» » Пісне вівсяне печиво

Пісне вівсяне печиво

Пісне вівсяне печиво
Відмова від будь-яких продуктів тваринного походження відкриває нові горизонти кулінарії. Раннє не знайомі смаки, інгредієнти та технології приготування дозволяють попрактикуватися у своїх кухарських уміннях і на виході отримати не просто смачне, але і куди більш корисне блюдо. Почати рекомендуємо з чогось простого, наприклад, з пісного печива.

Пісне вівсяне печиво з яблуком – рецепт


Інгредієнти:

  • вівсяні пластівці - 180 г;

  • борошно 130 г;

  • кукурудзяний крохмаль - 5 г;

  • тростинний цукор - 55 г;

  • розпушувач, сода - 1/2 ч. ложки;

  • рослинне масло - 65 мл;

  • соєвий йогурт - 150 мл;

  • яблуко зелене - 1 шт.


  • Приготування
    Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, беріться за приготування. З'єднайте вівсяні пластівці з борошном, крохмалем, содою з розпушувачем і цукром. Окремо збийте масло з йогуртом. Додайте рідини до сухої суміші. Яблуко наріжте, попередньо позбувшись від серцевини з кісточками. Додайте шматочки в вівсяну суміш і розділіть її на 15 порцій. Скачайте порції і злегка розплющить долонею, а потім розкладіть на покритому пергаментом деко. Пісне печиво з вівсяних пластівців випікається 15-17 хвилин.

    Пісне вівсяне печиво без борошна в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • вівсяні пластівці - 110 г;

  • арахісове масло - 65 г;

  • фініки - 4 шт.;

  • мед - 35 мл;

  • насіння чіа - 1 ст. ложка;

  • сода - 3/4 ч. ложки;

  • мигдальне молоко - 45 мл


  • Приготування
    Насіння чіа збийте в кавомолці і залийте 55 мл води. Поки чіа розбухає, подрібніть вівсяні пластівці, але не перетворюєте їх у борошно. Пластівці змішайте з содою. Окремо арахісове масло з'єднайте з медом, молоком і чіа. Додайте суміш до вівсянці. Збийте фініки в пасту і покладіть слідом. З суміші сформуйте печиво і випікайте 15 хвилин при 180 градусах.

    Пісне вівсяне печиво з бананом


    Інгредієнти:

  • банани - 2 шт.;

  • насіння льону - 5 г;
  • Пісне вівсяне печиво

  • вівсяні пластівці - 110 г;

  • арахісове масло - 25 г;

  • масло рослинне - 15 мл;

  • щіпка кориці;

  • цукор - 35 г;

  • жменю родзинок і мигдалю.


  • Приготування
    Поки температура в духовці піднімається до 180 градусів, банани очищаємо і пюрируем. Насіння льону смалываем в кавомолці, заливаємо 50 мл води і залишаємо розбухнути. Додаємо до льну арахісове і рослинне масло, бананове пюре, корицю і цукор. Змішуємо отриману масу з вівсяними пластівцями і додаємо родзинки та горіхи. Формуем печиво і відправляємо його випікатися на 20 хвилин.
    Додав: admin | 22-07-2015, 22:12
    Переглядів: 1555