Пісочне печиво на швидку руку

Швидке пісочне печиво
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло перетворіть в кремоподібну повітряну масу, збивши його з цукровим піском. Не припиняючи роботу міксера, почніть поступово вливати до маслу збиті яйця і ванільну пасту. З'єднайте розпушувач і пропущену через сито борошно. Всипте борошно до масляної суміші і замісіть основу для печива. Дайте тісту охолонути в морозильній камері 15 хвилин, щоб легше раскатывалось, а тим часом духовка встигне розігрітися до 180 градусів.
Розкачати пласт пісочного тіста , розділіть його на тонкі смужки або вирубкою надайте необхідну форму, викладіть їх на лист пергаменту і запікайте 14 хвилин.
Готове пісочне печиво, зроблене на швидку руку, можна занурити в шоколад перед подачею.
Пісочне печиво з сиром на швидку руку
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, збийте м'яке масло з цукровим піском і яйцями. До масляної суміші додайте протертий через сито сир. З'єднайте борошно з содою і розпушувачем. Всипте сухі інгредієнти до крему з сиру і масла. Замісивши тісто, скачайте його в кульки і розмістіть їх на аркуші пергаменту. Випікайте ласощі 8-10 хвилин, а як охолонуть, покрийте простий цукровою глазур'ю або шоколадом.
Пісочне печиво на швидку руку з варенням
Для приготування цього печива краще брати варення з дуже густим сиропом або з переважаючою кількістю ягід.
Інгредієнти:
Приготування
Зазвичай, першою справою необхідно буде розігріти духовку до 180 градусів. Збивши цукровий пісок з маслом кімнатної температури протягом 3 хвилин, отриманий крем можна додати ваніль або інший ароматизатор, а можна відразу влити жовтки і продовжити збивання ще пару хвилин. Окремо змішуємо борошно і розпушувач. Додаємо сухі інгредієнти до масляної маси. Отримане тісто ділимо на порції, в центрі кожної пальцем робимо поглиблення і кладемо туди трохи варення. Випікаємо печиво 25 хвилин, а перед дегустацією охолоджуємо ще не менше 10.
Швидке пісочне тісто для печива з сиром
Про те, як спекти солодке пісочне печиво швидко і смачно ми вже встигли поговорити не один раз, але як на рахунок солоних сирних крекерів з ароматними травами? На виході виходить відмінна закуска до пінному або приємне доповнення до салату.
Інгредієнти:

Приготування
Поки духова шафа розігрівається до чергових 180 градусів, розітріть холодне вершкове масло з борошном і листочками чебрецю. До олійно-борошняної крихти додайте щедру порцію тертого сиру і замісити гладке тісто. Розділіть тісто на три частини, кожну розкачати в ковбаску завдовжки 20 см і наріжте п'ятаками сантиметрової товщини. Викладіть печиво на лист пергаменту і готуйте 16-20 хвилин. Після, рум'яні сирні крекери охолоджують і зберігають в герметичному контейнері 3-4 дні.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в

Печиво з варенням і крихтою
Печиво з начинкою з солоденького варення і рум'яної крихтою - це неймовірно смачний десерт, який запросто поверне в дитинство. Аромат цієї смакоти

Печиво «Марія» – рецепт
Печиво «Марія» дуже популярний і його можна в будь-який час купити в магазині. Але щоб отримати смачну і натуральну випічку, ми пропонуємо зробити

Пісочне печиво – рецепт
Зараз в магазинах настільки величезний асортимент різних солодощів, що особливо заморочуватися для того, щоб потішити малечу, не доводиться. А адже

Рецепт сирного печива в домашніх умовах
Випічка з сирного тіста славиться своєю неймовірною особливою м'якістю і ніжністю готового кондитерського виробу. А щоб зробити сирні печива, не

Печиво «Гудзики»
Чудова ідея для дитячого свята або забавний подарунок для дорослого, ці печива у формі гудзиків не дадуть занудьгувати за столом нікому. Розповімо,