Печиво з шоколадними шматочками
Сьогодні ми пропонуємо вам чудовий рецепт ароматної печива з апетитними шматочками шоколаду. Шоколад можна використовувати різний: чорний, молочний або білий. Все залежить від смакових уподобань кожного з вас.
Інгредієнти:
борошно – 220 г;
масло вершкове – 120-150 г;
цукор – 1 ст;
яйце велике – 1 шт;
сіль йодована;
сода – 1/4 ч. ложки;
шоколад (будь-який) або готові шоколадні крапельки - 100-150 г;
ванільний цукор.
Приготування
Попередньо розігріти духовку до 180 градусів. У глибокій мисочці вершкове м'яке масло з'єднати з цукром, потім додати 1 куряче яйце, просіяне борошно, соду (не гасити оцтом), сіль і один пакетик ванільного цукру. Шоколадну плитку подрібнити або взяти вже готові крапельки (купити в магазині). Тісто розділити навпіл, сформувавши ковбаски, і залишити охолоджуватися на 30 хвилин у холодильник. Форму застелити пекарським папером, ковбаски нарізати невеликими кружечками 05 см в ширину. Випікати печиво близько 15 хвилин. За бажанням прикрасити цукровою пудрою або корицею.
Така випічка поєднує в собі смачні і корисні якості. Щоб урізноманітнити її, можна додати волоські горіхи, коричневий цукор або корицю.
Інгредієнти:
масло, м'яке вершкове – 200-250 м;
цукор коричневий - 200 г;
цукор звичайний - 100 г;
яйце велике - 2 шт;
ванільний цукор;
борошно пшеничне - 15-2 ст;
сіль;
сода - 05 ч. ложки;
вівсяні пластівці - 3 ст;
горіхи (волоські, мигдаль, фундук) - 1 ст;
шоколад (будь-який) або готові шоколадні крапельки - 100-150 гр.
Приготування
У глибокій мисочці змішати міксером яйця з коричневим і білим цукром. Потім, в отриману масу додати м'яке масло, продовжуючи збивати міксером до рівномірної консистенції. В окремій ємності з'єднати просіяне борошно, сіль і соду. А потім перемішати зі збитими яйцями і одним пакетиком ванільного цукру. Вівсяні пластівці можна змолоти в кавомолці. У тісто додати горіхи, подрібнений або тертий шоколад (шоколадні крапельки) і пластівці. На вистелений пергаментним папером деко, ложкою викласти печиво, зверху злегка придавлюючи. Випікати протягом 15 хвилин в нагрітій до 210 градусів духовці.
Рецепт печива з шоколадними шматочками
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо розігріти духовку до 180 градусів. У глибокій мисочці вершкове м'яке масло з'єднати з цукром, потім додати 1 куряче яйце, просіяне борошно, соду (не гасити оцтом), сіль і один пакетик ванільного цукру. Шоколадну плитку подрібнити або взяти вже готові крапельки (купити в магазині). Тісто розділити навпіл, сформувавши ковбаски, і залишити охолоджуватися на 30 хвилин у холодильник. Форму застелити пекарським папером, ковбаски нарізати невеликими кружечками 05 см в ширину. Випікати печиво близько 15 хвилин. За бажанням прикрасити цукровою пудрою або корицею.
Вівсяне печиво з шоколадними шматочками
Така випічка поєднує в собі смачні і корисні якості. Щоб урізноманітнити її, можна додати волоські горіхи, коричневий цукор або корицю.
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій мисочці змішати міксером яйця з коричневим і білим цукром. Потім, в отриману масу додати м'яке масло, продовжуючи збивати міксером до рівномірної консистенції. В окремій ємності з'єднати просіяне борошно, сіль і соду. А потім перемішати зі збитими яйцями і одним пакетиком ванільного цукру. Вівсяні пластівці можна змолоти в кавомолці. У тісто додати горіхи, подрібнений або тертий шоколад (шоколадні крапельки) і пластівці. На вистелений пергаментним папером деко, ложкою викласти печиво, зверху злегка придавлюючи. Випікати протягом 15 хвилин в нагрітій до 210 градусів духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Класичний рецепт вівсяного печива
Серед такого великого асортименту представленої випічки буває так складно визначитися з вибором смачного печива. Але вихід є! Можна спекти його
Пісне вівсяне печиво
Розповімо про чудовому варіанті вівсяного печива – пісному. Приготуйте його на сніданок або просто так, для підняття настрою за чашкою гарячого
Випічка з вівсяних пластівців
Про користь вівсянки ви напевно знаєте. З неї можна приготувати величезну кількість різних незвичайних страв. Сьогодні поговоримо про випічці.
Вівсяне печиво без борошна
Багато з нас пам'ятають дивовижний смак вівсяного печива з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити більш дієтичний варіант цього ласощі без
Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І
Вівсяне печиво з родзинками
Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про