» » Рецепт сирного печива в домашніх умовах

Рецепт сирного печива в домашніх умовах

Рецепт сирного печива в домашніх умовах
Сирне печиво – м'яке і неймовірно ніжна, втім, як і будь-яка випічка, склад якої включає в себе цей кисломолочний продукт. В якості основи найкраще брати м'який сир без зерен, середньої жирності, який не позначиться на консистенції ласощі та його розсипчастості.

Як приготувати сирне печиво в домашніх умовах?


Інгредієнти:

  • цукровий пісок - 315 г;

  • лимони - 2 шт.;

  • борошно - 290 г;

  • розпушувач, сода - 1/2 ч. ложки;

  • яйця - 2 шт.;

  • сир - 315 г;

  • лимонний сік - 45 мл;

  • вершкове масло - 115 г;

  • цукрова пудра - 175 г;

  • молоко - 45 мл


  • Приготування
    Попередньо духова шафа слід залишити розігріватися до 165 градусів.
    Зніміть цедру з двох лимонів і з'єднайте її з цукровим піском, ретельно розтираючи суміш пальцями, щоб випустити максимальна кількість ефірних масел. Всипте цитрусовий цукор до маслу і збийте все в білий пишний крем. Окремо з'єднайте сік лимонів з яйцями і збийте все з сиром. Надішліть сирну суміш до олії, туди ж додайте борошно з розпушувачем і содою, а потім збийте. Випікайте порції сирного печива 16-18 хвилин, а коли ласощі охолоне, то полийте його цукровою глазур'ю із суміші цукрової пудри з молоком.

    Домашнє сирне печиво - простий рецепт


    Інгредієнти:

  • борошно - 240 г;

  • сир - 180 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • масло вершкове (розтоплене) - 120 мл;

  • цукровий пісок - 35 р.


  • Приготування
    Цей рецепт сирного печива в домашніх умовах займає буквально лічені хвилини. Збийте всі інгредієнти зі списку разом, крім цукру, його досить просто висипати на тарілку. З сирного тіста скачайте кульки, кожен з яких потім необхідно розкатати в диск або розплющити долонею. Диски з сирного тіста обвалюють в цукровому піску і двічі складають навпіл, після чого розподіляють на деко і запікають півгодини при 185 градусах.

    Смачне домашнє сирне печиво з кокосом

    Рецепт сирного печива в домашніх умовах

    Інгредієнти:

  • борошно - 310 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • яйце - 1 шт.;

  • цукор - 155 г;

  • сир - 210 г;

  • кокосова стружка - 15 г;

  • вершкове масло - 65 г;

  • цедра 1 лайма.


  • Приготування
    Розітріть цукор з яйцями і сиром. У суміш додайте стружку кокоса і лаймову цедру, після чого всипте з'єднану з розпушувачем борошно і замісити пластичне тісто. З тіста сформуйте печиво і відправте його запікати 15 хвилин при 175 градусах. Коли випічка охолоне, її можна декорувати цукровою глазур'ю.
    Додав: admin | 22-07-2015, 21:52
    Переглядів: 785