Морозиво з ківі
Морозиво з ківі – відмінний освіжаючий десерт, який підійде в якості оригінального ласощі для ваших рідних.
Інгредієнти:
шоколад – 100 г;
ківі – 3 шт.;
масло вершкове – 50 г;
молоко – 2 ст. ложки.
Приготування
Ківі очищаємо акуратненько від шкірки і нарізаємо кружальцями товщиною близько 2 сантиметрів. Тепер кожен шматочок вставляємо дерев'яні палички і кладемо заготовки в морозилку приблизно на 30 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, приготуємо поки з вами глазур. Для цього шоколад подрібнюємо на крупній тертці. Вершкове масло розтоплюємо, додаємо шоколад і вливаємо молочко. Все ретельно перемішуємо до однорідності. Заморожені фруктові заготовки дістаємо, акуратно обливаємо шоколадною глазур'ю і кладемо в морозильну камеру на 2 години.
Інгредієнти:
ківі – 2 шт.;
згущене молоко – 200 мл;
питний йогурт – 200 мл
Приготування
Ківі чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім викладаємо фрукти в блендер і збиваємо до однорідної маси. Після цього додаємо згущене молоко, вливаємо питний йогурт і ретельно перемішуємо. Викладаємо приготовану суміш в одноразові стаканчики, всередину вставляємо дерев'яну паличку і прибираємо заготовки на 3 години в морозилку. Готове морозиво на пару секунд опускаємо в миску з гарячою водою і з легкістю витягуємо з стаканчика.
Інгредієнти:
ківі – 3 шт.;
апельсин – 1 шт.
Приготування
Ківі і апельсин очищаємо, вичавлюємо з апельсина сік, а ківі розрізаємо на 3 частини і збиваємо в блендері до утворення густої маси. Потім додаємо вичавлений сік і знову включаємо блендер. Тепер беремо чайну ложечку і накладаємо приготовану масу у формочки. Вставляємо зверху палички і прибираємо в морозильну камеру приблизно на 2-3 години.
Інгредієнти:
молоко – 65 мл;
яєчний жовток – 3 шт.;
вершки – 185 мл;
ківі – 2 шт.;
цукрова пудра – 110 г;
банан – 05 шт.
Приготування
Жовтки гарненько збиваємо з цукровою пудрою до отримання крему. Вершки з'єднуємо окремо з молоком, ставимо на вогонь, нагріваємо майже до кипіння і поступово вливаємо в яєчну масу. Все перемішуємо і варимо крем на слабенькому вогні, помішуючи, до загустіння. Ківі і банан очищаємо, подрібнюємо окремо блендером і додаємо фруктове пюре в гарячий крем. Потім розмішуємо і ставимо в морозильну камеру приблизно на годину. Після цього гарненько збиваємо міксером і знову прибираємо морозиво на 3 години в морозилку.
Морозиво з ківі з маскарпоне
Інгредієнти:
вершки 20% жирності – 200 мл;
сир маскарпоне – 500 г;
цукор – 200 г;
м'ята для прикраси;
ківі – 5 шт.
Приготування
Ківі акуратно очищаємо від шорсткою шкірки і нарізаємо дрібними шматочками. Сир маскарпоне виймаємо з холодильника заздалегідь, а вершки навпаки охолоджуємо до початку приготування. Тепер обережно перекладаєте м'який сир з баночки в глибоку миску, додаємо цукор і злегка перетираємо все ложкою до однорідного стану. Потім включаємо в мережу міксер і збиваємо сирну масу, поступово збільшуючи швидкість. В результаті у нас повинен вийти густий і повітряний крем. Не припиняючи збивання, тоненькою цівкою вливаєте охолоджені вершки, і чекаємо, поки маса не загусне і не стане щільною. Далі вимикаємо міксер, викладаємо в вершкову основу подрібнені шматочки ківі, перемішуємо і складаємо все в пластиковий контейнер. Закриваємо її кришкою і прибираємо морозиво на 3 години в морозильну камеру. Готове ласощі розкладаємо по креманкам, прикрашаємо шматочками ківі і м'ятними листочками.
Рецепт морозива з ківі
Інгредієнти:
Приготування
Ківі очищаємо акуратненько від шкірки і нарізаємо кружальцями товщиною близько 2 сантиметрів. Тепер кожен шматочок вставляємо дерев'яні палички і кладемо заготовки в морозилку приблизно на 30 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, приготуємо поки з вами глазур. Для цього шоколад подрібнюємо на крупній тертці. Вершкове масло розтоплюємо, додаємо шоколад і вливаємо молочко. Все ретельно перемішуємо до однорідності. Заморожені фруктові заготовки дістаємо, акуратно обливаємо шоколадною глазур'ю і кладемо в морозильну камеру на 2 години.
Морозиво з ківі
Інгредієнти:
Приготування
Ківі чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім викладаємо фрукти в блендер і збиваємо до однорідної маси. Після цього додаємо згущене молоко, вливаємо питний йогурт і ретельно перемішуємо. Викладаємо приготовану суміш в одноразові стаканчики, всередину вставляємо дерев'яну паличку і прибираємо заготовки на 3 години в морозилку. Готове морозиво на пару секунд опускаємо в миску з гарячою водою і з легкістю витягуємо з стаканчика.
Морозиво з ківі і апельсина
Інгредієнти:
Приготування
Ківі і апельсин очищаємо, вичавлюємо з апельсина сік, а ківі розрізаємо на 3 частини і збиваємо в блендері до утворення густої маси. Потім додаємо вичавлений сік і знову включаємо блендер. Тепер беремо чайну ложечку і накладаємо приготовану масу у формочки. Вставляємо зверху палички і прибираємо в морозильну камеру приблизно на 2-3 години.
Морозиво з ківі і банани
Інгредієнти:
Приготування
Жовтки гарненько збиваємо з цукровою пудрою до отримання крему. Вершки з'єднуємо окремо з молоком, ставимо на вогонь, нагріваємо майже до кипіння і поступово вливаємо в яєчну масу. Все перемішуємо і варимо крем на слабенькому вогні, помішуючи, до загустіння. Ківі і банан очищаємо, подрібнюємо окремо блендером і додаємо фруктове пюре в гарячий крем. Потім розмішуємо і ставимо в морозильну камеру приблизно на годину. Після цього гарненько збиваємо міксером і знову прибираємо морозиво на 3 години в морозилку.
Морозиво з ківі з маскарпоне
Інгредієнти:
Приготування
Ківі акуратно очищаємо від шорсткою шкірки і нарізаємо дрібними шматочками. Сир маскарпоне виймаємо з холодильника заздалегідь, а вершки навпаки охолоджуємо до початку приготування. Тепер обережно перекладаєте м'який сир з баночки в глибоку миску, додаємо цукор і злегка перетираємо все ложкою до однорідного стану. Потім включаємо в мережу міксер і збиваємо сирну масу, поступово збільшуючи швидкість. В результаті у нас повинен вийти густий і повітряний крем. Не припиняючи збивання, тоненькою цівкою вливаєте охолоджені вершки, і чекаємо, поки маса не загусне і не стане щільною. Далі вимикаємо міксер, викладаємо в вершкову основу подрібнені шматочки ківі, перемішуємо і складаємо все в пластиковий контейнер. Закриваємо її кришкою і прибираємо морозиво на 3 години в морозильну камеру. Готове ласощі розкладаємо по креманкам, прикрашаємо шматочками ківі і м'ятними листочками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Коктейль з ківі
Фруктові коктейлі в жаркий літній період освіжити організм допоможуть відмінно, якщо, звичайно ж, вони зроблені зі свіжих ягід і фруктів. Сьогодні ми
Фруктовий смузі
Смузі - це смачний і корисний напій, який готується з допомогою блендера з овочів, ягід і фруктів. Ось про останньому варіанті приготування смузі ми
Смузі з ківі
Смузі - це смачний і корисний коктейль, який зарядить бадьорістю і енергією. Його можна робити з різних ягід і фруктів, і зараз ми вам розповімо, як
Освіжаюче морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудові ласощі, які ми любимо з дитинства. А зроблене в домашніх умовах, звичайно ж, найсмачніше. Ми пропонуємо вам кілька варіантів
Морозиво з банана
Сьогоднішня наша стаття присвячена любителям морозива, яке можна приготувати в домашніх умовах. І зараз ми з вами поділимося цікавими рецептами
Сорбет з ківі
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре з додаванням сиропу. Це відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується дієти і стежить за