво – улюблене ласощі для ласунів будь-якого віку, особливо, якщо його зробити з любов'ю. Випічка насичує будинок щедрим ароматом, який дарує

Вівсяне печиво на кефірі
Вівсяне печиво - дуже популярний вид випічки не тільки з-за свого чудового смаку. Це ласощі, також славиться своєю користю, особливо, якщо його

Печиво «Гудзики»
Чудова ідея для дитячого свята або забавний подарунок для дорослого, ці печива у формі гудзиків не дадуть занудьгувати за столом нікому. Розповімо,

Печиво «Поцілунки» з сиром
Печиво «Поцілунки» з сиром - відмінний варіант частування до чаювання. Особливо люблять таке печиво діти, але і дорослі не відстають! Сирне печиво

Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій