Пісне вівсяне печиво
Відмова від будь-яких продуктів тваринного походження відкриває нові горизонти кулінарії. Раннє не знайомі смаки, інгредієнти та технології приготування дозволяють попрактикуватися у своїх кухарських уміннях і на виході отримати не просто смачне, але і куди більш корисне блюдо. Почати рекомендуємо з чогось простого, наприклад, з пісного печива.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці - 180 г;
борошно 130 г;
кукурудзяний крохмаль - 5 г;
тростинний цукор - 55 г;
розпушувач, сода - 1/2 ч. ложки;
рослинне масло - 65 мл;
соєвий йогурт - 150 мл;
яблуко зелене - 1 шт.
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, беріться за приготування. З'єднайте вівсяні пластівці з борошном, крохмалем, содою з розпушувачем і цукром. Окремо збийте масло з йогуртом. Додайте рідини до сухої суміші. Яблуко наріжте, попередньо позбувшись від серцевини з кісточками. Додайте шматочки в вівсяну суміш і розділіть її на 15 порцій. Скачайте порції і злегка розплющить долонею, а потім розкладіть на покритому пергаментом деко. Пісне печиво з вівсяних пластівців випікається 15-17 хвилин.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці - 110 г;
арахісове масло - 65 г;
фініки - 4 шт.;
мед - 35 мл;
насіння чіа - 1 ст. ложка;
сода - 3/4 ч. ложки;
мигдальне молоко - 45 мл
Приготування
Насіння чіа збийте в кавомолці і залийте 55 мл води. Поки чіа розбухає, подрібніть вівсяні пластівці, але не перетворюєте їх у борошно. Пластівці змішайте з содою. Окремо арахісове масло з'єднайте з медом, молоком і чіа. Додайте суміш до вівсянці. Збийте фініки в пасту і покладіть слідом. З суміші сформуйте печиво і випікайте 15 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
банани - 2 шт.;
насіння льону - 5 г;
вівсяні пластівці - 110 г;
арахісове масло - 25 г;
масло рослинне - 15 мл;
щіпка кориці;
цукор - 35 г;
жменю родзинок і мигдалю.
Приготування
Поки температура в духовці піднімається до 180 градусів, банани очищаємо і пюрируем. Насіння льону смалываем в кавомолці, заливаємо 50 мл води і залишаємо розбухнути. Додаємо до льну арахісове і рослинне масло, бананове пюре, корицю і цукор. Змішуємо отриману масу з вівсяними пластівцями і додаємо родзинки та горіхи. Формуем печиво і відправляємо його випікатися на 20 хвилин.
Пісне вівсяне печиво з яблуком – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, беріться за приготування. З'єднайте вівсяні пластівці з борошном, крохмалем, содою з розпушувачем і цукром. Окремо збийте масло з йогуртом. Додайте рідини до сухої суміші. Яблуко наріжте, попередньо позбувшись від серцевини з кісточками. Додайте шматочки в вівсяну суміш і розділіть її на 15 порцій. Скачайте порції і злегка розплющить долонею, а потім розкладіть на покритому пергаментом деко. Пісне печиво з вівсяних пластівців випікається 15-17 хвилин.
Пісне вівсяне печиво без борошна в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Насіння чіа збийте в кавомолці і залийте 55 мл води. Поки чіа розбухає, подрібніть вівсяні пластівці, але не перетворюєте їх у борошно. Пластівці змішайте з содою. Окремо арахісове масло з'єднайте з медом, молоком і чіа. Додайте суміш до вівсянці. Збийте фініки в пасту і покладіть слідом. З суміші сформуйте печиво і випікайте 15 хвилин при 180 градусах.
Пісне вівсяне печиво з бананом
Інгредієнти:
Приготування
Поки температура в духовці піднімається до 180 градусів, банани очищаємо і пюрируем. Насіння льону смалываем в кавомолці, заливаємо 50 мл води і залишаємо розбухнути. Додаємо до льну арахісове і рослинне масло, бананове пюре, корицю і цукор. Змішуємо отриману масу з вівсяними пластівцями і додаємо родзинки та горіхи. Формуем печиво і відправляємо його випікатися на 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в
Печиво «Марія» – рецепт
Печиво «Марія» дуже популярний і його можна в будь-який час купити в магазині. Але щоб отримати смачну і натуральну випічку, ми пропонуємо зробити
Вівсяне печиво з сиром
Навіть зі звичайного рецепту домашнього вівсяного печива можна створити щось неймовірне. Просто потрібно додати будь-які цікаві інгредієнти, такі як
Вівсяне печиво на кефірі
Вівсяне печиво - дуже популярний вид випічки не тільки з-за свого чудового смаку. Це ласощі, також славиться своєю користю, особливо, якщо його
Вівсяне печиво – рецепт
Сьогодні прилавки магазинів переповнені великою кількістю різних солодощів, але не всі вони корисні. Інша справа, випічка, приготовлена самостійно
Вівсяне печиво з шоколадом
Якщо вам набридла магазинна випічка, зробіть для своїх близьких сюрприз, побалуєте їх новим і незвичайним рецептом. Вівсяне печиво з шматочками