Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Освіжаюче морозиво «Мохіто»

Освіжаюче морозиво «Мохіто»

18-01-2015, 22:03
1 827
Освіжаюче  морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудове ласощі, яке знайоме нам ще з самого раннього дитинства. Цей охолоджений десерт виготовляють з молочних продуктів: молока, вершків чи олії з додаванням різних ароматизаторів, наповнювачів і цукру. Його їдять завжди, незалежно від пори року. Напевно, мало знайдеться людей, які відязикалися б від такого смачного задоволення. А що може бути краще, ніж морозиво, приготоване в домашніх умовах. Давайте дізнаємося з вами як зробити освіжаюче і підбадьорливе морозиво «Мохіто».

Класичний рецепт приготування морозива «Мохіто»


Інгредієнти:

  • свіжі листочки м'яти - 30 г;

  • нежирні вершки - 15 ст.;

  • цукровий пісок - 1 ст.;

  • подрібнена цедра лайма - 3 ст. ложки;

  • лайязикай сік - 05 ст.


  • Приготування
    Листя м'яти гарненько промиваємо під струменем теплої води, стряхиваем, обсушуємо і кладемо в ємність блендера. Потім вливаємо сюди вершки і збиваємо на пульсуючому режимі до тих пір, поки м'ята повністю не измельчится. Після цього додаємо в отриману масу цедру лайма і знову прокручуємо всі протягом хвилини. Перелити приготовану суміш у пластиковий контейнер, вливаємо свіжовичавлений сік лайма і кладемо цукор. Гарненько перемішуємо масу ложкою до повного розчинення цукрових крупинок і прибираємо ємність з морозивом «Мохіто» в морозильну камеру. Дістаємо масу щогодини і ретельно розмішуємо, поки вона не замерзне. Приблизно через 4-5 годин морозиво «Мохіто» буде готово! Перед подачею на стіл, розкладаємо легкий десерт спеціальної круглої ложкою по креманкам і прикрашаємо листочками м'яти.

    Лимонне морозиво вершкове «Мохіто»


    Інгредієнти:

  • свіжа м'ята - 4 гілочки;

  • вершки нежирні - 1 ст.;

  • цукор - 05 склянки;

  • лимон - 2 шт.


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один варіант, як приготувати охолоджувальне і смачне морозиво «Мохіто». Листочки свіжої м'яти промиваємо, стряхиваем і перекладаємо в блендер. Вливаємо вершки і прокручуємо на пульсуючому режимі, роблячи невеликі паузи, поки м'ята як слід, не измельчится. Потім додаємо лимонну цедру і знову прокручуємо. Переливаємо готову суміш у пластиковий контейнер, наливаємо лимонний сік і підсипаємо за смаком цукор. Перемішуємо акуратно блендером на самій маленькій швидкості до повного розчинення цукрових кристаликів. Накриваємо контейнер кришкою і прибираємо в морозилку. Змішуємо масу раз в півгодини до тих пір, поки вона повністю не замерзне. Морозиво буде готово орієнтовно через 5 годин. Потім викладаємо його у піалки, прикрашаємо часточками лимона і листочками м'яти.

    Смачне морозиво «Мохіто»


    Інгредієнти:

  • лимон - 3 шт.;

  • лайм - 3 шт.;

  • лимонне морозиво - 500 г;

  • свіжі листочки м'яти - 25 шт.;

  • ром - 05 ст.;

  • волоські горіхи, шоколад для прикраси;

  • коричневий цукор - за смаком.


  • Приготування
    Листочки гарненько промиваємо під струменем теплої проточної води, обсушуємо і дрібненько рвемо. У глибоку чашку викладаємо готову лимонне морозиво, видавлюємо сік з лимонів та лаймів,
    Освіжаюче  морозиво «Мохіто»
    вливаємо ром, насипаємо коричневий цукор і кидаємо подрібнену м'яту. Всі інгредієнти ретельно збиваємо в міксері, або подрібнюємо блендером до однорідності протягом 30 секунд, щоб все добре перемішалося між собою. Готову масу перекладаємо в пластиковий контейнер і поміщаємо на пару годин в морозилку. Кожну годину дістаємо ємність з морозивом і перемішуємо. Знову ставимо «Мохіто» в морозилку і по закінченні декількох годин насолоджуємося чудовим та оригінальним смаком цього казкового десерту. Розкладаємо готове морозиво спеціальною ложкою в креманки, прикрашаємо за бажанням волоськими горіхами або тертим шоколадом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шоколадне морозиво
    Шоколадне морозиво
    Любителів шоколадного морозива дуже багато. Якщо ви до них ставитеся, то не варто купувати дане ласощі, а робити його будинку. Рецепти зараз ми вам
    Полуничне морозиво в домашніх умовах
    Полуничне морозиво в домашніх умовах
    Проводжати літо стоїть самими справжніми сезонними десертами, наприклад, полуничним морозивом домашнього приготування, про який ми поговоримо в цій
    Морозиво з банана
    Морозиво з банана
    Сьогоднішня наша стаття присвячена любителям морозива, яке можна приготувати в домашніх умовах. І зараз ми з вами поділимося цікавими рецептами
    Морозиво з йогурту
    Морозиво з йогурту
    Хто з нас не любить морозиво? Напевно, таких немає. Це смачне і корисне ласощі можна придбати в будь-якому магазині. Але сьогодні ми детально
    Вершкове морозиво в домашніх умовах
    Вершкове морозиво в домашніх умовах
    Морозиво, приготоване в домашніх умовах, найбільш смачним і корисним. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих рецептів створення вершкового
    Семіфредо - рецепт
    Семіфредо - рецепт
    Любите морозиво? А як вам семіфредо? Це домашнє морозиво є представником італійської кухні ласощів. Хочете порадувати дітей, так і самої насолодитися