Печиво з вівсяної муки
Печиво з вівсяної муки можна готувати кожен раз по-різному, додаючи в тісто різноманітні добавки: ізюм, сухофрукти , горіхи і т. д., помітно покращуючи смак печива.
Не обов'язково купувати готову вівсяну муку, достатньо з допомогою блендера измельчить вівсяні пластівці. Ця процедура дозволить досягти незвичайної хрусткої скоринки на вашому печиво.
Інгредієнти:
пластівці вівсяні – 1 склянка;
кориця мелена – 1 ч. ложка;
сир нежирний – 100 г;
вершкове масло – 2 ст. ложки;
цукровий пісок – 05 склянки;
яйце куряче – 1 шт.;
розпушувач для тіста – 1 ч. ложка.
Приготування
Вівсяні пластівці швидкого приготування подрібнюємо в кавомолці або блендері в борошно, додаємо всі інгредієнти, крім сиру і гарненько перемішуємо. Даємо постояти тридцять хвилин, потім вмішуємо ретельно сир. З отриманої маси формуємо кульки, розміщуємо їх на промазанный лист пергаментного паперу, вистелене попередньо на деко. Ставимо в духовку, нагріту до чергових 180 градусів, на двадцять п'ять хвилин, або до красивого рум'янцю. Час можна підлаштувати під можливості свого духового шафи.
Інгредієнти:
пластівці вівсяні – 1 склянка;
ванільний порошок – 1 ч. ложка;
борошно пшеничне – 2 /3 склянки;
арахісова (однорідна) паста – 1/3 склянки;
вершкове масло або маргарин – 1/4 склянки;
цукровий пісок – 1/4 склянки;
коричневий цукор – 1/2 склянки;
яйце – 1 шт.;
розпушувач для тіста – 1 ч. ложка;
сіль – 1/2 ч. ложки;
Для начинки:
арахісова паста – 1/3 склянки;
вершки не менше 20% жирності– 1/3 склянки;
цукрова пудра – 200 р.
Приготування
М'яке вершкове масло або маргарин розтираємо з двома видами цукру і вводимо по черзі яйце, і пшеничне борошно, змішану з розпушувачем, сіллю і ванільним порошком. Потім додаємо заздалегідь подрібнені вівсяні пластівці і перемішуємо до однорідності. Якщо тісто сильно розсипається, додаємо трохи води або молока. З готової маси викладаємо на деко кружечки за допомогою ложки і злегка притискаємо, надаючи їм форму. Випікаємо печиво при температурі 180 градусів десять-п'ятнадцять хвилин.
Збиваємо вершки з арахісової пастою і цукровою пудрою, викладаємо отриману масу на одне готове остигле печиво і накриваємо іншим. І насолоджуємося. Приємного апетиту!
Не обов'язково купувати готову вівсяну муку, достатньо з допомогою блендера измельчить вівсяні пластівці. Ця процедура дозволить досягти незвичайної хрусткої скоринки на вашому печиво.
Рецепт печива з вівсяного борошна і сиру
Інгредієнти:
Приготування
Вівсяні пластівці швидкого приготування подрібнюємо в кавомолці або блендері в борошно, додаємо всі інгредієнти, крім сиру і гарненько перемішуємо. Даємо постояти тридцять хвилин, потім вмішуємо ретельно сир. З отриманої маси формуємо кульки, розміщуємо їх на промазанный лист пергаментного паперу, вистелене попередньо на деко. Ставимо в духовку, нагріту до чергових 180 градусів, на двадцять п'ять хвилин, або до красивого рум'янцю. Час можна підлаштувати під можливості свого духового шафи.
Пісочне печиво з вівсяної муки з арахісової пастою
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
М'яке вершкове масло або маргарин розтираємо з двома видами цукру і вводимо по черзі яйце, і пшеничне борошно, змішану з розпушувачем, сіллю і ванільним порошком. Потім додаємо заздалегідь подрібнені вівсяні пластівці і перемішуємо до однорідності. Якщо тісто сильно розсипається, додаємо трохи води або молока. З готової маси викладаємо на деко кружечки за допомогою ложки і злегка притискаємо, надаючи їм форму. Випікаємо печиво при температурі 180 градусів десять-п'ятнадцять хвилин.
Збиваємо вершки з арахісової пастою і цукровою пудрою, викладаємо отриману масу на одне готове остигле печиво і накриваємо іншим. І насолоджуємося. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в
Класичний рецепт вівсяного печива
Серед такого великого асортименту представленої випічки буває так складно визначитися з вибором смачного печива. Але вихід є! Можна спекти його
Вівсяне печиво без яєць
Вівсяне печиво без яєць має особливий, неповторний смак, за що його і люблять. Ці печеньки виходять чудово смачними і, звичайно ж, вони корисніші
Вівсяне печиво з сиром
Навіть зі звичайного рецепту домашнього вівсяного печива можна створити щось неймовірне. Просто потрібно додати будь-які цікаві інгредієнти, такі як
Вівсяне печиво – рецепт
Сьогодні прилавки магазинів переповнені великою кількістю різних солодощів, але не всі вони корисні. Інша справа, випічка, приготовлена самостійно
Вівсяне печиво без борошна
Багато з нас пам'ятають дивовижний смак вівсяного печива з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити більш дієтичний варіант цього ласощі без