Класичний рецепт вівсяного печива
Рецептів приготування класичного вівсяного печива безліч, що відрізняються між собою співвідношенням основних продуктів з додаванням в тісто додаткових інгредієнтів: горіхи, банани, цукати , шоколад і т. д. Всі рецепти по своєму неповторні й цікаві, але дієтичні властивості, класичний аромат, смак, коричнюватий колір і розсипчаста структура, досягається шляхом випікання вівсяного печива за старим і надійному ГОСТу.
Інгредієнти:
пластівці вівсяні «Геркулес» – 150 г (1 склянка);
борошно – 15 склянки;
сіль – 1/4 ч. ложки;
вершкове масло – 100 г;
цукор коричневий – 100 г (05 склянки);
яйце – 2 шт.;
горіхи будь – 150 г (1 склянка);
білий шоколад – 50 р.
Приготування
Розм'якшене масло збиваємо з коричневим цукром і, не зупиняючись, вводимо по черзі яйця і сіль. Потім додаємо дрібно товчені горіхи, вівсяні пластівці, роздавлені качалкою або подрібнені в кавомолці, борошно і гарненько перемішуємо. В кінці кидаємо поділений на маленькі шматочки білий шоколад. Тепер з отриманої маси формуємо кульки невеликого розміру, обвалюємо їх у борошні і укладаємо на вистелений пергаментним папером і промазанный маслом деко, злегка придавивши пальцями і зробивши з кульки корж. Випікаємо наше вівсяне печиво в нагрітій до 180 градусів духовій шафі п'ятнадцять хвилин.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 397 г;
борошно вівсяна – 170 г;
маргарин або масло вершкове – 198 г;
цукор – 295 г;
сіль – 5 р;
сода – 4 г;
кориця – 085 м;
ванілін – 085 м;
патока або варення – 34 м;
родзинки (бажано темний) – 40 г;
вода – 75-118 мл.
Приготування
Розм'якшений маргарин або масло розтираємо з цукровим піском, корицею, ваніллю і подрібненим в блендері родзинками. Потім додаємо вівсяну муку, нагріту до 75 градусів воду з розчиненою в ній сіллю, перемішуємо і додаємо соду, патоку і пшеничне борошно. Вимішуємо до однорідного стану, але не більше шести хвилин. Розкачуємо тісто шаром товщиною близько одного сантиметра і вирізаємо печиво круглої виїмкою діаметром 38 міліметрів. Розкладаємо на вистелений пергаментом і промазанный маслом деко і випікаємо в духовці при температурі близько 200 градусів десять хвилин.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 200 г;
пластівці вівсяні швидкого приготування – 150 г;
масло вершкове – 200 г;
цукровий пісок – 50 г;
коричневий цукор – 100 г;
розпушувач тіста – 1 пакетик;
яйця – 2 шт.
Приготування
Дуже ретельно збиваємо м'яке вершкове масло з цукровим піском і коричневим цукром до його розчинення, краще це робити в комбайні. Потім, продовжуючи збивати, додаємо по черзі яйця, подрібнені в кавомолці або блендері вівсяні пластівці і пшеничне борошно з розпушувачем. Гарненько вимішуємо до однорідності, перекладаємо в окрему миску і ставимо в холодильник на одну годину. Деко вистилаємо пергаментом і промазуємо його маслом. З готового тіста формуємо печиво, поміщаємо на деко і печемо в нагрітій до 180 градусів духовці приблизно п'ятнадцять хвилин.
Щоб печиво вийшло дійсно м'яким, ароматним, красивого карамельного кольору, обов'язково використовуємо коричневий цукор, не замінюючи його звичайним, а також намагаємося досягти при замісі тесту його повного розчинення. І, звичайно ж, правильно підбираємо час приготування, в залежності від можливостей духової шафи. Дотримання цих простих рекомендацій дозволить насолодитися прекрасним смаком готового вівсяного печива.
Як приготувати домашнє вівсяне печиво з горіхами?
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене масло збиваємо з коричневим цукром і, не зупиняючись, вводимо по черзі яйця і сіль. Потім додаємо дрібно товчені горіхи, вівсяні пластівці, роздавлені качалкою або подрібнені в кавомолці, борошно і гарненько перемішуємо. В кінці кидаємо поділений на маленькі шматочки білий шоколад. Тепер з отриманої маси формуємо кульки невеликого розміру, обвалюємо їх у борошні і укладаємо на вистелений пергаментним папером і промазанный маслом деко, злегка придавивши пальцями і зробивши з кульки корж. Випікаємо наше вівсяне печиво в нагрітій до 180 градусів духовій шафі п'ятнадцять хвилин.
Класичний рецепт вівсяного печива за Гостом
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшений маргарин або масло розтираємо з цукровим піском, корицею, ваніллю і подрібненим в блендері родзинками. Потім додаємо вівсяну муку, нагріту до 75 градусів воду з розчиненою в ній сіллю, перемішуємо і додаємо соду, патоку і пшеничне борошно. Вимішуємо до однорідного стану, але не більше шести хвилин. Розкачуємо тісто шаром товщиною близько одного сантиметра і вирізаємо печиво круглої виїмкою діаметром 38 міліметрів. Розкладаємо на вистелений пергаментом і промазанный маслом деко і випікаємо в духовці при температурі близько 200 градусів десять хвилин.
Рецепт м'якого вівсяного печива
Інгредієнти:
Приготування
Дуже ретельно збиваємо м'яке вершкове масло з цукровим піском і коричневим цукром до його розчинення, краще це робити в комбайні. Потім, продовжуючи збивати, додаємо по черзі яйця, подрібнені в кавомолці або блендері вівсяні пластівці і пшеничне борошно з розпушувачем. Гарненько вимішуємо до однорідності, перекладаємо в окрему миску і ставимо в холодильник на одну годину. Деко вистилаємо пергаментом і промазуємо його маслом. З готового тіста формуємо печиво, поміщаємо на деко і печемо в нагрітій до 180 градусів духовці приблизно п'ятнадцять хвилин.
Щоб печиво вийшло дійсно м'яким, ароматним, красивого карамельного кольору, обов'язково використовуємо коричневий цукор, не замінюючи його звичайним, а також намагаємося досягти при замісі тесту його повного розчинення. І, звичайно ж, правильно підбираємо час приготування, в залежності від можливостей духової шафи. Дотримання цих простих рекомендацій дозволить насолодитися прекрасним смаком готового вівсяного печива.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кукурудзяна печиво
Яскраве, сонячне і неймовірно смачне кукурудзяна печиво ми пропонуємо вам спекти сьогодні. Щоб порадувати своїх рідних, а особливо малюків, вам не
Печиво з вівсяної муки
Вівсяна мука багата корисними речовинами, вона набагато краще засвоюється організмом, порівняно з пшеничного, і ідеально підходить для виготовлення
Вівсяне печиво без яєць
Вівсяне печиво без яєць має особливий, неповторний смак, за що його і люблять. Ці печеньки виходять чудово смачними і, звичайно ж, вони корисніші
Печиво з шоколадними шматочками
Розповімо, як спекти чудове печиво з шоколадними шматочками. Ласощі виходить особливо смачною, і аромат пошириться на весь будинок. Пропонуємо
Вівсяне печиво з сиром
Навіть зі звичайного рецепту домашнього вівсяного печива можна створити щось неймовірне. Просто потрібно додати будь-які цікаві інгредієнти, такі як
Вівсяне печиво з родзинками
Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про