Освіжаюче морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудове ласощі, яке знайоме нам ще з самого раннього дитинства. Цей охолоджений десерт виготовляють з молочних продуктів: молока, вершків чи олії з додаванням різних ароматизаторів, наповнювачів і цукру. Його їдять завжди, незалежно від пори року. Напевно, мало знайдеться людей, які відязикалися б від такого смачного задоволення. А що може бути краще, ніж морозиво, приготоване в домашніх умовах. Давайте дізнаємося з вами як зробити освіжаюче і підбадьорливе морозиво «Мохіто».
Інгредієнти:
свіжі листочки м'яти - 30 г;
нежирні вершки - 15 ст.;
цукровий пісок - 1 ст.;
подрібнена цедра лайма - 3 ст. ложки;
лайязикай сік - 05 ст.
Приготування
Листя м'яти гарненько промиваємо під струменем теплої води, стряхиваем, обсушуємо і кладемо в ємність блендера. Потім вливаємо сюди вершки і збиваємо на пульсуючому режимі до тих пір, поки м'ята повністю не измельчится. Після цього додаємо в отриману масу цедру лайма і знову прокручуємо всі протягом хвилини. Перелити приготовану суміш у пластиковий контейнер, вливаємо свіжовичавлений сік лайма і кладемо цукор. Гарненько перемішуємо масу ложкою до повного розчинення цукрових крупинок і прибираємо ємність з морозивом «Мохіто» в морозильну камеру. Дістаємо масу щогодини і ретельно розмішуємо, поки вона не замерзне. Приблизно через 4-5 годин морозиво «Мохіто» буде готово! Перед подачею на стіл, розкладаємо легкий десерт спеціальної круглої ложкою по креманкам і прикрашаємо листочками м'яти.
Інгредієнти:
свіжа м'ята - 4 гілочки;
вершки нежирні - 1 ст.;
цукор - 05 склянки;
лимон - 2 шт.
Приготування
Пропонуємо вам ще один варіант, як приготувати охолоджувальне і смачне морозиво «Мохіто». Листочки свіжої м'яти промиваємо, стряхиваем і перекладаємо в блендер. Вливаємо вершки і прокручуємо на пульсуючому режимі, роблячи невеликі паузи, поки м'ята як слід, не измельчится. Потім додаємо лимонну цедру і знову прокручуємо. Переливаємо готову суміш у пластиковий контейнер, наливаємо лимонний сік і підсипаємо за смаком цукор. Перемішуємо акуратно блендером на самій маленькій швидкості до повного розчинення цукрових кристаликів. Накриваємо контейнер кришкою і прибираємо в морозилку. Змішуємо масу раз в півгодини до тих пір, поки вона повністю не замерзне. Морозиво буде готово орієнтовно через 5 годин. Потім викладаємо його у піалки, прикрашаємо часточками лимона і листочками м'яти.
Інгредієнти:
лимон - 3 шт.;
лайм - 3 шт.;
лимонне морозиво - 500 г;
свіжі листочки м'яти - 25 шт.;
ром - 05 ст.;
волоські горіхи, шоколад для прикраси;
коричневий цукор - за смаком.
Приготування
Листочки гарненько промиваємо під струменем теплої проточної води, обсушуємо і дрібненько рвемо. У глибоку чашку викладаємо готову лимонне морозиво, видавлюємо сік з лимонів та лаймів, вливаємо ром, насипаємо коричневий цукор і кидаємо подрібнену м'яту. Всі інгредієнти ретельно збиваємо в міксері, або подрібнюємо блендером до однорідності протягом 30 секунд, щоб все добре перемішалося між собою. Готову масу перекладаємо в пластиковий контейнер і поміщаємо на пару годин в морозилку. Кожну годину дістаємо ємність з морозивом і перемішуємо. Знову ставимо «Мохіто» в морозилку і по закінченні декількох годин насолоджуємося чудовим та оригінальним смаком цього казкового десерту. Розкладаємо готове морозиво спеціальною ложкою в креманки, прикрашаємо за бажанням волоськими горіхами або тертим шоколадом.
Класичний рецепт приготування морозива «Мохіто»
Інгредієнти:
Приготування
Листя м'яти гарненько промиваємо під струменем теплої води, стряхиваем, обсушуємо і кладемо в ємність блендера. Потім вливаємо сюди вершки і збиваємо на пульсуючому режимі до тих пір, поки м'ята повністю не измельчится. Після цього додаємо в отриману масу цедру лайма і знову прокручуємо всі протягом хвилини. Перелити приготовану суміш у пластиковий контейнер, вливаємо свіжовичавлений сік лайма і кладемо цукор. Гарненько перемішуємо масу ложкою до повного розчинення цукрових крупинок і прибираємо ємність з морозивом «Мохіто» в морозильну камеру. Дістаємо масу щогодини і ретельно розмішуємо, поки вона не замерзне. Приблизно через 4-5 годин морозиво «Мохіто» буде готово! Перед подачею на стіл, розкладаємо легкий десерт спеціальної круглої ложкою по креманкам і прикрашаємо листочками м'яти.
Лимонне морозиво вершкове «Мохіто»
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один варіант, як приготувати охолоджувальне і смачне морозиво «Мохіто». Листочки свіжої м'яти промиваємо, стряхиваем і перекладаємо в блендер. Вливаємо вершки і прокручуємо на пульсуючому режимі, роблячи невеликі паузи, поки м'ята як слід, не измельчится. Потім додаємо лимонну цедру і знову прокручуємо. Переливаємо готову суміш у пластиковий контейнер, наливаємо лимонний сік і підсипаємо за смаком цукор. Перемішуємо акуратно блендером на самій маленькій швидкості до повного розчинення цукрових кристаликів. Накриваємо контейнер кришкою і прибираємо в морозилку. Змішуємо масу раз в півгодини до тих пір, поки вона повністю не замерзне. Морозиво буде готово орієнтовно через 5 годин. Потім викладаємо його у піалки, прикрашаємо часточками лимона і листочками м'яти.
Смачне морозиво «Мохіто»
Інгредієнти:
Приготування
Листочки гарненько промиваємо під струменем теплої проточної води, обсушуємо і дрібненько рвемо. У глибоку чашку викладаємо готову лимонне морозиво, видавлюємо сік з лимонів та лаймів, вливаємо ром, насипаємо коричневий цукор і кидаємо подрібнену м'яту. Всі інгредієнти ретельно збиваємо в міксері, або подрібнюємо блендером до однорідності протягом 30 секунд, щоб все добре перемішалося між собою. Готову масу перекладаємо в пластиковий контейнер і поміщаємо на пару годин в морозилку. Кожну годину дістаємо ємність з морозивом і перемішуємо. Знову ставимо «Мохіто» в морозилку і по закінченні декількох годин насолоджуємося чудовим та оригінальним смаком цього казкового десерту. Розкладаємо готове морозиво спеціальною ложкою в креманки, прикрашаємо за бажанням волоськими горіхами або тертим шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадне морозиво
Любителів шоколадного морозива дуже багато. Якщо ви до них ставитеся, то не варто купувати дане ласощі, а робити його будинку. Рецепти зараз ми вам
Полуничне морозиво в домашніх умовах
Проводжати літо стоїть самими справжніми сезонними десертами, наприклад, полуничним морозивом домашнього приготування, про який ми поговоримо в цій
Морозиво з банана
Сьогоднішня наша стаття присвячена любителям морозива, яке можна приготувати в домашніх умовах. І зараз ми з вами поділимося цікавими рецептами
Морозиво з йогурту
Хто з нас не любить морозиво? Напевно, таких немає. Це смачне і корисне ласощі можна придбати в будь-якому магазині. Але сьогодні ми детально
Вершкове морозиво в домашніх умовах
Морозиво, приготоване в домашніх умовах, найбільш смачним і корисним. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих рецептів створення вершкового
Семіфредо - рецепт
Любите морозиво? А як вам семіфредо? Це домашнє морозиво є представником італійської кухні ласощів. Хочете порадувати дітей, так і самої насолодитися