Сирне печиво – м'яке і неймовірно ніжна, втім, як і будь-яка випічка, склад якої включає в себе цей кисломолочний продукт. В якості основи найкраще брати м'який сир без зерен, середньої жирності, який не позначиться на консистенції ласощі та його розсипчастості.
Як приготувати сирне печиво в домашніх умовах?
Інгредієнти: цукровий пісок - 315 г; лимони - 2 шт.; борошно - 290 г; розпушувач, сода - 1/2 ч. ложки; яйця - 2 шт.; сир - 315 г; лимонний сік - 45 мл; вершкове масло - 115 г; цукрова пудра - 175 г; молоко - 45 мл Приготування Попередньо духова шафа слід залишити розігріватися до 165 градусів.
Зніміть цедру з двох лимонів і з'єднайте її з цукровим піском, ретельно розтираючи суміш пальцями, щоб випустити максимальна кількість ефірних масел. Всипте цитрусовий цукор до маслу і збийте все в білий пишний крем. Окремо з'єднайте сік лимонів з яйцями і збийте все з сиром. Надішліть сирну суміш до олії, туди ж додайте борошно з розпушувачем і содою, а потім збийте. Випікайте порції сирного печива 16-18 хвилин, а коли ласощі охолоне, то полийте його цукровою глазур'ю із суміші цукрової пудри з молоком.
Домашнє сирне печиво - простий рецепт
Інгредієнти: борошно - 240 г; сир - 180 г; розпушувач - 1 ч. ложка; масло вершкове (розтоплене) - 120 мл; цукровий пісок - 35 р. Приготування Цей рецепт сирного печива в домашніх умовах займає буквально лічені хвилини. Збийте всі інгредієнти зі списку разом, крім цукру, його досить просто висипати на тарілку. З сирного тіста скачайте кульки, кожен з яких потім необхідно розкатати в диск або розплющити долонею. Диски з сирного тіста обвалюють в цукровому піску і двічі складають навпіл, після чого розподіляють на деко і запікають півгодини при 185 градусах.
Смачне домашнє сирне печиво з кокосом
Інгредієнти: борошно - 310 г; розпушувач - 1 ч. ложка; яйце - 1 шт.; цукор - 155 г; сир - 210 г; кокосова стружка - 15 г; вершкове масло - 65 г; цедра 1 лайма. Приготування Розітріть цукор з яйцями і сиром. У суміш додайте стружку кокоса і лаймову цедру, після чого всипте з'єднану з розпушувачем борошно і замісити пластичне тісто. З тіста сформуйте печиво і відправте його запікати 15 хвилин при 175 градусах. Коли випічка охолоне, її можна декорувати цукровою глазур'ю.