Арахісова халва

Рецепт арахісової халви
Інгредієнти:
Приготування
Арахіс злегка підсмажуємо на сковорідці і очищаємо від лушпиння. Борошно точно також пасеруємо окремо, помішуючи, до жовтуватого кольору. Потім горіхи подрібнюємо за допомогою блендера, додаємо борошно і знову збиваємо. В результаті у нас повинна вийти однорідна маса світло-кремового кольору з насиченого ароматом. Далі з'єднуємо цукровий пісок з ванільним цукром, вливаємо воду, перемішуємо, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Проварюємо сироп приблизно 5 хвилин, додаючи акуратно рослинне масло. Після цього виливаємо солодкий сироп в арахісову суміш і гарненько перемішуємо до загустіння. Тепер викладаємо масу у форму, ущільнюємо і залишаємо халву до повного охолодження. Приблизно через 30 хвилин готову східну солодкість можна подавати до гарячого чаю!
Домашня арахісова халва
Інгредієнти:
Приготування
Горіхи підсушуємо на розпеченій сковороді. Також в сухій сковорідці нагріваємо до кремового відтінку обидва сорти борошна.

Рекомендуємо добрі рецепти

Морозиво з ківі
Практично всі ми любимо спекотного дня поласувати холодненьким і смачним морозивом. Але іноді якість і смак морозива далекі від ідеалу. Щоб не було

Халва в домашніх умовах
Таке східне ласощі, як халва, пробував, мабуть, кожен. А ось приготувати його в домашніх умовах вирішуються не всі, а це, між іншим, не так вже й

Козинаки в домашніх умовах
Якщо ви любите козинаки, то напевно купуєте їх досить часто. А що якщо зробити це ласощі будинки, використовуючи лише найсвіжіші, корисні і смачні

Арахіс в глазурі
Арахіс - це смачний земляний горіх, який використовують для приготування різноманітних страв. І сьогодні ми з вами зробимо дивовижне ласощі - арахіс

Кунжутна халва
Халва - це смачне східна солодкість. Її готують з насіння, горіхів або кунжуту залитих цукровим сиропом або медом. Давайте розберемося детальніше, як

Тахинная халва
Халва - улюблені ласощі з часів радянського союзу і по сьогоднішній день. Тепер ми знаємо, що видів халви буває багато, один з них - тахинная халва,