Вівсяне печиво без яєць
Для тих, кому з якихось причин протипоказано вживання в їжу яєць, або просто не виявилося їх в холодильнику, але хочеться поласувати солоденькою і смачною випічкою, ми сьогодні розповімо в наших рецептах, як приготувати вівсяне печиво без яєць.
Інгредієнти:
пластівці вівсяні «Геркулес» – 350 г;
борошно – приблизно 7 ст. ложок;
сіль – 1/3 ч. ложки;
вершкове масло – 145 г;
цукор коричневий – 200 г;
сода, погашена оцтом – 1 ч. ложка;
сметана – 50 мл;
яблуко – 1 шт.;
мелена кориця – за смаком.
Приготування
Для приготування чудового вівсяного печива без яєць, підсушуємо на сковороді вівсяні пластівці на самому маленькому вогні приблизно п'ятнадцять хвилин, постійно помішуючи. Потім подрібнюємо їх у борошно за допомогою блендера, кавомолки або м'ясорубки.
В окремій мисці з'єднуємо розм'якшене вершкове масло, сметану, цукровий пісок, сіль, корицю, соду, погашену оцтом, і збиваємо до однорідності, в кінці додаємо натерте на дрібній тертці яблуко і перемішуємо. Додаємо подрібнені вівсяні пластівці і замішуємо тісто. Тепер додаємо борошно і добиваємося потрібної консистенції для зручного формування печива.
На присипаний борошном деко накладаємо ложкою невелику кількість тіста і пальцями, змоченими в борошні, формуємо круглі печива. Ставимо деко в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку приблизно на п'ятнадцять хвилин.
М'яке гаряче печиво охолоджується і твердне і стає хрустким і прекрасним на смак.
Інгредієнти:
пластівці вівсяні – 300 г;
гаряча вода – 100 мл;
рослинна рафінована олія – 100 мл;
цукор коричневий – 3 ст. ложки з гіркою;
груша – 1 шт.;
розпушувач – 05 ч. ложки;
горіхи – за смаком;
ізюм – за смаком;
цукати – за смаком;
насіння – за смаком.
Приготування
Вівсяні пластівці насипати в миску, заливаємо гарячою водою і олією, додаємо коричневий цукор, добре змішуємо і залишаємо для набухання на одну годину. Викладаємо на тісто подрібнені горіхи, родзинки, дрібно нарізані цукати, насіння, натерту на тертці грушу, вимішуємо і накладаємо невелику кількість отриманої суміші ложкою на деко з промазаної маслом пекарської папером. Випікаємо в заздалегідь прогрітій до 180 градусів духовці двадцять хвилин.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 1-1.5 склянки;
пластівці вівсяні «Геркулес» – 1 склянка;
масло вершкове – 100 г;
цукровий пісок – 70 г;
мед – 4 ст. ложки;
кефір – 100 мл;
сир – 100 г;
розпушувач тіста – 1 ч. ложка;
сіль – щіпка;
кориця – 1 ч. ложка.
Приготування
Для початку змішуємо в мисці вівсяні пластівці, розпушувач, сіль, цукор і корицю. Потім вливаємо до сухої маси розтоплене вершкове масло, рідкий мед і кефір, розмішуємо, додаємо сир і, потроху підсипаючи просіяне борошно, замішуємо досить густе тісто, яке важко вимішувати. Накладаємо невелика його кількість на деко, промазанный маслом, і формуємо печеньки бажаного розміру за допомогою рук, змочених у воді. Печемо в попередньо розігрітій до 195 градусів духовці двадцять хвилин.
Рецепт вівсяного печива без яєць з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування чудового вівсяного печива без яєць, підсушуємо на сковороді вівсяні пластівці на самому маленькому вогні приблизно п'ятнадцять хвилин, постійно помішуючи. Потім подрібнюємо їх у борошно за допомогою блендера, кавомолки або м'ясорубки.
В окремій мисці з'єднуємо розм'якшене вершкове масло, сметану, цукровий пісок, сіль, корицю, соду, погашену оцтом, і збиваємо до однорідності, в кінці додаємо натерте на дрібній тертці яблуко і перемішуємо. Додаємо подрібнені вівсяні пластівці і замішуємо тісто. Тепер додаємо борошно і добиваємося потрібної консистенції для зручного формування печива.
На присипаний борошном деко накладаємо ложкою невелику кількість тіста і пальцями, змоченими в борошні, формуємо круглі печива. Ставимо деко в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку приблизно на п'ятнадцять хвилин.
М'яке гаряче печиво охолоджується і твердне і стає хрустким і прекрасним на смак.
Вівсяне печиво без яєць і масла
Інгредієнти:
Приготування
Вівсяні пластівці насипати в миску, заливаємо гарячою водою і олією, додаємо коричневий цукор, добре змішуємо і залишаємо для набухання на одну годину. Викладаємо на тісто подрібнені горіхи, родзинки, дрібно нарізані цукати, насіння, натерту на тертці грушу, вимішуємо і накладаємо невелику кількість отриманої суміші ложкою на деко з промазаної маслом пекарської папером. Випікаємо в заздалегідь прогрітій до 180 градусів духовці двадцять хвилин.
Вівсяне печиво без яєць на кефірі з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Для початку змішуємо в мисці вівсяні пластівці, розпушувач, сіль, цукор і корицю. Потім вливаємо до сухої маси розтоплене вершкове масло, рідкий мед і кефір, розмішуємо, додаємо сир і, потроху підсипаючи просіяне борошно, замішуємо досить густе тісто, яке важко вимішувати. Накладаємо невелика його кількість на деко, промазанный маслом, і формуємо печеньки бажаного розміру за допомогою рук, змочених у воді. Печемо в попередньо розігрітій до 195 градусів духовці двадцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Класичний рецепт вівсяного печива
Серед такого великого асортименту представленої випічки буває так складно визначитися з вибором смачного печива. Але вихід є! Можна спекти його
Печиво з вівсяної муки
Вівсяна мука багата корисними речовинами, вона набагато краще засвоюється організмом, порівняно з пшеничного, і ідеально підходить для виготовлення
Вівсяне печиво з сиром
Навіть зі звичайного рецепту домашнього вівсяного печива можна створити щось неймовірне. Просто потрібно додати будь-які цікаві інгредієнти, такі як
Вівсяне печиво на кефірі
Вівсяне печиво - дуже популярний вид випічки не тільки з-за свого чудового смаку. Це ласощі, також славиться своєю користю, особливо, якщо його
Вівсяне печиво без борошна
Багато з нас пам'ятають дивовижний смак вівсяного печива з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити більш дієтичний варіант цього ласощі без
Вівсяне печиво з родзинками
Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про