Вівсяне печиво з сиром
Звичний смак вівсяного домашнього печива можна урізноманітнити, додавши в тісто різні фрукти, родзинки, горіхи і сухофрукти. Ми пропонуємо вам спробувати приготувати вівсяне печиво з сиром. Його смак стає м'якше, а структура більш вологою і ніжною.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці (дрібні, нежорсткі) – 100 г;
масло вершкове – 60 г;
яйце – 1 шт.;
цукровий пісок – 100 г;
мелена кориця – 6 г;
розпушувач – 12 м;
сир середньої жирності – 100 р.
Приготування
Вівсяні пластівці змішуємо з цукровим піском, меленою корицею і розпушувачем, додаємо куряче яйце і розм'якшене вершкове масло, перемішуємо до однорідного стану і залишаємо на сорок хвилин для набухання. Потім додаємо сир і, при необхідності, якщо маса вийшла рідкуватий, підсипаємо ще вівсяних пластівців і замішуємо круте тісто. З нього формуємо кульки, діаметром приблизно як волоський горіх, і кладемо на деко, попередньо вистелений пергаментним папером і промазанный будь-яким маслом. Випікаємо в розігрітій до 185 градусів духовій шафі двадцять-двадцять п'ять хвилин.
Інгредієнти:
пластівці вівсяні «Геркулес» – 100 г;
вершкове масло – 50 г;
мед – 2 ст. ложки;
банан середнього розміру – 1 шт.;
сир – 200 г;
борошно – по необхідності.
Приготування
Очищаємо банан і перетворюємо його виделкою в пюре. Додаємо сир і трохи збиваємо до однорідності за допомогою віночка або міксера. Потім додаємо подрібнені кавомолкою або блендером вівсяні пластівці, вводимо розм'якшене вершкове масло і рідкий або розтоплений зацукрований мед, замішуємо тісто, воно виходить досить липким, і ставимо в холодильник на одну годину. Потім формуємо круглі печива. Якщо тісто вийшло рідкувате і погано ліпиться, додамо в нього трохи борошна. Деко вистилаємо пергаментним папером і промазуємо маслом. Поміщаємо на нього сформовані печива і відправляємо для випікання в заздалегідь нагріту до 185 градусів духовку на двадцять п'ять хвилин.
Інгредієнти:
пластівці вівсяні, дрібні – 100 г;
банан середнього розміру – 1 шт.;
яблуко середнього розміру – 1 шт.;
сир – 100 г;
розпушувач – 4 г;
ванілін – за смаком;
кориця – за смаком;
подрібнені будь-які горіхи;
олія для змащування дека.
Приготування
Банан розминаємо виделкою, яблуко очистити від серцевини і нарізаємо дрібно, додаємо сир, корицю і ванілін, розмішуємо до однорідності, всипаємо вівсяні пластівці і замішуємо тісто. Воно виходить вологим і липким консистенції. На деко, застелене пергаментом і промазанный будь-яким маслом, укладаємо печива, сформовані вологими руками і обкачані в подрібнених горіхах, і ставимо в заздалегідь підігріту до 185 градусів духовку на двадцять п'ять-тридцять хвилин.
Вівсяне печиво з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Вівсяні пластівці змішуємо з цукровим піском, меленою корицею і розпушувачем, додаємо куряче яйце і розм'якшене вершкове масло, перемішуємо до однорідного стану і залишаємо на сорок хвилин для набухання. Потім додаємо сир і, при необхідності, якщо маса вийшла рідкуватий, підсипаємо ще вівсяних пластівців і замішуємо круте тісто. З нього формуємо кульки, діаметром приблизно як волоський горіх, і кладемо на деко, попередньо вистелений пергаментним папером і промазанный будь-яким маслом. Випікаємо в розігрітій до 185 градусів духовій шафі двадцять-двадцять п'ять хвилин.
Рецепт м'якого вівсяного печива з сиром і бананом
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо банан і перетворюємо його виделкою в пюре. Додаємо сир і трохи збиваємо до однорідності за допомогою віночка або міксера. Потім додаємо подрібнені кавомолкою або блендером вівсяні пластівці, вводимо розм'якшене вершкове масло і рідкий або розтоплений зацукрований мед, замішуємо тісто, воно виходить досить липким, і ставимо в холодильник на одну годину. Потім формуємо круглі печива. Якщо тісто вийшло рідкувате і погано ліпиться, додамо в нього трохи борошна. Деко вистилаємо пергаментним папером і промазуємо маслом. Поміщаємо на нього сформовані печива і відправляємо для випікання в заздалегідь нагріту до 185 градусів духовку на двадцять п'ять хвилин.
Вівсяне печиво з сиром, яблуком і бананом
Інгредієнти:
Приготування
Банан розминаємо виделкою, яблуко очистити від серцевини і нарізаємо дрібно, додаємо сир, корицю і ванілін, розмішуємо до однорідності, всипаємо вівсяні пластівці і замішуємо тісто. Воно виходить вологим і липким консистенції. На деко, застелене пергаментом і промазанный будь-яким маслом, укладаємо печива, сформовані вологими руками і обкачані в подрібнених горіхах, і ставимо в заздалегідь підігріту до 185 градусів духовку на двадцять п'ять-тридцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в
Класичний рецепт вівсяного печива
Серед такого великого асортименту представленої випічки буває так складно визначитися з вибором смачного печива. Але вихід є! Можна спекти його
Вівсяне печиво без яєць
Вівсяне печиво без яєць має особливий, неповторний смак, за що його і люблять. Ці печеньки виходять чудово смачними і, звичайно ж, вони корисніші
Пісне вівсяне печиво
Розповімо про чудовому варіанті вівсяного печива – пісному. Приготуйте його на сніданок або просто так, для підняття настрою за чашкою гарячого
Вівсяне печиво на кефірі
Вівсяне печиво - дуже популярний вид випічки не тільки з-за свого чудового смаку. Це ласощі, також славиться своєю користю, особливо, якщо його
Вівсяне печиво без борошна
Багато з нас пам'ятають дивовижний смак вівсяного печива з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити більш дієтичний варіант цього ласощі без